Відгуки покупців про Беруші для сну багаторазові беруші з кейсом захист від хропіння пострілів вибухів беруші для будівельних робіт Pavlysh BA-44
- Тамара У***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Зручні беруші. Під час сну не тиснуть, все максимально комфортно.
- Продавець kostor
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Рекомендую. Чудове співвідношення ціни та якості.
- Продавець kostor
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Компактні та якісні. Чудово захищають від звуків.
- Продавець kostor
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Все добре, поки не користувалася, але на вигляд дуже стильні, компактні та якісні.
- Переваги:
- Стильні, компактні та на вигляд якісні.
- Продавець kostor
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Гарні беруші, з ними набагато легше засинати)
Дуже зручно,коли є декілька пар змінних комплектів.- Продавець kostor
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Нарешті почав спокійно спати, рекомендую!
- Продавець kostor
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Кращій вибір по ціні/якості, гарно захищають слух, рекомендую
- Продавець kostor
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Я не експерт по берушах, але людину що стоїть в 5 метрах від тебе і говорить звичайним голосом чутно добре. Може 15-20 дБ зрізають, а не так як вказано на схемі. Про генератор та трамвай за вікном взагалі мовчу.
Фото не відповідає дійсності: на стрижні є вусики які скоріш за все порвуть силіконові насадки і паралонові. Кейс є тільки для паралонових насадок
Не рекоме- Продавець kostor
Шановний Дмитро, нам прикро що вам не сподобався товар. В інтернеті ви зможете знайти інформацію про dB і звуки які кожен предмет видає в dB і порівняти. Наші беруші поглинають до 40 dB при правильному використанні і підборі насадок під ваші розміри.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Спробував силіконові насадки - для мене занадто довгі і боляче для вуха, замінив на паралонові - ніби краще, але якогось шумозаглушення взагалі не відчув. Ні на силіконових ,ні на паралонових . Звичайні аптечні , як на мене , набагато краще справляються. Якісь виготовлення- звичайна китайщина. А мені ще й один з викусом збоку дістався.Гроші на вітер
- Переваги:
- Не Виявив
- Недоліки:
- Гроші на вітер
- Продавець kostor
Шановний Ярослав. Нам прикро що вам не сподобався товар на жаль так не всім підходять силіконові або пінні беруші треба тестувати і вибрати для себе щось особливе. Якщо вам товар прийшов з барком дефектом ми залюбки вам обміняємо на нові.
- Вячеслав П***
Такой же дефект прислали на одной из беруш,отказался
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Искал подобные беруши, подошли по всем параметрам, супер.
Попробовал, заказал еще одну пару на всякий случай- Переваги:
- отличные беруши, шумоподавление
- Продавець kostor
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Дуже гарні беруші. До цього були різних виробників. Є з чим зрівняти. Треба лише розібратися як правильно їми користуватися. Тут багато поганих відгуків від людей, які так і не змогли правильною стороною вставити у вуха
- Продавець kostor
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Наверное, стоит обратить внимание, что пишут хорошие отзывы на данные беруши в основном мужчины. После покупки поняла почему. Доп насадки, как уверяет продавец, не идут разного размера, поэтому подобрать нужный размер не получится, если ушные раковины небольшие. Отдать за беруши больше 300 грн с возможностью носить только одну насадку - такое себе. Качество обычного китая. Не советую брать девушкам, в особенности с небольшими ушами.
- Переваги:
- не нашла
- Недоліки:
- размеры, несоответствие качества и цены
- Продавець kostor
Шановна Юлия нам прикро що вам не сподобався наш товар, можливо саме ця модель вам не підходить...
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Якісні беруші свою функцію виконують.
- Продавець kostor
- Костянтин А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Не підійшли... Краще подаруйте сусіду, а собі купіть перфоратор.
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Перешел на такие беруши и как они сидят в ушах мне понравилось. Комплект из 6 штук и все они многоразовые. Подушечки идеально принимают форму уха и из-за этого комфортно носить
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Замовив 2 шт.Прийшла 1 шт.Продавець не відповідає
- Продавець Ovollovo
Шановний Олег. Нам дуже прикро що виникла така ситуація. Ми обовязково перевіримо і покараємо співробітника, а вам сьогодні відправимо за наш рахунок товар і подарунок у вигляді вибачення.
- Георгий Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Приємна якість беруш, універсальний розмір. Дякую, дійсно все як в описі товару
- Геннадий К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size
Беруши обладают идеальной формой и структурой, можно спать даже на боку с комфортом. Очень удобно и не дорого. Однозначно лайк