- AI аналіз відгуків65 відгуків: позитивних ~72%, нейтральних ~8%, негативних ~20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Кейс зручний, беруші в темноті гарно видно
- Переваги:
- Кейс, колір
- Продавець kostor
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Хороші беруші
- Переваги:
- Зручний кейс
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець kostor
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Норм
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Беруши удобные. Хорошо сидят в ушном канале, болезненных ощущений нет. Также хорошо подавляют шумы.
- Переваги:
- Удобство. Цена за 5 пар беруш.
- Недоліки:
- Не выявил.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Капуловський Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Беруші класні, під час сну рідко випадають, звукоізоляція на рівні. Вуха після тривалого використання не болять. З задачами справляються чудово.
- Переваги:
- Гарна звукоізоляція, м'які
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kostor
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Гарно моделюють форму слухового ходу.
- Переваги:
- Функцію виконують
- Станіслав Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
не повний комплект
- ЮліанВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Загалом нічого особливого - за такий прайс очікував більшого. Контейнер дешевий. Тішить що беруші не тиснуть
- Переваги:
- Контейнер (хоча я отримав поцарапаний), беруші можна мити та повторно використовувати, не тиснуть
- Недоліки:
- Ціна, якість контейнеру
- Продавець kostor
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Дякую, користусь кожен день
- Переваги:
- Зручний і функціональний товар
- Продавець kostor
- Коваль Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Беруші підійшли, використовую для сну, мягкі, не давлять, комфортні при довгому носінні. Замовляю вже в друге.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
все добре
- СергійВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Виконують свою функцію
- Переваги:
- Суттєво зменшують зовнішні шуми. Зручні у використанні. Приємні на дотик. При використанні майже не відчуваються
- Недоліки:
- Особливості: не повністю заглушують шум
- Продавець kostor
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Товар відповідає заявленим характеристикам, доставка була швидкою. Всім задоволений.
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Беруші гарної якості, від сторонніх шумів захищають добре! Дякую за чудове обслуговування!
- Переваги:
- Гарно захищають від шуму
- Недоліки:
- Мені трохи завеликі, зранку болять вуха
- Продавець kostor
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Товар якісний, швидка доставка
- Дзюбак О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Вже третій раз беру ці беруші. Дякую.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
хороші беруші за свою ціну, більшість шуму перекривають, перевірено в укритті під час тривоги. Відправили швидко)
- Переваги:
- все супер
- Продавець kostor
- ІванВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Берушами задоволений, тому що вони не натирають вуха і ними можна щодня користуватися, а якщо натирають то дуже не суттєво і це рідке явище..тому рекомендую до покупки, через те що вони з натуральних матеріалів! Я з берушами виживав в армійських умовах 6 місяців..бо для мене сон це дуже-дуже важливо, це моє здоров'я..так повністю не ізолюють, тай таких беруш не існує..стіни звук пропускають але всеодно пом'якшення є від них, що впливає на якість і тривалість сну..
- Переваги:
- Натуральні, багаторазові, не подразнюють шкіру вух.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Дуже добре блокують звуки, приємні на дотик, не тиснуть та не натирають. Легко скручуються, якістю задоволена.
- Переваги:
- Не чутно, приємні, хороша якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець kostor
- ІванВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Все прийшло в гарному стані, але трохи незвично сидять у вухах, можливо потрібно звикнути
- ІванВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Берушами задоволений
- Переваги:
- Не натирають шкіру, натуральні
- БоженаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Доставка швидка.
Біруші компактні та зручні, свою функцію виконують.- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Дуже приємні, у вусі не відчуваються, комфортно у поїзді , чи навіть вдома набагато глибший сон. Рекомендую!
- Переваги:
- Компактні, м’які
- это а***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
пока что это самые комфортные и максимально блокирующие звук беруши из тех многих что я пользовался до.. для меня станут фаворитами, если у них нормальная износостойкость
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Встиг декілька разів використати для сну, зі своєю задачею справляються на відмінно, прилягають щільно, не випадають.
- Переваги:
- Зручний кейс
- Мария б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Доставка без затримки. Беруші м'які, зручні у використанні. Дякую.
- Переваги:
- Зручні
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Нормальні беруші. Приглушають на процентів 30 зовнішні звуки. Спати не заважають.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Доставка без проблем. Беруші виконують свою функцію. Звуки повністю не заглушують, але помітно тихіше з ними.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Беруші зручні та не пропускають звуки - те що треба для денного сну.
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Беруші добре виконують свою функцію
- Переваги:
- Зручні та не викликають дискомфорту при носінні
- Дзюбак О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Не перший раз купую ці беруші.
- Переваги:
- Зручний кейс
- Продавець kostor
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Беруші чудові, звук не пропускають, форму тримають доволі довго, матеріал якісний
- Переваги:
- Не пропускає звуків
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Все чудово, товар відповідає опису та не викликає дискомфорту
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 10
Якісні беруші. Виконують свою функцію
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець kostor
- Доля И***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Купляла беруші місяць тому, вже опрлбовалп, все ок, норм якість/ ціна
- Переваги:
- Ціна,якість, матеріал