Відгуки покупців про Шкіряний картхолдер GRANDE PELLE 11503
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Чудовий
- Переваги:
- Шкiра
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Якісний та зручний кардхолдер, я давно такий шукав. Нічого зайвого, одразу відкрив та дістав потрібну картку. Все виконано з натуральної шкіри, що за таку ціну мене приємно здивувало. З недоліків можу сказати про брак місця, якщо у вас багато карток, але оскільки мені 4 картки з головою вистачає, то я ним дуже задоволений, він компактний та стильний, сподіваюся прослугує мені не один рік!
- Переваги:
- Якість, натуральна шкіра, зручність, стиль
- Недоліки:
- Може бути замалим для багатої кількості карток, максимум 4
Відповідає
Олексій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Хороший картхолдер рекомендую.
Максим, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Чудова річ. Те що довго шукав. Перевершила мої сподівання.
- Переваги:
- Якість виконання. Розмір
Юрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Святослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Виглядає стильно, на дотик норм, 3 картки і декілька купюр влізли хочь і тугенько но без проблем. Щодо компактності в порівнянні із моїм лопатником просто вище будь яких похвал. Сподіваюсь що і в користуванні проблем не буде і не порветься, не затреться швидко.
- Переваги:
- Компактність, стильність
Відповідає
Святослав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Якісний виріб для 4 карток.В додаток до картхолдера йде чохол з тисненим на шкірі логотипом фірми. Красиво, стильно. Своїй вартості відповідає.
Відповідає
Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
При наявності пари карток і водійського посвідчення, не закривається повністю! Є надія що матеріал з часом трохи дасть на це можливість...
- Переваги:
- Гарна обробка
- Недоліки:
- Малий за розмірами! Погане закривання
Не відповідає
Олексій, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Якісний,оригінальний, ручної роботи. Дуже сподобалось.
Володимир, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Чудовий
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Сергій А*** ВернигоренкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Зручна та вінтажна річ. Повністю відповідає заявленим у описі характеристикам.
- Переваги:
- Компактнісь, міцність та довершений дизайн
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Брал для прав и техпаспорта, помещаются впритык, еще 4 скидочные карты и все, больше уже не влезет
- Переваги:
- Хорошо выглядит, чехол в комплекте
- Недоліки:
- Размер впритык
Відповідає
Добрий день, Сергій. Ми раді, що ви обрали саме нашу продукцію. Дякуємо за ваш відгук. На сайті у характеристиках ми вказуємо розміри товару для Вашої зручності та щоб Ви могли зрозуміти габарити виробу. Просимо звертати увагу на цю інформацію.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні та лише після цього сплатити.
Раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!
Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Довго вибирала кардхолдер на подарунок. Зупинилася на цьому варіанті. Дуже задоволена вибором. Акуратний зовнішній вигляд, добротний, шкіряний. Колір, як на фотографіях. Рекомендую даний товар!
- Переваги:
- Шкіряний, акуратний, добротній.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий
Покупали для ребёнка, которому не нужно иметь при себе большое количество карт (ученический, абонементы). Внешний вид превысил ожидания, материал очень качественный, без резкого неприятного запаха. Очень полезно, что есть конверт, в который можно положить сам кардхолдер, благодаря чему его значительно легче отыскать в любом отделении рюкзака, в которое его могут закинуть. Кроме того, конверт предохраняет от неминуемых царапин на коже. Скорее всего, что и следующий кошелёк будем искать в этом же бренде.
- Переваги:
- Приятный материал, аккуратный внешний вид, плотные кармашки, дополнительный конверт для кардхолдера.
- Недоліки:
- Не выявлено