- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Машинка хорошо удаляет косточки.
- Переваги:
- Удобно.
- Недоліки:
- Нет.
- Вадим Є***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Все добре, сподобалось!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Не виправловує своєї роботи. Вишні пропускає з кісточкою, треба ще раз копирсатись і перевіряти. Вишні застрягають. Не рекомендую Вже краще руками, ніж цією штукою.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Сам апарат повний недолік
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Такое впечатление ,что отзывы пишут сами продавцы
После работы с машинкой,пришлось сидеть и вручную вытаскивать косточки.
Не рекомендую - Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Все працює. Вибирали кістки з неповністю розмороженої вишні, все виходить, головне підібрати гумову вставку по розміру і не давити на пластик (вигибається). Набагато швидше ніж колупати руками. Бува що кісточка не відпада від м'якоті, але з вишні видавлена та падали разом у контейнер, передивитись в кінці.
- Переваги:
- Ціна, розмір, комплектація
- Недоліки:
- Пластик можно і крепший.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Деякі кісточки з вишень не видаляє. Деколи ягоди застрягають. Але з ним швидше ніж руками.
- Переваги:
- Швидше ніж руками
- Недоліки:
- Видаляє не всі кісточки
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Не зважаючи на відсутність інструкції державною мовою (за законом, вона має бути присутня) - все з Машинкою добре. Трохи лячно було вставляти деталь направляючу для штока - важко входили кріплення. 93-95% кісточок дістає нормально, у плодах залишилося дуже мало. Ягоди часто доводиться проштовхувати, так як конструкція механізму не розрахована на повну автоматику. 2,5 кг вишні обробив швидко. В цілому - задоволений.
- Переваги:
- Справно працює, повний комплект.
- Недоліки:
- Відсутня інструкція Українською мовою, Коли збирав, помітив "напливи" пластику, які заважали нормально з'єднати деталі.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Доставка швидка! Силіконовий утримувач кісточок є! Збирається швидко. Але поки в роботі машинка не була. Коли протестую відпишусь!
- Переваги:
- Швидко збирається навіть без інструкцій.
- Недоліки:
- Поки не протестувала то немає
- ЕльзаВідгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Викинуті гроші. Вичавлює 1 з 10 кісточок в кращому випадку.
- Яремчук В***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Товар неякісний. Все розлетілось на перших хвилинах використання.
- Недоліки:
- Погане лиття, недовершена конструкція, пересохла пластмаса.
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Комплектація в повному обсязі, оскільки користуюсь такою ж , тільки купленою 7років тому. Зношуються силіконові пластинки для затримки вишень
- Переваги:
- Швидка доставка, якісний товар
- Недоліки:
- При огляді, був зламаний фіксатор на поверхні
- Продавець TSV
Доброго дня.
Написали Вам у листуванні по цьому замовленню.Будемо вдячні за відповідь
- Євгенія Т***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Пристрій досить хороший, при умові наявності невеличкої силіконової проставки яка дозволяє працювати з плодами маленького розміру. Я перед покупкою передивилася декілька відеооглядів і там якраз на це звертали увагу. Я так зрозуміла, що заради здешевлення на декілька гривень, щоб мати якусь конкурентну перевагу виробник не комплектує тим елементом ці пристрої. Також можу припустити що це просто випадкова недоокумплектація... Тоді прошу мені вислати (доставку можу оплатити). Те що вона не загубилась при розпаковці - гарантую, тому що я її очікувала побачити, дивилася уважно щоб десь не випала. Для наочності прикріпляю відео і фото.
- Переваги:
- Функціональний пристрій при умові повної коплектації
- Недоліки:
- Відсутня силіконова проставка яка мала б бути в комплекті. Продукт явно для російського ринку (упаковка)
- Євгенія Т***
Зі мною сьогодні зв'язалися, пообіцяли вислати цю деталь. Тому хочу змінити оцінку відгуку на кращу і висловоти подяку продавцю за уважність до клієтнів!
- Продавець TSV
Дякуємо Вам за покупку та відгук. Звертайтеся до нас ще )
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Швидка безкоштовна доставка.
Товар якісний і прибув цілим.
Протестую в роботі і доповню відгук- Переваги:
- Все відповідає опису
- Ілля
Все працює, річ потрібна в господарстві.
Рекомендую продавця та товар - Продавець TSV
Дякуємо Вам за покупку та відгук. Звертайтеся до нас ще )
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Супер! Відро вишень за 30 хв.
- Олексій Ж***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Все добре,доставлено в срок
- Переваги:
- Доставка безкоштовно через,,Розетку''
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Супер! Відро вишень за 20 хв.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Машинка не погана, кісточки видаляє але не всі, потрібно перевіряти..
- Переваги:
- Недоліки:
- Тріщина невелика на контейнері для кісточок, не трагічно звісно але трішки неприємно.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Набагато краще з машинкою ніж вручну) треба тільки приловчитись
- Переваги:
- Все розбирається та миється, легка конструкція, маленький розмір
- Недоліки:
- Виглядає ненадійним, присоска внизу (щоб до столу закріпити) не дуже працює, та і не треба в принципі, і дишло з якого випадають вишні сильнл низьке, влізе максимум тарілка для супу
- Яновский Н***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Дуже задоволений, 2 відра вишень за пів години. Доставили дуже швидко, ДЯКУЮ
- Недоліки:
- НЕ ЗНАЙШОВ
- Продавець TSV
Дякуємо Вам за покупку та відгук. Звертайтеся до нас ще)
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Сегодня получила посылочку. Уже собрала. Вроде неплохое приспособление, понравился фиксатор, что позволяет закрепить контейнер к столу дабы он не скользил. Позже дополню отзыв по работе самого аппарата, так как ждём сезон вишен на дачном участке.
- Переваги:
- Цена, скорость доставки
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Білий
Купив дві, на пошті одну перевірив, другу ні. Прийшов до дому, а друга тріснута ємність.
- Недоліки:
- Одна тріснута.
- Диана П***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Не подходит для крупной вишни.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Краще з нею, ніж без неї. Я задоволена, за свою ціну виправдала очікування. 7 кг вишні за 2 год, і чистота навколо.
- Переваги:
- Швидко, чисті руки і все навколо.
- Недоліки:
- Потрібно перевіряти вишні, тому що може пропускати.
- Продавець TSV
Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку та відгук.
- Алёна Б***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Білий
Ф***я. Рассыпалась через 30 минут после того как забрала с почты. Давила вишню. На 5 штучке рассыпалась на кусочки вся плосмаска. Не рекомендую.
- Продавець TSV
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для розв'язання проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом.