- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Cool
Представник постачальникаОлександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Чудовий та вмісткий, насичений колір.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не всім потрібно багато відділень
Представник постачальникаТетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Слоквенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Представник постачальникаАндрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
1.Схожий, але не такий як на фото.
2.Це не шкіра, можливо кожзам.
3.Відповідає вартості..
4.Зручний, вмісткий, на дотик приємний.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Виріб виконаний виключно зі шкіри. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках на 100%, тому гарантуємо Вам, що матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
Також просимо брати до уваги, що кожен шкіряний товар має свої особливості і залежить це від типу шкіри, її обробки і фарбування, тому не поспішайте робити неправильні висновки.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.
- Вика Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Гаманець не шкіряний
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Виріб виконаний виключно зі шкіри. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках на 100%, тому гарантуємо Вам, що матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!
Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
рекомендую
- Переваги:
- дуже зручний
- Недоліки:
- не виявлено
Відповідає
Представник постачальникаЛюдмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Люция Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Вместо бордового получила кошелек красного цвета. Немного жаль, но это не критично
- Переваги:
- Красивый, качественно прошитый кошелек. Много отделений.
- Недоліки:
- Не обнаружила
Відповідає
Представник постачальникаЛюция, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Дружині дуже сподобався
Відповідає
Представник постачальникаМихайло, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.- Андрей С***
Вітаю. Прочитав у коментах , що колір не відповідає кольору на картинці? Це випадковість ? Бо замовив саме із-зі кольора!
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Гаманець чудовий. Колір як на фото. Хороша шкіра, якісно прошитий
- Переваги:
- Якість - ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- наталия с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
цвет и размер и качество соответствует. спасибо
- Переваги:
- товар пришел в срок
- ЛЕНАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Не можу рекомендувати товар.
- Переваги:
- Доставка швидка,як завжди.Гаманець їх немає!
- Недоліки:
- Написано,що натуральна шкіра,але це не так!
- Гость
так а где указано, что это не кожа?
- Савинова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Хороший качественный кошелёк. Много отделений для карточек. Купюры хорошо ложаться. Мне подошёл. Покупкой осталась довольна
- Переваги:
- По скидке просто супер
- Недоліки:
- Пока не выявила
Представник постачальникаДобрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
- Шерстюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Первый раз заказала себе пришёл красивого бордового цвета. Сейчас решила заказать маме, цвет вообще не такой. Отказ.
- Jan D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Заказывал в подарок. Всё понравилось. Всё согласно описанию.
- Переваги:
- Хорошая кожа. Цвет супер.
- Федына Ю***
А цвет такой же как и на картинке?
Представитель поставщикаДобрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.
Представитель поставщикаДобрый день, Jan. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
- Алла П***Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Пишуть, що гаманець шкіряний, це неправда - це штучна шкіра. Не беріть.
- Переваги:
- Недоліки:
- не шкіра
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Алла. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Виріб виконаний виключно зі шкіри. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках на 100%, тому гарантуємо Вам, що матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
- Федына Ю***Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Замовляла даний гаманець. Все сподобалось, але є одне Но:він зовсім іншого кольору.
- Переваги:
- Гарно прошитий, дизайн.
- Недоліки:
- Не такий колір, як на фото (фотозвіт)
- Вика
Вы у Розетки покупали?
Представитель поставщикаДоброго дня, Юлия. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Дякую за ваш відгук. Ми самостійно в студії робимо все фотографії для наших товарів. Але варто враховувати, що на відтінок або яскравість фотографії можуть впливати як умови зйомки і обробки, так і передача кольору монітора. Одна і та ж фотографія на різних моніторах може передавати різні відтінки.
Крім того, різні партії товару можуть бути виготовлені з різних партій шкіри, що відрізняються відтінком.
Раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!
Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякую за довіру!
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Дуже зручний в користуванні, приємний колір. Зроблений з натуральної шкіри, гарно пошитий. Рекомендую для покупки
- Переваги:
- Гарна якість та приємний колір
- Недоліки:
Представитель поставщикаДякуємо за відгук. Раді, що все сподобалося.