Картка Rozetka

Відгуки покупців про Мідний Купорос Вищий сорт MyChem 3 кг

Оцінка користувачів 4.43/5
  • НАТАЛІЯ
    Відгук від покупця. Продавець: MChem

Чудовий!!!! Беру його третій рік, завжди відповідає заявленим характеристикам. Рекомендую

Переваги:
    Справжній мідний купорос!
  • Петро К***
    Відгук від покупця. Продавець: MChem

Все добре. Сухий, яскравий.

Переваги:
    Турецький
    Недоліки:
    "нефасований"
  • НАТАЛІЯ М***
    Відгук від покупця. Продавець: MChem

Колір мідного купоросу, ледь вологий, розсипчастий, швидко розчинився в гарячій воді, тримається на деревах (хоч вже і дощі дві доби його змивали, і сніг). Чи дієвий проти моніліозу побачимо згодом. Написано, що виробник Туреччина.
    Минулого року купила, то було зазначено, що виробник Польща. Він по кольору та вологості відрізнявся від турецького, але був дієвий, оскільки вперше за останні п'ять років ми мали абрикоси. До того все було уражено моніліозом.

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: MChem

товаром задоволений не знаю чому повністю не розчинився таке враження що якийсь пісок брав для обробітку саду прийшлось проціджувати.

Переваги:
    Упакування відеречко зручно
    Недоліки:
    не повністю розчинилось
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MChem

Купорос у відерці, що звісно радує, але він вологий, і то що там 3 кіло з водою це мінус

Переваги:
    У відерці
    Недоліки:
    Вологий
    • Продавець  MChem

Доброго дня! Дійсно зараз польский купорос саме такий, уточняли у завода виробника, що із за того що великий попит вони не встигають його повністю висушити. Із за того що він свіжий, він має такий колір. Але волога невелика, ми перевіряли, при повній висушці мішка 25 кг втрачається 100 г ваги. Також треба не забувати, що в цьому купоросі 5 долей води, чк зазначено в паспорті якості.

• Продавець  MChem

Також ми перевірили на наявність міді, омідняє він як і попередній купорос дуже швидко, Ви можете це перевірити, опустивши цвях в розчин з мідним купоросом. Тому якість не гірша, за це не переживайте. Але нам також неподобається нестабільність з польським купоросом, тому з 13-го числа заїжджає партія з Туреччини.

• Олександр Т***

Все на високому рівні..

Переваги:
    Товар дійсно хороший..
    Недоліки:
    Нема недоліків.
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: MChem

Все супер, шкода що ціну знизили після замовлення, не фортануло.

Переваги:
    Відерце