- AI аналіз відгуків87 відгуків: позитивний – 74%, нейтральний – 14%, негативний – 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Хорошо помогают спать, когда громко вокруг. Спать не мешают, уши не болят.
- Переваги:
- Удобные
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Обовʼязково подивіться інструкцію перед використанням, товар чудовий!
- Продавець kostor
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Товар та клієнтоорієнтованість на 10/10.
Доставили все чітко, без зауважень.- Недоліки:
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Товар прислал совсем не тот, какой заявлен. Прислали не многоразовые, а из поролона. И фирма не pavlysh PA-333 Red, а ime bo bo. Нехорошо так надувать покупателей. Больше в вашем магазине никогда ничего не куплю. Бог вам судья
- Недоліки:
- Присланные беруши не многоразовые
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Швидко отримали замовлення, товаром дружина дуже задоволена!
Якість, ціна - відмінно!- Продавець kostor
- Арсений Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Рекомендую! Хороша якість.
- Аріна Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Хороші беруші, м'які, приємні, якісні. Чудово глушать звуки! Рекомендую всім!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Жахливий товар.
Низька якість, вироблено в Китаї.
Дуже тиснуть у вусі.
Жодного напису українською мовою.
Не рекомендую.- Продавець kostor
Добрий день, шкодуємо, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми прагнемо забезпечувати високу якість продукції та комфорт користувачів. Ваші зауваження дуже важливі для нас. Беруші – це індивідуальний продукт, і їх комфортність залежить від анатомічних особливостей кожної людини. Ми постійно працюємо над якістю та врахуємо ваші зауваження. Якщо у вас є додаткові питання, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки. Дякуємо за ваш відгук!
- МалабуВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Товар прийшов швидко. Хороші та ввічливі продавці. Гарні та м'які беруші. Кейс на них теж приємний на дотик. Буває іноді не дуже зручно діставати беруші з кейсу бо вони якось залипают, але це дрібниця. Повертают свою початкову форму швидко. З першого разу було не дуже звично в них ходити, але можно швидко звикнути. Вони не повністю шумоподавлюючі, але більшість шуму не чутно приймаючи форму вушної раковини. Але потрібно їх обережно знімати щоб не нашкодити собі. Дякую за товар.
- Переваги:
- М'які, приємні на дотик, багаторазові
- Недоліки:
- Трішки не зручний кейс
- Продавець kostor
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Беруші супер ) Все сподобалось, швидка доставка
- Переваги:
- Якісні та зручні
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Швидка доставка. Виконують свою функцію.
- Переваги:
- Прикольна коробочка для зберігання
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kostor
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Хорошие беруши для сна.
- Переваги:
- Комфортные , лёгкие в использовании
- Продавець kostor
- ОглядачВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Низька якість.
- Недоліки:
- Ніякого ефекту. Матеріал втрачає форму
- Продавець kostor
Добрий день, нам прикро що вам не сподобався наш товар, можливо ця модель просто вам не підходить
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Прикольні. З ними комфортно читати книгу поки чоловік дивиться футбол
- Продавець kostor
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Дуже мʼякі, ергономічні беруши, не випадають і не заважають спати. Свою задачу виконують - взяла для сну в потягах
- Переваги:
- Мʼякі - ідеально для сну
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець kostor
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Непригодны к использованию больше недели
- Переваги:
- Недоліки:
- Большая цена за такой дешевый материал
- Продавець kostor
Добрий день, нам прикро що вам не сподобався наш товар
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Можуть боліти вуха після використання, потрібно підбирати по розміру
- Переваги:
- Звук майже не чути
- Недоліки:
- Завеликий розмір
- Продавець kostor
Шановна Анастасія, нам прикро що вам не сподобався наш товар можливо вам саме ця модель не підходить....
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
все супер
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Чудові беруші
- Аля Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Все ідеально! Швидко доставили)
- Домініка Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
все чудово
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Беруші непогані, все як зазначено в характеристиках. Зайві звуки з вулиці прибирає хоча вважав що будуть більш шумоізолюючі.
- Переваги:
- Все як в описі
- Недоліки:
- Здавалося що більш шумоізолюючі
- Продавець kostor
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Спасибо ,всем доволен . Сон улучшился в разы !)
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець kostor
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Чудовий товар, ефективні)
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Замовляла не перший раз, дуже зручні
- Переваги:
- Повністю відповідають опису, великий плюс що є зручний футляр для зберігання
- Недоліки:
- За декілька місяців користування так і не виявила
- Продавець kostor
- Людмила Д***
Скажите, пожалуйста, а чтобы не слышать храп, они подходят эффективно?
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Купил жене, чтобы вовремя мытья волос, в уши не попадала вода. Пока вроде с этим справляются. Удобно, что в комплекте идет контейнер.
- Переваги:
- Наличие контейнера для зранения
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець kostor
- KateВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Бірюші дуже круто виглядають і , якщо б вони були б меншими трошки - ціни б не було
Бо так , то доводиться дуже глибоко засовувати в вухо і потім притримувати пальцем, щоб вони розрівнялись по формі вуха і не випадали вночі
Звук глушать в половину - а це вже більш спокійний та міцний сон ))- Переваги:
- оформлення та матеріал
- Недоліки:
- завеликі
- Продавець kostor
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Користуюся другий тиждень, все влаштовує . Доставка була мега- швидкою .
- Переваги:
- Свою ціну повністю виправдали
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Чудові, глушать добре звуки але будильник почути можна, зручні вушка не болять. Приїхали швидко і без проблем. Дякую❤️
- Переваги:
- Добре глушать звуки в хрущовці та м'які
- Продавець kostor
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Дуже жавливі,якість жах, взагалі що з ними ,що без них,навіть звичайний шум не глушить,про вибухи вже не кажу
Жах,не рекомендуют- Переваги:
- Недоліки:
- Погані
- Продавець kostor
Шановна Марина. Нам прикро що вам не сподобався товар, наші беру зроблені з піни і силікону що забезпечує багаторазове використання і зручний долгяд. Для використання необхідно трохи притиснути сплюснути беруші вставити в ухо і вони підлаштуються під вашу ушну раковину що забеспечить комфорт і міцний сон. Поглинання беруш забеспечує до 36дБ і вони дійсно захищають ваші вуха і барабанну перетинку від пострілів вибухів але ви праві ви будете їх чути і тут вам потрібно щоб їх не чути рівень поглинання більше 40дБ і на жаль такий рівень поглинання видаються виключно на підмриємствах для персоналу.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Все відповідає опису, але мені здається що шумоподавлення слабувате
- Продавець kostor
- Владислав Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
дуже індивідуальна річ, не всім підійде зоча з функцією своєю справлялась
- Переваги:
- індивідуальні кейси, ціна
- Недоліки:
- незручні, після декількох процесів миття не зтискуються взагалі, якщо не запихати глибоко заважають спати
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Звук плохо блокируют
После около 8 использования потеряли форму , стали вялые , болели уши от них и чесались , остался недоволен данными берушами- Переваги:
- Удобный кейс
- Недоліки:
- Перечислены в отзове
- Олексій Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Найкращі беруші за свої гроші
- Переваги:
- В них нічого не чутно, взагалі. Саме такі і шукав. Навіть використовував на стрільбищі.
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Берюші зовсім не глушать звуки, вилазять з вух, не приємні у вухах, створюють якесь шипіння. Марна трата не маленьких коштів
- Переваги:
- Переваг нема жодних
- Недоліки:
- Не виконує свої характеристики
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 2
Після 1 використання втрачають можливість збереження форми перед вставкою.
- Недоліки:
- Одноразові