Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Прес форма для бургерів гамбургерів котлет сандвічів Ø 12 см з антипригарним покриттям Pavlysh F12

Оцінка користувачів 4.62/5
  • Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

На зовнішній вигляд сподобалась.Як буде в роботі побачу пізніше.Запакована в коробочці.

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Вже встигли випробувати, прес супер, фарш не прилипає, виходять акуратні форми

• Діана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

М'ясо не прилипає, його можна змити за півхвилини під гарячою водою, без допомоги губок.

• Галина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отличное решение для ровной формы котлет!

• Ніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Ідеальний прес для фаршу, формочки виходять гарними та акуратними. Дякую!

• Єгор С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Фарш не прилипає завдяки покриттю. Котлета виходить рівна, пропікається однаково по всьому об'єму.

• Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Сендвічі та котлети для гамбургерів тепер роблю за 5 хвилин. Дякую за якість!

• Ігор

Чудова річ

Переваги:
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  kostor

• Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зручний для формування котлет на бургери, зі своєю задачею справляється

• Илья Б***

Все чудово! Прес хорошої якості

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Валерій М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Сподобався цей прес. Результат порадував.

• Артем Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зручний та якісний прес. Котлети виходять не малі, ідеальні по товщині. Рекомендую!

• Геннадий З***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Якість супер і зручна річ у використанні.

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший прес, котлети рівні, не розвалюються

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Форма якісна, рівна. Котлети получаються гарні! Рекомендую.

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зручний прес для формування великих бургерних та і звичайних котлет, дуже зручно та швидко. Окремо хочу подякувати за швидку та оперативну доставку замовлення

Переваги:
    Якість
    • Продавець  kostor

• Крамаренко Д***

Чудова прес форма

Переваги:
    Все чудово
    • Продавець  kostor

• Ілона Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купували для котлет домашніх бургерів, хороша штука котлети виходять однакової форми. Рекомендую

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Неправдива інформація стосовно " нержавіючої сталі", сталь такого діаметру та товщини не може важити 168 грамів. Якщо використовувати без пергаменту, то по бокам виходить трішки м'яса. Не ставлю менше зірок лише за безкоштовну доставку у Розетку та те, що свою функцію виконує.

Переваги:
    Недоліки:
    Вище описано
    • Продавець  kostor

Наталія, нам дуже прикро за ситуацію що сталася ми обовязково перевіримо інформацію і товар і якщо у нас є помилка ми обовязково її виправимо. Інформує вас що ви завжди можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів

• Марина К***

Крута штука.
    Користуюсь пергаментом коли пресую фарш

• Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Виктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Прес не відповідає характеристикам, що вказані в описі. Замість нержавіючої сталі дешевий крашений алюміній.

Недоліки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавець  kostor

Віктор, нам дуже прикро за ситуацію що сталося. Ми обовязково перевіримо товар і у разі невідповідності виправимо.

• Анатолий Б***

Товар соответствует описанию на все 100%
    Пресс качественный, главное покупать правильный фарш и тогда все у вас получится!

• Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Анатолий, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Альбіна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудова формочка, по розміру ідеальна. Мені все сподобалось, щиро дякую!

• Продавець  kostor

Добрий день, Шановна Альбіна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Харченко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отличный помощник на кухне для любителей гамбургеров.

Переваги:
    Хорошее качество
    • Продавець  kostor

Добрий день, Шановна Татьяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дякую ,товар відповідає опису.Розмір прийшов той,що замовляли.Швидка доставка.

• Продавець  kostor

Добрий день, Шановна Анна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

У результаті розгляду справи, продавець признав, що помилково на фото не правильний розмір прес-форми для бургерів. Кошти за форму були повернуті, однак за доставку гроші повернуті не були. Отже не рекомендую у даного продавця купувати товари, адже можуть переслати вам товар, який не відповідає характеристикам і повного відшкодування грошей не буде, хоча помилка була саме з вини продавця!

Переваги:
    Форма допомагає в формуванні котлет для бургерів.
    Недоліки:
    Не відповідальний продавець.
  • Александр О***

Проблему вирішено

Прислали прес не того розміру. На фото зазначений розмір 12 см, а прийшов 8,8 см. Такий коштує дешевше!

Недоліки:
    Прислали не того розміру прес.
    • Продавець  My Yellow

Шановний Олександр! Будь ласка зверніться в сервісну підтримку для вирішення питання і обміну або повернення товару.