Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

• Дмитрий С***

Всё хорошо.

• Короленко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories. Колір: Чорний

Отличные крепления. Долго не могла найти на круглые перила на террасу. Регулируется на любую ширину.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories. Колір: Чорний

Если у вас перилла с углами 90 градусов, плотно не фиксируются. За счёт того, что они не зафиксированы друг с другом и из-за болтов соединения, крепления болтаются под горшком. Сам горшок скользит в них влево/вправо (не зафиксирован по бокам). За балкон горшок повешать не рискну, от малейшего порыва ветра может соскользнуть. Не рекомендую, выброшенные деньги.

Переваги:
    Эстетично выглядят, достаточно прочный материал
    Недоліки:
    Держатся на периллах болтаются
    • Продавець  Home Accessories

Доброго дня! Нам щиро шкода, що ми не виправдали Ваших очікувань. Якщо бажаєте, можемо оформити повернення товару, і ми обов’язково повернемо Вам кошти. Дякуємо, що звернулися!

• Ганна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories. Колір: Чорний

Дуже гарні, якісний метал кріплення для вазонів, подобається що є можливість регулювати їх до розміру перил, замовляла два рази, бо сподобалися і захотілось краще оформити балкон квітами. Продавець дуже швидко зв'язався, оформив замовлення і відправив, обидва рази все прийшло якісно запаковане, всі частини у комплекті. Рекомендую до покупки якщо потрібні гарні якісні кріплення)

Переваги:
    Якість, швидкість відправки, можливість регулювати кріплення під розмір перил на балконі.
    Недоліки: