Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Беруші для сну багаторазові беруші з кейсом захист від хропіння пострілів вибухів беруші для будівельних робіт Pavlysh RE-44

Оцінка користувачів 4.95/5
на основі 22 відгуки
  • Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 12. Розмір: One Size

Добре шумозаглушення на не дуже голосні звуки, і в кімнаті майже взагалі не чути сусідів зверху/знизу коли включають телевізор голосно в себе

Переваги:
    Хороше шумозаглушення
    • Продавець  kostor

• Алексей П***

Вони реально працюють! Сусідський перфоратор, звуки з вулиці – все залишається десь далеко.

• Денис К***

Зручні беруші, які ідеально підійшли під мою форму вуха. Нарікань немає.

Переваги:
    Зручна форма

• Артем А***

Все ок

• Тетяна

Це мій перший досвід з берушами, то очікувала повної тиші з ними)
    Але загалом зручно сидять у вухах, шум машин знадвору глушать, сусідів теж не дуже чую. В принципі хороші за таку ціну

• Василь К***

Дуже зручна форма беруш, добре тримаються у вухах, комфортні

• Олег Г***

Одні з найзручніших амбушурів, які я використовував, рекомендую

• Зелеманов В***

Зручно сидять у вухах, їх можна носити довго, і вони не викликають дискомфорту

• Оксана С***

Товаром задоволена. Все супер.

• Ярослав Д***

Рекомендую мисливцям, стрілкам та всім, хто займається активною стрільбою!

• Євгеній

Хороші беруші, добре захищають від шуму, зручні у користуванні, короче топ за свою ціну)

• Constantin O***

Не давлять на вуха і тихо мені сподобалося.

Переваги:
    Тихо
    • Продавець  kostor

• Денис Х***

Всь ок

Переваги:
    Роблять свою роботу
    Недоліки:
    Є доп насадки , але не зрозумів навіщо вони всі однакові, але нічо
  • Alina H***

Часто їжджу на далекі відстані, користуюсь бервухами для нормального сну. Пробувала їх різні види, нарешті знайшла саме ті, що мені сподобались за всіма критеріями. Гарний вигляд, зручні для вкладання, гарно поглинають шум.

Переваги:
    Сучасний вигляд, зручні у використанні

• Леся Р***

Супер класний товар! Продавець дуже чемний . Все сподобалось . Рекомендую!

Переваги:
    Все супер

• Марія С***

Товар відповідає заявленому в описі

• Дмитрий Т***

Всё нормально

• Никита Н***

Легко носити, нічого не тисне і добре усуває зайві шуми, крики тощо.
    Дякую

Переваги:
    Вартiсть
  • Станислав Е***

Прикупил себе такие беруши, я работаю прорабом, часто хожу по шумным объектам. Эти беруши всегда с собой ношу, максимально эффективные!

Переваги:
    Стоимость и удобно сидят
  • Павел Х***

Можу їх довго носити і вушні перетинки не болять. Дуже якісні та зручні, рекомендую

• Юлія М***

Беруші відповідають опису, досить ефективні

Переваги:
    Приглушають шум
    Недоліки:
    Жорсткі
    • Продавець  kostor

• Андрій Т***

Не тримаються в ушах, ідея цікава, реалізація - л***о!

Переваги:
    Недоліки:
    Маленькі ризинки, жорсткий верх не тримається у вухах, пропускають звук, не пригодні як беруші, не купуйте це л***о!
    • Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що беруші не підійшли. Зверніть увагу, що комплект включає універсальні насадки різного розміру, які дозволяють підібрати оптимальну посадку для різних вушних каналів. Ми враховуємо ваші зауваження щодо жорсткості та розміру, щоб покращувати продукт. Якщо хочете, можемо допомогти підібрати насадки для максимальної фіксації та ефективної ізоляції звуку.