Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Беруші з шумозаглушенням багаторазові беруші від хропіння і вибухів беруши для Сну Роботи Концертів 3 flange Light Grey

Оцінка користувачів 3.82/5
  • дарʼя
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

спочатку здалось що ціна надто завищена, але замовила бо просто сподобались по вигляду) гарненькі і ну дуже зручні! він звичайних найдешевших бірушей була постійна проблема - нестерпно боліли вуха після їх використання і навіть зʼявлялись запалення( від трохи дорожчих силіконових такох, їх ще й треба було підрізати, бо надто довгі. у цих немає абсолютно ніяких недоліків, для мене вони - відкриття, дуже шкода що раніше не знайшла

Переваги:
    дуже зручні!
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Демиденко В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дуже рекомендую, пробував різні, але ці дуже круті

• Ірина Ф***

Хороші берюші!
    Зручно, що є кільце за яке вони витягуються.

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Михаил Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Сидят отлично, вообще не чувствуются в ухе. По ощущениям процентов на 70 снижают окружающие звуки

• Андрій С***

Виконують свою функцію

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Любослав Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Взагалі не відчуваються у вусі, чудовий виріб

• Тетяна І***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дуже зручні беруші, добре приглушають звуки

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

непогані беруші, доволі комфортно вставляються у вуха але при цьому треба таки впевнено та "жорстко" це робити, не випадають, через те що не мають жорстких елементів доволі комфортно коли спиш вухом на подушці, приглушують звуки краще аніж інші трохи дорожче (але гірше за одноразові з аптеки, але там проблема що постійно випадають) та й вухам комфортніше. Коротше поки що з 4-х що я купив ці поки що найкращі!

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Служат верой и правдой очень долгое время.

Переваги:
    В ушах не чувствуются и сидят надёжно
    Недоліки:
    Забыли кейс под беруши положить! В моём случае не критично, так как кейс остался с предыдущих. Но это только мой случай. Со временем желтеют, лучше выбирайте тёмные цвета
    • Продавець  kostor

Шоновний Денис, дякуємо за відгук і оцінку товару. Ви замовили беруші без кейсу він і не йде в коплекті.

• Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Покупал для сна, чтобы не слышать звуки за окном и за стеной с закрытой дверью (частный дом) И для этого вполне подходят.

Переваги:
    Легко вставлять, легко мыть.
    Недоліки:
    Немного меньше подавляют шум чем мягкие расширяющиеся беруши.
  • Васенко Д***

Хороші за ці гроші

• Илья Т***

Непоганий виріб

Переваги:
    Якісні та зручні
    Недоліки:
    Не виявлені
    • Продавець  kostor

• Фарина А***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Расчитывал на большее шумоподавление. В берушах слышно абсолютно все, что происходин вокруг, но на пол тона тише

Переваги:
    Мягкие, комфортные
    Недоліки:
    Слабо подавляют шум
  • Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Для мене гірші ніж аптечні за 50грн з пінопропилену. Гірше сидять у вухах, частіше випадають під час сну або так само. Шумопоглинання трішки гріше або таке саме. І також у мене при берушах, збирається сірка та піт і стає неприємно у вухах ближче до ранку, із-за чого можу навіть просунутися. Беруші з пінопропилену цю рідину вбирають і там не така з цим проблема.

• Крістіан Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Погано справляється з шумопоглананням, хіба не третину придушучи звуки. Періодично викликає дискомфорт, особливо після сну.

Переваги:
    Не випадають
    • Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук!

Шкода, що беруші не повністю виправдали очікування. Модель 3 Flange Light Grey розрахована на помірне шумозаглушення — приблизно до 20–25 дБ. Вони зменшують фоновий шум (хропіння, транспорт, робочі звуки), але не блокують звук повністю, щоб залишалась можливість чути важливі сигнали, як-от будильник.

Щодо відчуття дискомфорту — кожне вухо індивідуальне, і на жаль, буває, що навіть м’який матеріал підходить не всім. Ми цінуємо ваш зворотний зв'язок і обов'язково врахуємо його при оновленні моделей.

• Гліб С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Я не знаю для чего они вообще нужны раз не выполняют своего прямого предназначение, если хоть бы немного глушили звук, но разницы реально никакой что с ними, что без них

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Что с ними, что без них, одинаково, ничего не глушат
    • Продавець  kostor

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що виріб не виправдав ваших очікувань. Ваш відгук буде враховано для подальшого вдосконалення продукції. Якщо виникнуть додаткові питання — завжди готові допомогти!

• Андрій

Проблему вирішено

Для тесту відкрив кран та пішов в іншу кімнату. В них чути навіть як капає вода в другій кімнаті. Викинуті гроші які Розетка відмовилась повертати.

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Не виконують свого призначення.
  • Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Класна штука для сну. Заглушити хропіння із сосідньої кімнати саме те, але не очікуйте що гучні звуки за вікном по типу гучних мотоциклів або гавкання собак зовісім зникнуть, вони просто будуть тихішими разів так в 2, а досить не гучні звуки такі як цвіркуни за вікном та всякі шорохи в домі зникають.
    В цілому я би сказав що якість могу сну виросла.
    А і ще є мінус, тепер з ранку ще меньше хочиться вставати з ліжка)

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  kostor