- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Товари не відповідає заявленим характеристикам. Крісло просто не призначене для новонароджених, хоча позиціонується як від 0 . І саме тому мій вибір впав на нього. Дитині 2 місяці. Дитина постійно сповзає так як ремінь між ніжками не регулюється по глибині кріплення. Таким чином між попереком і спинкою крісла зʼявляється простір і дитинка повністю не лежить на спинці.
- Недоліки:
- Не для новонароджених
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок!
Нам дуже шкода, що стільчик не виправдав ваших очікувань.
Вперше отримали подібний відгук. Маємо безліч позитивних відгуків щодо використання цього стільчика від народження.
Стільчик Polly Magic Relax підходить для використання від народження завдяки можливості нахилу спинки до майже горизонтального положення та м'якому редуктору-вкладишу.
Щоб забезпечити максимальний комфорт і безпеку малюка:
1. Переконайтеся, що дитина правильно лежить на вкладиші – попа має бути на сидінні, а спина повністю прилягати до спинки.
2. Правильно відрегулюйте ремені безпеки у верхнє положення, щоб вони надійно фіксували малюка. Таким чином нижній ремінь безпеки не дасть дитині сповзати вниз.
3. Підніміть підніжку у верхнє положення – це допоможе створити рівну поверхню та уникнути зсуву.
Якщо у вас виникнуть запитання, ми завжди раді допомогти в нашому офіційному сервісному центрі: тел.: +38 (044) 499-07-82, моб.: +38 (063) 661-53-90.
Завжди раді допомогти та відповісти на ваші запитання!
- Світлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотистий
Доброго дня пишуть італія а зроблено в китаї
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваше звернення!
Виробником стільчика Polly Magic Relax є Італія, як і більшості його компонентів, зокрема самого стільчика та стільниці. Напис «Made in Italy» можна побачити на ніжці стільчика та на самій стільниці.
Деякі додаткові аксесуари, такі як дуга чи іграшки, можуть виготовлятися в Китаї відповідно до високих стандартів якості Chicco.
Ми цінуємо вашу увагу до деталей і завжди відкриті до зворотного зв’язку!
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Купляла для онука, задоволені і онук і діти, зручний в використанні, не займає багато місця в квартирі у складеному вигляді. Легко миється та розкладається у багатьох положеннях. Дякую.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Гарний, жаль що палку де тримаються іграшки неможливо повністю прокручвати
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок!
Зверніть, будь ласка, увагу, що ігрова дуга з підвісними текстильними іграшками має 3 варіанти регулювання.
Якщо у вас є складнощі зі стільчиком, ми завжди раді допомогти в нашому офіційному сервісному центрі Chicco за тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!
- Шкрумеляк Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Чудовый
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок!
- Дарина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Супер ! Я очень долго выбирала и нашла эту модель !
Нам нравится !- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Пока не заметила
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
- MewseapВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Кресло не плохое, ребенок заценил, но за такие деньги не должно быть никаких вопросов по изделию, но фото две передние ноги стула- собрано с люфтом, стул приходит в собранном состоянии, т.е. это не мы так его собрали. Вопрос к производителю- почему стул имеет такую плохую сборку?
Представник постачальникаДоброго дня, дуже вдячні Вам за зворотній зв'язок!
Сам каркас стільця металевий,
зверху пластикові накладки, щоб закрити сам каркас,
щілини не впливають на безпеку або функціонал.
Для консультації ви також можете звернутися
в наш сервісний центр
по тел: (044) 499-07-82 моб: (067) 216-93-24
Графік роботи: пн-пт: 11:00 - 18:00 (сб, нд - вихідні)
Завжди раді допомогти!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Чудова річ! Якісний матеріал. Легко переміщається (невіть по коврі).
- Переваги:
- Якість матеріалів
- Недоліки:
- М'яка вкладка розрахована для дітей приблизно до пів року.
Представник постачальникаОлена, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Покупали на подарок, подарком остались довольны.
- Переваги:
- Высокое качество
- Недоліки:
- Не выявлено
Представитель бренда ChiccoВладислав, благодарим Вас за отзыв!
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Добрый день. Заказ 448885477. Оплачен картой VISA 1 сентября, товар получен 4 сентября. На вопрос когда будут начислены бонусы в размере 5% от стоимости покупки, согласно проводимой VISA акции? Получен ответ, от службы поддержки, что именно мне, нужно было где-то поставить галочку, чтобы бонусы были начислены. Поэтому бонусы, в размере, 200 грн., мне не положены. Что это за обман такой? Почему при подтверждении заказа не акцентировали внимание на этом?
- Борис
Бонусні гривні нараховуються відразу після оформлення замовлення й можуть бути використані для купівлі на 26-й день після виконання замовлення. До цього часу вони неактивні й використати їх для купівлі неможливо.
Докладніше: посилання
Також, там, скоріше за все, треба було не просто оплатити карткою Віза, а спеціально в меню Оплата обрати саме той акційний спосіб оплати, щоб вам нарахувало бонусні гривні.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Добрый день. Заказ 448885477. Оплачен картой VISA, товар получен. Когда будут начислены бонусы в размере 5% от стоимости покупки?
- Ира
25 дней вроде, уточните в колл центре
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Покупал на подарок. Всем довольны, качество на высшем уровне.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представитель бренда ChiccoВладислав, благодарим Вас за отзыв!
- Елена П***Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Якість стільця дуже низька. Є з чим порівнювати. У першого сина був не брендовий в половину менше коштував, але такої ж модифікації, а якість в рази вища. Цей ми купували в фізичному магазині 1,5 роки тому. Зручний для малюків які лежать. А для тих хто вже їсть зовсім не зручний. Глибока посадка. Малюку самому високо їсти і глибоко якось сидіти. В мене червоне сидіння, за півроку використання все потріскалось, в деяких місцях облізло. Дитина вже підросла і сама заліза по підніжці. Так ось 12 кг підніжка не витримує і зіскакує. Якщо сидіння догори підіймається легко, то вниз постійно з однієї сторони заїдає. Розчарована. Не вартий своїх грошей.
- Переваги:
- Гарний, модный, зручно переміщувати по квартирі(маневрений)
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, дуже дякуємо за зворотній зв'язок!
Вперше отримуємо подібний відгук.
Більшість наших покупців в захваті від стільчика Polly Magic Relax та хвалять його за якість та функціонал!
Polly Magic Relax розроблено та схвалено у Дослідницькому центрі Chicco разом з провідними педіатрами та ортопедами.
1. Стільчик для годування регулюється в 4 положеннях нахилу спинки, що гарантує комфорт на кожному етапі зростання і розвитку малюка.
2. Зверніть, будь ласка, увагу, згідно правил безпеки, підніжка призначена лише для підтримки ніжок малюка.
3. Широка з'ємна стільниця зі з'ємним підносом має 3 положення регулювання по глибині.
4. Чохол стільчика легко знімається. Чистити оббивку потрібно тканиною серветкою змоченою у воді, або нейтральним миючим засобом.
Якщо у вас є труднощі під час користування стільчиком, завжди раді допомогти в нашому офіційному сервісному центрі Chicco за тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!
- СнежанаПродавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Дополню отзыв фото
- Переваги:
- Функциональный
- Недоліки:
- Острые узлы на швах кожзама, некрасивые расцветки, тусклые игрушки на дуге
Представник постачальникаДоброго дня, пані Сніжано.
Відповідь стосовно стільчика дали під іншим вашим відгуком.
Завжди раді вам допомогти та дати відповідь!
- СнежанаПродавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Купила не здесь, но только из-за функционала. Долго выбирала, но остановилась все же на этом стульчике. О плюсах писали. Напишу о минусах. Очень острые узлы ниток по бокам кожзама. Ребёнок может пораниться о них, если зацепит телом или ручкой или ножкой. Фото прилагаю. Расцветки этих стульчиков очень мрачные, а игрушки на дуге совершенно не яркие, а тусклые, как выгоревшие. Ну неужели производитель не хочет игрушки хотя бы сделать ярче для деток?! Ведь, если переживает, что во время еды ребёнок может отвлекаться на красочные цвета, то на игрушки отвлекается уже не во время еды, а во время отдыха и игр. И колёсики прорезиньте. Неужели такие элементарные вещи производитель не понимает? При всем уважении к множественному функционалу, назвать стульчик идеальным не могу.
- Переваги:
- Многофункциональный
- Недоліки:
- Острые края на швах, очень некрасивые расцветки как кресла, так и игрушек, нет корзины под низом
Представник постачальникаДоброго дня, дуже дякуємо за ваш відгук!
Дуже будемо вдячні, якщо зазначите, де саме ви купували стільчик, щоб ми були впевнені, що мова йдеться про оригінал.
Стосовно кольорів: виробник умисно робить їх саме такими - скандинавськими, не агресивними та приємними для зору малюка.
Така ж ситуація, стосується і іграшок - усі психологи, неонатологи, спеціалісти з раннього розвитку, офтальмологи радять не робити новонародженим акцент на яскравих кольорах, оскільки сітківка тільки звикає до кольорів, що оточують малюка.
На жаль колеса виробник теж умисно не робить гумовими ось з якої причини:
у випадку, якщо малюк буде відштовхуватися, то звичайні колесики від'їдуть назад, а гумові можуть привести до перекидання стільчика.
Завжди раді вам допомогти та дати відповідь!
- Лариса П***Продавець: Bestforkids
Может, цена различается в зависимости от цвета?
- Суворова А***Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Вопрос к представителю компании. Подскажите размеры и вес упаковки для расчета доставки.
Спасибо!
Представитель компании ChiccoДобрый день!
Размеры упаковки: 90 х 58 х 28,5 см
Вес в упаковке: 12,7 кг
- Bestforkids
Здравствуйте! Разницы в товаре нету. Отправка возможна наложенным платежом. Вы проверяете - и только потом оплачиваете.
- Shurik
Татьяна, Вы покупали в этого продавца по итогу или нет?)
В чем разница на 1000 грн я тоже так и не понял)
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Стульчик идеален! Купили когда ребёнку было 3 месяца. Пожалела что не купили раньше. До 6 месяцев лежал, играл с игрушками. Вешали свои, меняли. Было очень интересно ребёнку. Иногда засыпал в кресле. Заменил шезлонг :)
С 6 месяцев приняли сидячее положение и добавили столик. Опять все отлично!! Стол в меру тяжёлый. Качественно сделан. Сейчас, в 1 год, ребёнок играется с ним снизу :) катает с трудом по комнате. Колёса сложновато катятся, но и не функция столика для кормления кататься по комнате. Матрасик легко стирается в машинке. В общем, рекомендую всем! - Вікторія Т***Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий
Чи блокуються колеса? І якщо так, то як саме блокуються?