Відгуки покупців про Бенгальські вогні 70 см горіння 170 сек Maxsem 0981, 3 шт/уп
- Женя М***Відгук від покупця. Продавець: DayHoli
Хочу залишити додатковий коментар.
Брав вогні на весілля , насправді залишився дуже задоволений якістю і розмірами . Було дуже гарно і стильно. Рекомендую - Женя М***Відгук від покупця. Продавець: DayHoli
Була потреба по ходу збільшити замовлення, без полони все відкоригували.
Продавець ввічливий та на всі запитання дав відповідь.
Доставка вчасно . Купую перший раз на весілля, тільки коли отримав помітив які вони довгі , можливо якщо б ще раз замовляв , обрав би 50 см.
Поки не встиг перевірити, але сподіваюсь все буде гарно . - Наталя В***Відгук від покупця. Продавець: DayHoli
Буквально за декілька хвилин після оформлення замовлення зі мною зв‘язався продавець та узгодив усі деталі. Продавець ввічливий та на всі запитання дав відповідь. Бенгальські вогні дуже гарно горять , одним словом РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- Дуже гарні та якісні вогні
- Недоліки:
- Продавець DayHoli
Дякуємо, Наталія, за відгук! Він був дуже важливим для нас. Гарного та безпечного дня!
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: DayHoli
Буквально за декілька хвилин після оформлення замовлення зі мною зв‘язався продавець та узгодив усі деталі. Кур‘єрська доставка по Вінниці величезний плюс, все оперативно доставили та провели детальний інструктаж, поділились лайфхаками, як краще використати бенгальські вогні, аби все точно пройшло ідеально.
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Ціна, сервіс, доставка
- Недоліки:
- Продавець DayHoli
Анастасія, дякуємо вам за відгук. Він був важливим для нас. Гарного святкування!
- Продавець DayHoli
Дякуємо, Анастасія, за відгук! Він був дуже важливим для нас. Гарного та безпечного дня!