Відгуки покупців про Засіб для септиків та вигрібних ям БІОПРЕПАРАТ Д-75 3 л
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Не працює, не рекомендую
- Недоліки:
- Не працює
- Иващенко Т***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Не працює , щось робе десь вже другий раз замовляю і я зрозумів що це викинуті гроші ! Тільки ОСЕНИЗАТОР допоможе !
- Продавець Ремейк
Доброго дня, Тарасе! Нам прикро, що ви не отримали бажаного результату. Зазначимо, що на цей засіб ми отримуємо виключно позитивні відгуки від покупців, адже препарат дійсно ефективний. Як правило, відсутність результату свідчить про те, що, скоріш за все, не було повністю дотримано інструкції із застосування або правильного дозування. Для того, щоб засіб спрацював, дуже важливо чітко слідувати всім рекомендаціям виробника.
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Ремейк
Начебто працює .
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов .
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Хороший препарат. Рекомендую
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Дуже дієвий засіб! Рекомендую!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Непогано вигрібній ямі розмягчило жирову корку
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Чудовий препарат розмягчило жирову уроку
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
- Роман Ж***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Використовую два місяці,стартову дозу заливав у напівзаповнену яму,раніше зверху плавала гуща а зараз нема і вода темно-зеленого кольору з сірим відтінком.Подивимося що буде далі.
- Олег Ж***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Жодного ефекту, гроші на вітер,не рекомендую
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Хороший препарат, дієвий
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
- Продавець Ремейк
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися враженнями. Раді, що вам сподобалось!
- ОЛЕГ Г***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Доступная цена при неплохом качестве.
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Користуюсь 4 роки поспіль і дуже задоволена. Працює на 100% відмінно. Заливаємо у каналізацію, яку потім викачуємо, ні запаху, ні решток у каналізації немає.
- Продавець Ремейк
Лариса, дякуємо за відгук.
- Никита Ш***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Не побачив жодного ефекту хоч влив одразу в двічи більше ніж написано, через місяць влив в четверо більше і результату 0.
- Продавець Ремейк
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Підкажіть, щоб розібратись, ви виливали в заповнену яму чи викачену?
- Ілона Г***
Для того щоб воно працювало потрібно стартову дозу лити кожен день , для того щоб розвести стабільні бактерії , потім за тиждень 1 дозу лити місяць часу