- Георгій К***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 2001-3000
Закусило диск болгарки, при попытке открутить гайку сломался корпус редуктора. Без проблем поменяли корпус и кнопку на новые, все сделали максимально оперативно. Сервисом доволен
- Продавець Geekon
Добрий день, Георгію! Ми щиро раді, що ви залишились задоволені нашим сервісом. Бажаємо вам удачі та відмінного настрою. Чекаємо з нетерпінням на нові можливості порадувати вас!
- Оля Б***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 40001-65000
Добрий день.Підкажіть будь-ласка гарантію потрібно реєструвати?
- Продавець Geekon
Добрий день, Ольго! Не потрібно, все автоматично.
- Василь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 200-1000
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 1001-2000
Годинник виправдав очікування. Все як в описі. Дякую. Поки все влаштовує.
- Продавець Geekon
Вітаємо, Людмило! Ми вдячні вам за довіру та високу оцінку. Нам надзвичайно приємно. Сподіваємось, що покупка вам принесе лише задоволення та хороший настрій. Нехай щастить. Чекаємо на вас знову!
- Ева Д***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 7501-10000
Спасибо!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 5001-7500
- Петринка П***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 4001-5000
Відмінно
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 200-1000
Відмінний
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 3001-4000
Гарний
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Діапазон ціни пристрою: 200-1000
Все згідно опису.