Картка Rozetka

Відгуки покупців про Беруші силіконові трилопатеві багаторазові чорні iMeBoBo для сну та захисту від шуму

Оцінка користувачів 4.18/5
на основі 23 відгуки
  • Ілюха

Звичайні силіконові беруши.
    Не знаю навіть на які вони вуха розраховані...

Переваги:
    М'які
    Недоліки:
    На жаль не підійшли, за великі на мої вуха.
    • Продавець  kostor

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Надійно тримаються завдяки трирівневій формі. Рекомендую!

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Якщо ви цінуєте тишу і якісний сон беріть, не думаючи.

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Гарна якiсть! Беруші не випадають навіть коли я кручуся вночі.

• Виктор Г***

Пойдёт. Обстрелов почти не слышно. Помогает спать

Переваги:
    Глушит звук
    Недоліки:
    Давят на уши но терпимо
    • Продавець  kostor

• Нікіта Т***

Мне понравилось.

Переваги:
    Удобные, компактные, хорошая модель, которая соответствует презентации на сайте.
    Недоліки:
    Спустя долгое время, болят уши, скорее всего, это индивидуально
    • Продавець  kostor

• Міклош Г***

Хороші, ізолюють звук
    Тільки болять вуха після довгого використання, але думаю це індивідуально для кожного. Загалом, свою функцію виконують

• Валерія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Я, звичайно, знала, що багаторазові беруші можуть трохи гірше захищати від шуму, ніж одноразові. Але з ними, що без них різниці нуль

• Рябчиков П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хорошо защищают от шума, работаю водителем, ездим на Европу вдвоём, один едет другой рядом в кресле спит. Эти беруши очень помогают, тебе не мешает ни шум мотора, ни шум дороги ни то что кто-то храпит, кашляет, разговаривает. Рекомендую.

• Дмитро О***

Хороші якісні беруші

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Удобные, товар получила быстро.

Переваги:
    Мягкие

• Сергій С***

Ноомальні беруші

• Жедська Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все швидко приїхало.гарної якості.

• Serhii M***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все супер, товар відповідає опису

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Проживаєм біля дороги а дружина на ніч відкриває вікно, тепер у ночі я не прокидаюсь від різних шумів

Переваги:
    Зручність, ціна
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  kostor

• Василь М***

Хорошие беруши, все норме, свое дело делают на 100%

Переваги:
    Хорошее качество

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Абсолютно немає користі з них, вуха болять після одягання і все одно все чуєш навколо

Переваги:
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  kostor

Шановний Павло. Нам прикро що вам не сподобався товар наші беруші поглинають до 30-40 dB все що вище так ви будите чути. Силіконові беруші не всім підходять для сну є інші типи беруш наприклад з піни які більш зручніші і не виникають дискомфорту або комбіновані.

• Дар'я М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

одноразові з аптеки в 100 разів кращі! Не зручні, утворюють вакуум в вусі, через що їх важко витягнути, спати на вусі неможливо, так натискають вушну раковину, що на ранок вона просто болить

Переваги:
    Недоліки:
    Не рекомендую
  • Вадим М***

хорошие для спокойного сна

Переваги:
    привыкнуть можно,не так давят как строительные,средне мягкие
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Со временем начинают болеть уши

• Орехов Д***

Нормуль

Отличные за свои деньги

Проблему вирішено

Заказывал на три гребня, приехали на 2

Переваги:
    Мягкие , уху комфортно
    Недоліки:
    Приехали не те
    • Руслан К***

Проблему быстро решили