- Остап Ч***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Ціна у цього продавця була найкраща на ринку. Товар оригінальний, новий , запакований в заводський блістер. Підключився без проблем, настройка доволі проста, відеоінструкцій в інтернеті багато.Підтримує велику кількість монет. За таку ціну щось краще навряд чи знайдеться. Продавця і товар рекомендую.
- Переваги:
- співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Продавець MyCrypto
Щиро дякуємо за вашу високу оцінку!
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Швидка доставка, упаковка ціла, девайс працює, ledger live ідентифікацію пройшов. Дякую!
- Продавець MyCrypto
Дякуємо вам за відгук. Приємного користування!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Отримав через 2 дні. Упаковка ціла, без пошкоджень, усе в плівках. В Ledger Live перевірку пройшов, працює без проблем. Зручний інтерфейс, налаштування швидке. Хороший вибір для безпечного зберігання криптовалюти.
- Переваги:
- Якісна упаковка. Оригінальний пристрій. Швидке налаштування
- Продавець MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Гаманець новий, запакований, орігінальний , працює, допомогли розібратись в налаштуванні. Дякую
- Переваги:
- Орігінальний, швидка доставка, допомогли у налаштуванні
- Продавець MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Давид П***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Задоволений. Тепер сплю спокiйно
- Переваги:
- Велика кiлькiсть валют
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Дуже ввічливий продавець, звʼязались дуже швидко, вирішили дану ситуацію, відправили новий пристрій, сервісом задоволений 10/10
- Ігор Є***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Новий, працює, доставка швидко
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Отримав вчасно, дякую за підтримку!
Все добре!- Переваги:
- Сервіс
- Продавець MyCrypto
Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо будуть питання, звертайтеся.
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Відправили швидко, оригінальний товар.
- Продавець MyCrypto
Дуже дякуємо за ваш відгук!
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Прислали непрацюючий пристрій, при підключенні до пк не засвічується екран, ноут бачить його, драйвера встановило, але нічого не відбувається, екран пристрою просто чорний
- Продавець MyCrypto
Новий пристрій вже повинен чекати вас у відділення нової пошти, ще раз наші вибачення за незручності. За правилами використання криптогаманців, клієнт повинен першим відкривати упаковку, тому, на жаль, використання електроніки може призводити до гарантійних випадків! Дякуємо, що поставились з розумінням!
- Андрей Б***
Що буде якщо він зламається вже після того як на нього залили валюту?
- Продавець MyCrypto
Ви завжди можете відновити доступ до своїх криптоактивів, придбавши новий апаратний криптогаманець. Для відновлення треба використовувати резервну копію (сід-фразу), що генерується при першому налаштуванні. Це єдиний спосіб відновлення доступу до коштів, тому резервну копію треба ретельно зберігати.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: MyCrypto
Работает норм, спасибо!
Дякуємо вам!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Девайс приєднується до компа або телефона по ЮСБ С. Драйверів не знадобилося, на андроїді все теж працює. При якихось операціях програма просить натиснути дві фізичні кнопки на гаманці для підтвердження. Якщо часто користуватися, то може блютусний буде зручніше. Але його напевне доведеться заряджати. Я думаю купити перехідник type C - type C папа-папа і гаманець буде вставляться в телефон як флешка, думаю так буде зручно юзать.
- Продавець Hardwallet
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Дійсно, щоб працювати з телефоном знадобиться перехідник, при частому використанні працювати з телефоном буде набагато зручніше. Приємного використання
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Класний гаманець, завдяки відео на ютуб каналі магазину получилось без проблем перенести кріпту
- Переваги:
- Маленький не визиває комплексів, пройшов перевірку на оригінальність
- Недоліки:
- прийшлось вчити англійські слова, ставити сигналізацію на дім і купити сейф
- Продавець Hardwallet
Дуже дякуємо вам! Раді що все сподобалось :)
Гарного використання
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Користуюсь гаманцем лише десь близько тижня. Поки недоліків не виявив. Але цей гаманець вже вивів мій досвід користування криптовалютами на новий рівень.
- Переваги:
- Дуже зручно користуватися
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! З холодним гаманцем ваша криптовалюта завжди буде у безпеці.
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Все чудово. Заводив і виводив, проблем не виникло
- Продавець Hardwallet
Дякуємо!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Ну сто, хлопці. Скажу Вам так, продавець серйозний. Розетка то маркетплейс, та продавець з ним працює лише для того, щоб нам була безкоштовна доставка у відділення розетки. Упаковка була не пошкоджена. Гаманець офіційний. Продавець навіть прислав мне на почту єлектронний чек с кюар кодом, для збереження гарантії. Продавця гаманця рекомендую.Він не перший день на ринку, та розуміє, чим саме торгує. Відгук правдивий і не проплачений.
Дякуємо за відгук)
Ми офіційний реселлер - тому усе повинно бути на якісному рівні.
Гарного вам користування!
- Циплаков Д***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Кошелек работает, проверку на подлинность прошёл, с настройкой проблем не обнаружено. Поддержка отзывчивая. Отправили в тот же день, приехало на следующий. Все отлично, спасибо)
- Переваги:
- Оригинальный кошелек, работает)
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Продавець Hardwallet
Дякуємо Вам за відгук)
- Вячеслав В***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Работает, но нужен комп, тот который
Добрий день.
Дякуємо за відгук.
Так, саме цей пристрій буде працювати або з компʼютером, або з телефонами Андроїд через кабель і перехідник.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Crypto Effect
Все супер. На офіційному сайті з доставкою тільки трошки буде меньше по ціні, але чекати набагато довше, а тут 1-2 дні.
- Продавець Crypto Effect
Дякую за відгук!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Свою функцію виконує добре. Розібрався в налаштуваннях інтуїтивно
- Продавець Hardwallet
Дякуємо за відгук! Приємного використання, будемо раді вам знову!
- Gothh 3***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Спасибо за качественный товар, рад данному приобретению!
- Переваги:
- Оригинальный, стильный, компактный
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець Hardwallet
Дякуємо за відгук! Приємного використання, звертайтеся! ;)
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Все гуд, працює. Перший гаманець.
- Недоліки:
- Поки не виявив, але не маю вагомого досвіду.
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук!)
Безпечного зберігання
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Доставка швидка. Оригінальний гаманець. При першому підключенні не ввімкнувся, пробував різні порти на пк, думав брак і буду повертати, спробував замінити кабель і о диво гаманець ввімкнувся, оновився, все працює, перекази ще не пробував, думаю все буде добре.
- Переваги:
- Оригінал, швидка доставка, гарантія 24 місяці.
- Недоліки:
- Не працює кабель підключення для пк, мабуть десь перебитий.
- Продавець Hardwallet
Доброго дня!
Дуже шкода, що кабель вашого пристрою виявився бракованим. Нажаль, з технікою це інколи трапляється.
Ми відправили вам заміну, як і було узгоджено з нашими менеджером.
Якщо у вас виникнуть будь-які питання по гаманцю - звертайтеся, будемо раді допомогти вам.
Дякуємо за ваш відгук. Гарного дня! - Андрій С***
Доповнюю відгук, отримав кабель, все працює, окрема подяка продавцю, сервіс супер!
Дякуємо вам!
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Обслуговування супер, гаманець доїхав швидко, заводське пакування ціле
- Переваги:
- Замовлявся на подарунок,
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Тримаємо планку.
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Перепрошую, за те, що не відразу написав відгук, а лише через кілька тижнів. Хотів написати повний відгук, попередньо активувавши гаманець.
Відразу хотів би сказати, що підходив до пошуку та вибору гаманця дуже уважно, вивчав відгуки, рейтинг продавця, зворотний зв'язок тощо. Можу впевнено сказати, що даний продавець один із найкращих.
1. Швидка зворотний зв'язок та повна техпідтримка
2. 100% оригінальний гаманець
3. Посилка прийшла швидко, упакована просто супер (можна грати у футбол і точно не пошкодився б товар).
Товаром дуже задоволений, рекомендую даного продавця як одного з кращих на Розетці!
Дякую!- Переваги:
- 100% оригінальний гаманець. Компетентний продавець. Допомога з будь-яких питань.
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Ми все ж таки не рекомендували б грати гаманцем у футбол, але навіть якщо в процесі гри він зламається, ваша крипта все одно буде в безпеці :)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Заказ пришёл быстро. Настроил, всё работает.
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Завжди намагаємося якнайшвидше надіслати замовлення наших шановних клієнтів.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Була необхідність заміни (брак, що не залежить від продавця). Після повторної перевірки і двох походів на пошту отримав заміну товару.
Дуже ввічливий і чемний продавець, постійно був на зв'язку і допомагав у процесі. Всі моменти були максимально делікатно і тактовно вирішені.
Товаром і продавцем задоволений!- Переваги:
- Прекрасний холодний гаманець без зайвих речей
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Завжди намагаємося вирішити проблеми, що виникають, якнайшвидше.
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Отличный кошелек от проверенного производителя с 5000+ монет, то что нужно для безопасного хранения криптоактивов. Рекомендую!
- Переваги:
- оригинал, хорошая цена, быстрая доставка
- Недоліки:
- не обнаружил
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Цей гаманець дійсно підтримує дуже багато різноманітних монет для зручності користувачів.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Отримав сьогодні товар, прийшов запакований, буде час займусь налаштуваннями, дякую!
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Сподіваємося, що ви вже налаштували гаманець та отримуєте задоволення від використання.
- роман в***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Супер прийшов швидко підходить для тих хто не часто користуються криптою просто зберігання ідеальний варіант
- Переваги:
- Ціна якість
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Справді, цей варіант підійде для довгострокового зберігання активів, звертайтеся.
- Валерія І***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Купувала на подарунок брату. Не була впевнена що краще, тому подарувала цей гаманець та Trezor One. Товар був новий у плівці з чеками та гарантією.
- Переваги:
- Новий товар
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за те, що обрали нас! Сподіваємось, ваш брат залишився задоволеним двом гаманцям.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Користуюсь вже більше 4 місяців, гаманець чудовий, жодних проблем із ним немає.
Продавець також без мінусів, до речі, офіційний дистрибʼютор)- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук! Оскільки ми офіційний представник, то й проблем із гаманцем теж не повинно бути. Звертайтеся у разі виникнення запитань.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Доставлено за 1 день. Після отримання продавець надсилає інструкцію з налаштуванням. Налаштування швидке (90% часу займає переписування на листок). Інтуїтивний інтерфейс, всю інформацію видно. Якісний корпус, кнопки приємно натискаються. Недороге рішення, щоб не залежати від бірж і не боятися "фішингу" з гарячого гаманця.
- Переваги:
- Якість. Нічого зайвого
- Продавець Hardwallet
Дякуємо за такий детальний відгук, приємного користування, хай довго вам служить!
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Для тих хто вже працював з Леджером проблем не буде. Для тих хто буде використовувати в перший раз можливі питання по додаванню монет, але як то кажуть ютуб в допомогу :)
- Переваги:
- Зручний.
- Продавець Hardwallet
Дякуємо вам за відгук, окрім цього завжди є можливість безпосередньо звернутись до нас, у випадку, якщо знайденої інформації буде недостатньо, приємного користування!
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Hardwallet
Чудовий мульти валютний крипто гаманець, все працює без нарікань.
- Переваги:
- Надійність, спокійний за свої кошти.
- Недоліки:
- Не підтримує Українську мову.
- Продавець Hardwallet
Дякуємо Вам за відгук)
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання - з радістю Вам допоможемо.
- ПетрВідгук від покупця. Продавець: Hardwallet
все четко, отправили быстро, аппарат новый, прошел проверку
- Продавець Hardwallet
Дякуємо! Будемо раді бачити вас знов!