- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Spicee
Ремінь підійшов, собака тепер може їздити безпечно
Дуже дякуємо за відгук.
- Матвій Б***Відгук від покупця. Продавець: Spicee
Чудовий ремінець, для нашої собачки ідеально підійшов розмір , все добре! Товар відповідає всім заявленим характеристикам. Окреме дякую за швидку і якісну доставку. Одним словом, рекомендую!
- Переваги:
- Розмір, колір , ціна
- Недоліки:
Доброго дня!
Дякуємо вам за такий розгорнутий відгук.
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Spicee
Очікував що це буде саме ремінь безпеки, карабін в разі чого витримає максимум чіхуахуа.
На фото зліва карабін поводку для собаки макс. 50 кг
зправа карабін цього реміня- Переваги:
- Недоліки:
- Слабий карабін
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Spicee
На малюнку вказані розміри 50см та 75см, в характеристиках товару стоїть довжина 60см, також вказано що підходить для великих та гігантськиї порід. Змоги вибрати розмір і повідомлень що його взагалі треба вибирати - немає. Продавець при прийманні замовлення, також нічого не уточнював щодо розміра.
Коли нам прийхав наш замовлений ремень (а ми чекали на ремень 75см), то його довжина виявилась всього 45см і він дуже короткий для нашого великого собаки. Дуже разчоровані, тому раджу наступним покупцям мати на увазі цей момент.- Недоліки:
- не відповідає розміру
- Інна С***
хочу додати, що 45см - це в максимально розкладеному стані, а в скороченому (який дається на примірниках товару і стоіть в розмірах 50 та 75см) - взагалі 38см.
Інна, доброго дня!
Дуже прикро, що скалалсь така ситуація. Ми щойно зробили ще раз заміри і вони відповідають характеристикам. Від краю до краю ремінь безпеки 52 см та у ростягненому вигляді - 70 см, як і заявлено. Скоріше за все ви вимірювали лише тканинну частину. Ми вимірюємо ремінь безпеки повністю.
Наш менеджер не перепитує розміри, оскільки кожен клієнт перед покупкою знайомиться з характеристиками і описом. Але з радісттю консультуємо, якщо є питання чи сумніви. Попросимо модератора прикріпити фото з вимірами. Також наш менеджер сьогодні з вами зв'яжеться.
- Ангеліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Spicee
Чудовий ремінець для собачки. Тепер насолоджуємось прогулянками. Швидко доставили і ремінець дуже гарної якості для такої ціни.
Доброго дня!
Дуже дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобався наш товар.
- София Р***Відгук від покупця. Продавець: Spicee
Идеально подошел для нашей собаки, длина отличная. Как раз можно не переживать за собаки что она куда-то выпрыгнет или еще что-то. Безопасность превыше всего, качество ремня супер!
Доброго дня!
Дуже дякуємо за розгорнутий відгук.
Приємного користування.
Гарного вечора)