- Пилипенко Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Працює
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не безкоштовний
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Спасибо, всё отлично!!!
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Всё пришло работает отлично
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Чудово
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Круто
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Підійшов,все працює
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Ідеальний кабель
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Швидко, якісно
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Работает на отлично
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Працює. Класна річ, кому не вистачає фішок живлення.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знаю
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Все супер, використала для приєднання хдд від ноута до пк, все працює
- Игор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Все отлично, правда я перепутал и заказал не то что нужно, мне пришёл этот кабель но он отлично подошёл к одному жёсткому диску который уже лежит долгое время, там сломано крепление под питание, и этот комбо кабель отлично подходит!
- Переваги:
- Удобство!
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Зручний перехідник. Проблем не виявив.
- Павло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Все працює
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Без зауважень
- Павел Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Для апгрейда старых компов самое то!
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Все ГУД
- Переваги:
- Рекомендую
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Гарний кабель, зручний. Все працює.
- Переваги:
- комбо
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Все супер .
- Петро З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Поставив,все працює
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Невиявив
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
все добре
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Прийшов чудово, працює.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Брал для подключения ссд к пк. Всё ок.
- Недоліки:
- Их необнаружено.
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Нормальный кабель
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Супер кабель, такое количество проводов и нечего лишнего, рекомендую к покупке
- Переваги:
- Кабель
- Недоліки:
- Пока нет
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.35. Колір: Червоний
Очень достойный товар, качественный. Настоятельно рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Удобный, вместительный. соотношения цены и качества
- Недоліки:
- Не обнаружено