- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Гарно захищає
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Напевно, що все окей. Сподіваюся не знадобляться, бо брав на випадок ядерної аварії на ЗАЕС у зв'язку з окупацією даного об'єкта кацапами.
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
Респіратори добре сидить. Сподіваюсь, виконує свою функцію
- Переваги:
- Колір, гарно сидить
- Недоліки:
- Не виявили
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
От пыли защитит нормально..
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 3. Розмір: One Size
Все чудово.
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Хороші распіратори, рекомендую
- Переваги:
- Кожен в індивідуальній упаковці
- Недоліки:
- З замовленої кількості 55 шт, отримала 53
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
все як завжди. швидко, якісно, не дорого
- Переваги:
- захист, ціна, швидкість
- Недоліки:
- дизайн, колір
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Вчасно, швидко тримала. Дякую.)
- Переваги:
- колір
- Недоліки:
- тріснула планка на носі
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Получил . Все в порядке.
- Переваги:
- Да
- Продавець FenixART
Олександре, дякуємо за відгук. Дуже раді, що ви залишились задоволені
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Вже третій раз беру цей товар у цього покупця. Щодо якості товару і сервісу обслуговування клієнта ніяких зауважень не маю. Можу рекомендувати даний товар для придбання, а продавця до співпраці.
- Переваги:
- Якісне виконання маски, відсутність хімічних запахів, наявність клапану
- Недоліки:
- Шлейки білого кольору
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
Тай таке, поограє у якості іншому популярному распіратору від вітчизняного виробника.
- Переваги:
- Мабуть ціна, я на це повівся :)
- Недоліки:
- Стійкий химичний запах клею під час використання.
- Малена
А який бренд краще брати?
- Зиненко Н***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
при контакте в закрытом помещении с больным 4 часа-защита 100%.Проверено на собственном опыте!!!
- Переваги:
- надежный,хорошо сидит на лице-мягко,лишняя влага отводится через клапан.
- Недоліки:
- не обнаружила
- Продавець FenixART
Дякуємо за відгук Наталя, раді що ви залишись задоволені від користування респіратором, будемо чекати наступне замовлення!
Чудова маска, практично без різкого запаху, який час від часу присутній у подібних виробах інших виробників. Під час попередньої експлуатації недоліків не виявлено. У продавця працює система знижки, чим більше купуєш тим нижча ціна одиниці продукції. Можу рекомендувати даний продукт до придбання.
- Переваги:
- Колір виробу, якість виконання, збалансоване співвідношення ціни та якості, універсальний розмір.
- Продавець FenixART
Олександре, дякуємо за відгук, чекаємо на нові ваші замовлення
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
Хорошего качества, FFP3, слои фильтров приплавлены друг к другу хорошо. Как писали ниже что сильный запах, есть слегка, но совсем слабый. Буду покупать ещё.
- Переваги:
- Цена-качество, цвет, хорошая термосклейка, FFP3.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець FenixART
Ольго, дякуємо за відгук, раді, що ви залаишись задоволені покупкою
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Ужасный респиратор! Очень воняет клеем или клеенкой, после 5 минут носки голова кружится и становится дурно. Будьте осторожны!
- Переваги:
- Не найдено, так как носить невозможно
- Недоліки:
- Запах. Очень не аккуратно сделана
- Продавець FenixART
Доброго дня, дякуємо за відгук, ми передамо цю інформацію виробнику, бо ми є тільки продавцями на розетці.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
Все супер
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Хороші респіратори за нормальну ціну, відповідають зображенню, правда з середини білі, думав будуть теж чорні. Могли б вказати на це за допомогою фото. Оператор передзвонила дуже швидко щоб підтвердити замовлення та уточнити деталі. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Якість, чорний колір.
- Недоліки:
- Білі з середини, а також гумові стрічки білого кольору.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Чудовий магазин, швидко відправили товар, респіратори прекрасної якості) Рекомендую всім!
- Переваги:
- Гарна якість, хороша ціна
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Сделаны качественно. Надеюсь, что это реально FFP3, а не "в стиле". В пользовании удобней аналогов производства Микрон.
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- Данил К***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
гарна маска
- Переваги:
- гарна маска 1) гарний зажим
- Недоліки:
- почтовая упаковка била повреждена но упаковка масок била в норме
- Михаил Я***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Не пропускает даже запах свежего хлеба и сигаретного дыма.!!
- Переваги:
- работает отлично.!!
- Недоліки:
- Хлипкая резинка крепления..
- Продавець FenixART
Михайле, дякуємо вам за відгук, ви праві респіратори не пропускають запаху)
- Михаил Я***
Я часы не засикал..
Но хватает месяц, ношу почти каждый день, по пару часов.. - Продавець FenixART
Михайле, носити один респіратор рекомендується 6-8 годин, не більше
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Дуже рідко, коли мені доводиться говорити про сторонніх продавців на площадці Rozetka виключно позитивно. В даному випадку все дійсно так і є. Зв,язалися практично відразу після замовлення, уточнили необхідну інформацію про товар і напрямок доставки з використанням державної мови згідно 30 статті Закону України про мову. У деяких продавців з цим ще досі проблеми. За це плюс і респект. Сприводу товару можу сказати, що все добре. Кожин виріб упакований в окрему упаковку без ознак порушення герметичності. Маркування та тип виробу повністю відповідає тому, що написано про товар на сайті. Заявленна кількість одениць товару повністю відповідбає отриманій кількості. Підсумовуючи вище сказане, можу з впевненістю рекомендувати даного продавця, а його товар даної категорії до придбання.
- Переваги:
- Універсальний розмір, вдале поєднання кольорів виробу, збалансоване співідношення ціни та якості
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
- Продавець FenixART
Сергію, дякуємо за відгук
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
нормальный вариант для защиты при такой цене. покупка полностью оправдана. правда приходится долго подстраивать под форму носа перемычку (она довольно жёсткая). резинку нужно подтягивать для плотной фиксации банальным затягиванием узлов (что не очень удобно). клапан может «застрять» (у супруги не хватало силы выдоха, чтобы его открыть), и это делает бессмысленным само использование респиратора. но при этом альтернатив по такой цене практически нет. если аккуратно готовиться и проверять перед использованием, то рекомендую. планирую заказать ещё одну партию.
ЗЫ: не всем подошли по форме лица (у кого-то прилегают плотно, у кого-то нет). рекомендую брать разные модели и сравнить для себя. у того же продавца есть альтернативы.- Переваги:
- защита, клапан, цена, наличие
- Недоліки:
- могут быть проблемы с открыванием клапана, резинки, фиксатор на носу сложно настроить
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
В целом хороший респиратор
- Переваги:
- Хороший респиратор как за свои деньги.
- Недоліки:
- Не очень качественные швы поклейлки
- Мелана Р***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
В работе , супер!!
- Переваги:
- Отличный
- Недоліки:
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Товар оплатили в новій пошті. Доставка Новой поштой. більше 100грн!!! Сподіваюсь товар потрапить до нас в Тверь протягом місяця, доставка 400грн до Твері Укрпоштой! (Відправили їх нам як подарунок)
Кожен распіратор упакован окремо, що радує!- Переваги:
- FFP3 те що потрібно щоб не дати шанс короні!
- Недоліки:
- Дорога доставка Новою поштою, 107грн!
- FenixART
Инна, спасибо за отзыв! Доставка новой Почтой у вас получилась дорогая, так как вы заказали наложенным платежом. На цены доставки мы влиять ни как не можем)))
- ТарасенкоВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Задоволена покупкою, при відкритті пакету немає неприємного запаху. Щільно прилягає до обличчя. Рекомендую від виробника Рута! З фільтром f3
- FenixART
Спасибо за отзыв, будем рады вашим заказам
- Valentina F***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Супер, навіть не уявляла що можна так легко дихати
- Переваги:
- Надійний захист
- Недоліки:
- Мені трішки великуватий
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Распіратор низької якості. По щільності не відповідає FFP 3, порівняно з іншим виробником. Одним словом - дешева підробка з червоними наліпками!!!
- Дмитрий Ш***
Поясніть будь ласка - щільність прилягання до обличчя чи щільність матеріалу не відповідає умовам стандарту захисту FFP 3? В порівнянні з якими виробниками зроблено висновок?
Дякую за відповідь. - FenixART
Александр, спасибо за отзыв. подскажите пожалуйста с каким производителем вы сравнивали данный товар? И с чего вы взяли, что это подделка? У нас прямая поставка с завода, есть наличие всех сертификатов! И о какой именно плотности идет речь?
- Лана Б***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
розмір дещо великий, все ж на обличчя "по крупнєй" . Досить велики апас на підборідді. Добре буде якщо вас широке обличчя
- Недоліки:
- запах
- FenixART
Лана, спасибо за отзыв, на респираторе есть резинка, которая регулируется под каждого
- Anton G***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Быстро , качественно
Претензий нет- Переваги:
- Все респираторы пришли в целой упаковке , без брака
- Недоліки:
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Отличный. Нареканий нет
- FenixART
Виктория, спасибо за положительный отзыв, и что сделали заказ у нас, будем рады вашим заказам в дальнейшем