Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 5/5
  • Сергій Д***

Відповідає опису

• Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Товар відповідає, якість ціна.

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Хороший флюс, саме те для знімання радіодеталів з плат

Переваги:
    Добре плавиться
    Недоліки:

• Юрий

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Сьогодні придбав цей товар. Не знаю навіть як це назвати, це ж не шприц а тільки його половина , як цим можна користуватись ? взяв для пайки плат, думав як шприц діє, але чим тут видавлювати флюс? пальцем? так навіть пальці не влазять )) нащо таке продавати, що це за недокомплект (... дуже розчарований :(

Недоліки:
    товар не відповідає опису, користуватись не можливо.
    • Тимофій М***

Це під спеціальну приспособу, дозатор флюса