Відгуки покупців про Ліхтар Fenix E02R Black (E02Rblk)

Код:  342206575
Оцінка користувачів 3.58/5
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір корпусу: Чорний

Купувала 2 ліхтарики, один собі інший чаловіку. Обидва вистачила на декілька раз використати і вони згасли и більше не вмикаються, не заряджається. Сумарно може години чи дві пропрацювали. а ціна в них не із дешвих.

Переваги:
    непомітила не працюють
    Недоліки:
    вистачило декілька раз використати, та перестав включатися зовсім.
  • Александр Д***

Брелок за эту цену
    Под определение фонарь ручной никак не попадает. Скорее фонарик-брелок сувенирный для ключей
    Светит примерно как зажигалка с фонариком

Переваги:
    Гарантия 5 лет
    Недоліки:
    Очень маленький размер с мизинец.
    Название продукта манипулятивное и не соответствует действительности.

Добрий день. Ми не намагаємось жодним чином маніпулювати, оскільки у виробника цей ліхтар категоризується як ручний і ми вказуємо розміри та деталі у описі.

• Черненко Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Маленький зручний фонарік зі встроєною батарейкою, зарядка от міні юсб, у мене був такий але я його згубив то замовив ще один, світить не дуже далеко, я б зрівняв цей фонарик з ближнім і дальнім світлом автомобіля. Падав декілька раз на землю і все норм(не на асфальт) мені такий і треба для моїх потреб

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Игорь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір корпусу: Чорний

Чудовий брилок-ліхтарик з габаритами звичайної запальнички, але із дальністю освітлення до 50м
    Після закріплення карабінчика та завдяки його невеликим розмірам часто використовував його як налобний ліхтарик, фіксуючи його під бейсболкою

Переваги:
    Якість, дальність освітлення, розміри, гарантія 2 роки
    • Продавець  ARMYONE_PRO

Дякуємо Вам за відгук

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір корпусу: Бронзовий

Добротный брелок на 3лючи

Переваги:
    Качество, характеристики
    Недоліки:
    ЦЕНА КОНСКАЯ! За малипуський фонаричек такая невесёлая цена
    • Продавець  ARMYONE_PRO

Дякуємо за відгук

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Чудовий, мініатюний, легкий, світить яскраво

Переваги:
    розмір, кріплення до ключів
    Недоліки:
    поки немає

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!

• Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір корпусу: Чорний

Уже не первый фонарь феникс. Качество супер, с задачами справляется.

Переваги:
    Качество, компактность.
    Недоліки:
    Пока вроде нет, дальше посмотрим.
    • Продавець  Armyone

Дякуємо за відгук.

• Быба Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір корпусу: Чорний

З своїми задачами справляється відмінно, ношу з ключами

Переваги:
    Вбудований акум, розмір, зручне та зрозуміле керування
    Недоліки:
    Не виявив
  • Рожко С***

На максимальном 15 минут
    На минимальном 2 часа

Представник бренду

Ліхтар починає працювати на максимальном, потім скидує режими

• Рожко С***

Батарея держит мало...
    Дорого очень дорого...
    Батарея не меняется...
    Включение не удобное...

Представник бренду

На яких режимах частіше використовуєте і на скільки вистачає світла?

• Аркадий М***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір корпусу: Чорний

Дуже критий ліхтар як в принципі і івнші ліхтарі цієї фірми. При своїх розмірах сітить дуже яскраво. На мінімальном режимі спокійно вистачає на на декілька днів інтицивного використання.

Переваги:
    Маленький, потужний
  • Бондаренко М***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір корпусу: Чорний

Купил данный фонарь около 2 месяцев назад. Нужен был живучий наключник.
    Фонарь пришел полностью разряженным, это меня удивило. Поставил на зарядку. Фонарь полностью зарядился и занял свое место на связке ключей. Где-то через неделю я хотел им воспользоваться, но оказалось, что фонарь разряжен. Я подумал, что фонарь случайно включился в кармане и разрядился. Так повторилось еще 2 раза после чего я подумал о саморязряде. После полного заряда положил фонарь в шкаф. Ожидаемо через неделю он был полностью разряжен. Написал поставщику. Тот дал мои координаты сервисному центру. Из центра мне написали на почту, попросили прислать фонарь на НП в одно пгт. в Харьковской области. Я отправил. Ну и фонарь просто валяется там. Сервисный центр не реагирует на письма. Хотите купить кирпич и отстутствие гарантий - Fenix - ваш выбор!

Переваги:
    Красивые обзоры. Бренд хочет казаться премиальным и поэтому проплачивает обзоры ведущим блогерам.
    Недоліки:
    Низкое качество. Полное отсутствие сервиса. Наплевательское отношение к клиентам
    • Маргарита Е***

olight i1r 2 и olight i1r 2 pro як варіант - якість та характеристики супер

• Продавець  Armyone

Ситуація була виправлена. Ліхтар замінили.

• Артем О***

З сервісом у них все нормально, не кажіть дурниці

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Маленький, да удаленький! Это вот точно про него ) Очень миниатюрный, но именно такой и нужен был. Самый светлый режим использую крайне редко, т.к. долго им не посветишь, но вот подсветить себе под ноги или сделать светло там, где до вас было темно - с этим фонарик справляется на пять! Учитывая, что в эконом-режиме он светит достаточно долго, то однозначно фонарик становится очень полезной вещицей!

Переваги:
    Размер, качественная сборка, пыле-влаго защита, внушительная продолжительность работы в эконом-режиме.
    Недоліки:
    Лично мне, не очень нравится поворотная система включения фонарика, но это дело вкуса. Я бы хотел обычную привычную кнопку, т.к. ловить момент между режимами света и вкл/выкл приходится деликатно.
  • Микола Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Фонарь хороший, но проблема как у всех - через пару месяцев стал полностью саморазряжаться за 2 дня. Отправил в сервис, сказали проблема с платой заряда. Выслали новый фонарь. Сейчас понимаю, что фонарь с батарейкой все-таки лучше, чем с встроенным аккумулятором

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!

• Ольга

Вам поменялм на новый, а у меня таже самая проблема, но сказали чтё всё ОК (((

Добрий день. Чи зв'язувались Ви з нашим сервісним центром для вирішення цього питання за телефоном 0 800 33-68-25?

• Марина Б***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Бронзовий

Вчора замовила товар, прийшло підтвердження того, що замовлення можу забрати у призначений час. Наступного дня надіслали повідомлення, що замовлення скасовано. Дуже розстроєна, що довіра до магазину зіпсована. Не надійно.

• Бондаренко М***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Купил данный фонарь около 2 месяцев назад. Нужен был живучий наключник.

• Юрий

Кау в итоге решилась проблема?