- БогданВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 20. Колір: Сірий
Ништяк
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Працює нормально
- Максим І***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Прийшов порізаний провід, намагався звʼязатись з продавцем - ігнорування
- коннов ю***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Заказал две витой пары один 10 м другой 7.5
Позвонили сказали 7,5 нет вышлем 10м по той же цене.
Согласился пришло два по 10м один из них нерабочий.
Обидно когда подключаешь провозишься а потом выясняется что кабель не рабочий. (((
Теперь им только помидоры подвязывать и то летом)))- Переваги:
- Один рабочий
- Недоліки:
- Попадается нерабочий
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 20. Колір: Сірий
Відправили новий провід,хоч старий прошкодила пошта
- Переваги:
- Підключив компа від роутера через весь дім
- Недоліки:
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 15. Колір: Сірий
Придбав, забрав. Зовнішній вигляд без нарікань, але якості тут нема. Гігабіт на ньому не піднявся. Лишень - 100мбіт. Тому й така оцінка.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд - за це й один бал.
- Недоліки:
- Звичайний 100мбіт кабель.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Функціонує добре, нарікань немає, але на спідтесті видає тільки 90-100 мбіт, хоча на старому кабелі було Гігабіт, тому мені не підійшов
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Не дає більше 100 мб/с
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Хороший кабель, смогли перекинуть роутер на другой конец квартиры без потери скорости интернета
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Все работает отлично!
- Турчин В***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Кабель хороший, рекомендую.
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 25. Колір: Сірий
Спасибо продавцу и РОЗЕТКЕ. Все хорошо ивсе работает кабель просто СУПЕР....
- Переваги:
- Все
- Продавець Meolpotamia
Приветствуем Вас, Валерий . Очень Вам благодарны за Ваш отзыв. Мы рады, что вы остались довольны своим заказом! Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине! Хороших покупок! С уважением к Вам магазин Meolpotamia!
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 5. Колір: Сірий
Все добре, швидко доставили, дріт робочий
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас, Тарас . Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Хороший провод!
- Продавець Meolpotamia
Доброго дня, Богдан . Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми радіємо разом з Вами що змогли порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Довжина: 10. Колір: Сірий
Хорошее качество
- Продавець Meolpotamia
Добрый день Евгений. Спасибо Вам за Ваш отзыв. Мы очень рады, что нам удалось порадовать Вас и Вы остались довольны своим заказом. Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине и хороших Вам покупок! С уважением, магазин Meolpotamia.
- Владислав П***Продавець: Meolpotamia. Довжина: 3. Колір: Сірий
Купив ці кабелі і дуже сподобались, відправили швидко, сам кабель працює дуже добре, нічого не тормозить.
- Переваги:
- Хороші якісні кабелі