Картка Rozetka

Відгуки покупців про Зварювальний апарат-інвертор Патон Mini WA без аксесуарів (1011015011)

Оцінка користувачів 5/5
  • РОМАН Б***

Не поганий апарат

• Олександр Л***

Супер.

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У этого малыша нет недостатков. Двойкой на малых варит нежно, тройкой можно жечь без отрыва. Четверкой тоже хорошо, если глубоко - 160 всё таки

Переваги:
    Качество
  • Олег Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Апарат супер. Перед тим був китайський, так це небо і земля.

• Андрій Б***

Дуже швидка доставка
    Вчора замовив
    Сьогодні отримав
    Рекомендую

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Без зварювальних дротів
  • Станіслав О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після користування китайською Теслою,цей міні ПАТОН небо і земля. Я вважав, що в мене руки не звідти ростуть,а виявляється вся проблема була в самому інверторі. Не ведіться на дешеві та гучні назви,наш український апарат самий супер, можна порівняти хіба,що з американськими, або німецькими ,але ж у тих ціна така сама тільки не гривень а доларів .
    Далі додам фото і по роботі інвертора

Переваги:
    Якість, ціна, розмір , гарантія
    Недоліки:
    Важко навіть виявити
  • Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ще не користувався. Але доставлено швидко, все в комплекті і ціле, пакування надійне

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чесно кажучи,не очікував від цього “малюка” такоі роботи.Реальні параметри.Впевнена робота.По роботі зауважень немає,а по надійності покаже час.Поки що “зачьот”.

Переваги:
    Реальні ампери.Габарити(тепер можу ходити з ранцем по“шабашках”)
    Недоліки:
    Недоліків ще не помітив.Як побажання-от би ще й мережевий кабель зробити бистрозйомним.
  • Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуга мягкая, если включить на полную мощность у соседей гаснет свет. Реально свои 170 ампер выдает. Я варил некоторыми которые якобы на 320 ампер, но они этому Аппарату (с большой буквы) и в подметки не годятся.

Переваги:
    Дуга
    Недоліки:
    нету
  • Александр Л***
    Продавець: Rozetka

Загалом супер апарат, для домашніх потреб. Метал товстіший за 6 мм я б їм не зварював, але вдома рідко є деталі такої товщини. Діапазону струму 20-150 А з головою вистачає. Зауваження до роботи немає. Проварює метал добре, надійний, компактний.
    Працював з різними типами (УОНИ 13/55, АНО-21), діаметрами електродів (2 і 3 мм) і виробниками електродів (в основному Патон, MaxWeld, Моноліт). З усіма добре працює
    Я вдома їм зварив навіс(8 ферм, частина з яких з труби 100х100х4),
    варю арку виноградну, тюнінгую мотоцикл ...список можна продовжувати

А тепер про недоліки. Як на мене, він тільки один і він суб'єктивний – ДУЖЕ м'який хід регулятора сили струму. Не раз було таке, що варив щось умовно електродами 3 мм на струмі 35 А і все добре, а через хвилину накладаю шов цим же електродом, а він сильніше розбризкується, і відразу пропалює дірки в металі, а причина - легко переплутати зад і перед апарату (тумблер ON/OFF і регулятор сили струму на протилежних сторонах корпусу) і постави струм на умовні 120 А, зачепивши регулятор рукавички. На момент написання відгуку тут не актуальне зображення апарата з тумблером ON/OFF - у мене на апараті він розташований у верхній частині корпусу, того часто і зачіпаю регулятор сили струму, коли плутаю сторони аппарату. Виправити цей недолік і апарат був би ідеальний для домашніх потреб.

Переваги:
    Проварює метал добре, надійний, компактний.
    Недоліки:
    ДУЖЕ м'який хід регулятора сили струму.
  • desstiny
    Продавець: Rozetka

Випробував апарату на електродах цл11,цл39 та уоні 3 та 4 мм. Ано 36 взагалі немає слів- варить чудово, решта- прийнятний результат як для малюка. По зборці і комплектуючих. - силові транзистори НЕ!!! Інфініон всередині, як заявляє виробник- а магначіп. Виходні діоди 3 шт, обратні 80а, прямий якийсь із затертою маркіровкою (питання - навіщо). По зборці корпуса - гільзи під різьбу ніхто не ставив, як на зображенні всюди- обмежились саморізами.

Переваги:
    Непогано варить
    Недоліки:
    Деякі питання до виробника присутні
  • Макс
    Продавець: Rozetka

До цього були трансформатори по 250А. Дуже боявся, що слабкий буде, не потягне. АЛЕ, зараз варю на 70-90А, на 110-120 вже різати починає, запас ще є. Тож амперів вистачить , не хвилюйтеся. Використовую для побутових потреб, для тривалого використання - не знаю.

Переваги:
    Варить чудово
    Недоліки:
    Немає. Можливо ціна, але апарат береш не часто, так що норм.
  • чумлан в***
    Продавець: Rozetka

сьогодні робив тест драйв, порівнював з китайським апаратом на 260 А )))
    ну що сказати, краще покажу фото
    якщо коротко, то цей міні патон на 110 А варить як китайський на 200 А.

Переваги:
    видає заявлений зварювальний струм, дуже компактний
    Недоліки:
    не помічено
  • Владимир К***
    Продавець: Rozetka

Аппарат может и хороший, но без кабелей, как купить новое авто без колёс, прикольный маркетинговый ход.

Доброго дня. Дана комплектація розроблена згідно запитів покупців і має на меті підвищення зручності клієнтів у випадках, якщо їх не задовольняє стандартний комплект зварювальних кабелів (наприклад потрібна інша довжина кабелів або інші аксесуари), а також якщо залишилися зварювальні кабелі від попереднього апарату.
      Якщо необхідно придбати апарат з кабелями, то можна вибрати найбільш оптимальний для себе комплект:
      посилання
      або обрати апарат зі стандартним комплектом кабелів та аксесуарів (наприклад посилання).

З повагою, команда PATON

• Іван О***

Ця комплектація спеціально для тих, у кого зламався попередній апарат і у них залишились від нього кабелі, таким чином апарат дешевший на кілька сотень гривень.)

• Сеня Ш***

Любой сварочник должен продаваться в разных комплектациях и если есть кабеля,зачем переплачивать 1000 гр.Так что это преимущество,а не недостаток!!!А у большинства сварщиков они есть!

• Остап В***
    Продавець: Rozetka

Гарний зварювальник за такі гроші.
    Та й щє і патон.

Тільки не розумію, чому в показниках написано 150 А, а по факту видає 160 , макс було 170А.
    На китайцях пишуть 200 або 250, а по факту там потолок 180.

ну то таке.

Рекомендую, через місяця 2-3 подивимось як він буде працювати той додатково напишу відгук.

Переваги:
    маленький та зручний, реально видає 150-170 А , 3 роки гарантії . Патон!!!!!
    Недоліки:
    немає кабелів, але то таке. всеодно буду купувати нові
    • анатолій

Про кабелі не зрозумів....Маю Дніпро -м так от поставив довший кабель ...і прийшлось нести апарат в сервіс...Майстер пояснив що поломка виникла з за довжини кабеля так як схема розрахована на кабель який йде в комплекті...От така історія

• Остап В***

реально не очікував побачити 160-170
    Патон є Патон.
    3 та 4 електроди гарно бере

Переваги:
    маленький та зручний, реально видає 150-170 А , 3 роки гарантії . Патон!!!!!
    Недоліки:
    немає кабелів, але то таке. всеодно буду купувати нові

Доброго дня Остап.
      Дякуємо Вам за такий відео відгук.
      Ми дуже раді, що Вам сподобався наш зварювальний інвертор.

Стосовно кабелів - ви можете придбати їх окремо:
      - 10х3х2 метра (10-25 байонет) - посилання
      - 10х3х3 метра (10-25 байонет) - посилання
      - 10х5х5 метрів (10-25 байонет) -посилання

Це зроблено для того, щоб Ви могли окремо вибрати собі кабелі по довжині.

З повагою, команда TM "PATON"