Відгуки покупців про Умивальник ЛЕМИРА пластмасовий 10 л

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Набагато якісніший від дешманських умивальників.

Переваги:
    Швидко відправили
    • Продавець  СвітВанна

Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що вам все підійшло і сподобався наш сервіс!

• Катя
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Бак сам по собі хороший, але запах.. це ж просто жах. Купували 26 березня, сьогодні вже 7 травня, а він досі не вивітрився. Що я йому тільки не робила, чим вже я його тільки не мила і не замочувала, запах настільки їдкий, що страшно вмиватися водою, яка в ньому. Хіба руки і то від якоїсь мазути. Цей запах просто нівелює всі його плюси. Дуже шкода. Може представник відгукнеться і скаже, як прибрати цей запах. Провітрювання, вивітрювання, замочування, намилення не допомагають!

Переваги:
    Сам бак, міцний корпус, зручний
    Недоліки:
    Неможливо їдкий запах
    • Продавець  СвітВанна

Дякуємо за відгук. Справді, після лиття залишається запах. Це специфіка всіх виробів із поліпропілену та поліетилену. Новий пакет у магазині спочатку теж пахне поки що новий. Запах буде знижуватися і поступово піде зовсім після того, як ви користуватиметеся деякий час. Ми самі користуємося такими умивальниками. Трохи часу використання та запаху зовсім не чути.

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Очень понравилось качество товара!
    Прост в использовании запах есть, но минимальный

Переваги:
    Хороший вариант для дома
    • Продавець  СвітВанна

Дякуємо за відгук! Для нас це найбільший показник ефективності нашої роботи!

• Продавець  СвітВанна

Дякуємо за відгук! Для нас це найбільший показник ефективності нашої роботи та високої якості нашого товару!

• Дмитрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Вполне годный бак. Надёжность ушей для подвеса выглядит сомнительной, но никто же не заставляет наливать его доверху.

Переваги:
    пластик вокруг крана достаточно плотный. кран хорошо закрывается, без чрезмерного усилия. кран не касается поверхности, на которой стоит бак. дно бака профилировано, если ставить на край кухонной раковины, ничего не деформируется.
    Недоліки:
    запах. если долго держать воду в баке, то умываться этим страшновато. в задних нижних углах пластик довольно тонкий.
    • Продавець  СвітВанна

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що вам все підійшло і сподобався наш сервіс!

• Олександр Т***

Якісний пластик

• Вадим В***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Очень крутой бак. Лучший я бы сказал. Пластик отличный, краник удобный, не течет. Бак идет без отверстия, за 2 минуты вырезал канцелярским ножем без проблем, главное не спешить. Резинка-уплотнитель в комплекте. Ставите её с ВНУТРЕННЕЙ стороны и будет вас счастье

Переваги:
    Очень крутой бак за эти деньги
    Недоліки:
    Есть немного химозный запах пластика внутри (но это касается абсолютно всех не дорогих баков), за пару дней выветрится
  • Юлія Я***

Хороший рукомойник.

Переваги:
    Качественный пластик, не воняет
    Недоліки:
    Царапина
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Все супер. Відповідає заявленним параметрам.

Переваги:
    Якісний пластик. Надійні кріплення.
    Недоліки:
    немає.
  • Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Плотный пластик, легко собирается. Простой, но очень качественный товар!

• Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Для гаража, дачі в самий раз

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Запах пластику
  • Андрей Д***

По началу запашок

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Чудовий рукомойник, звісно є запах пластмаси, але до ранку вже вивітрилось. Міцний пластик.

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Не раджу купувати цей умивальник так як він приходить без отвору для краника.. Жалкую що одразу не перевірив повівся на відгук(((

Переваги:
    Недоліки:
    Приходить без отвору типу сам доробиш
    • Продавець  СвітВанна

Доброго дня. Так, дійсно, корпус умивальника йде без отвору. Потрібно акуратоно зрізати частину, що виступає, і це виходить без будь-яких складнощів. Це передбачено виробником і не складає жодних труднощів. Діаметр виступаючої частини, яку треба зрізати, відповідає діаметру краніка. Приносимо вибачення, що не поінформували вас, але іншого варіанту немає. Дякую за розуміння!

• Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Придбанням задоволений. Зі мною швидко зв'язався продавець, всі питання по товару вирішили і на наступний день я його отримав. Рукомийник відмінний, міцний пластик, з встановленням крана проблем не виникало.

Переваги:
    Просто клас! . Раджу придбати!
    Недоліки:
    Немає.
  • Анжела В***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Рукомойник соответствует описанию. Очень полезная вещь в наше время. Удобно что есть петли, и краник хорошо работает.

Переваги:
    Компактный и удобный в использовании. Надо, повесил, залил и пользуешься. Не надо, снял и спрятал
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Быстро связались и доставили. Спасибо.

Переваги:
    Отличный рукомойник. Пластик плотный не только у самой емкости, но и в месте крепления краника. Не протекает, главное хорошо закрутить шайбу.
    Недоліки:
    Недостатков нет
  • Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: СвітВанна

Сделан качественно и меня устраивает все!

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    нету
    • Виктория К***

Подскажите, краник подходит к баку? Многие жалуются, что не подходит и нужно дорабатывать отверстие

• Ольга

На баке есть выпуклая часть, которую срезают ножом. Это очень легко и просто. Я девушка и сделала это без проблем. В образовавшееся отверстие вставляется краник. Краник идеально подходит. Главное хорошо закрутить шайбу внутри бака, с помощью инструмента. Я использовала разводной ключ. Задайте вопрос продавцу по телефону и он вам даст подробные инструкции. Я довольна покупкой.