Картка Rozetka

Відгуки покупців про Килимок для собак і кішок Trixie охолодний 90х50 см Блакитний

Оцінка користувачів 4.45/5
на основі 264 відгуки
  • Відгуки про товар продавця The plus
  • Валерий С***
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний

Отличный коврик, собаке хаски понравился, берём уже 3. Сама быстро привыкает и ее это спасает от жары в квартире. Удобная вещь, если куда то выезжать с псом.

Переваги:
    Цена, доставка, материал.
    • Владимир С***

Какой размер посоветуете для хаски девочка ?

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний

Дійсно охолоджує

Переваги:
    Охолоджує.
    Недоліки:
    Перші пару діб кіт не йшов на коврик, бо той мав стійкий запах клейонки.
  • Островерхов Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний

Котику сподобався, одразу ліг на нього Дійсно охолоджує.

Переваги:
    Охолоджує
    Недоліки:
    Не виявили
  • Христина К***

Кішці він не сподобався (але може ще передумає, за кілька днів пекло буде), тому я забрала його поки собі і охолоджую себе

• Евгений Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 50. Колір: Блакитний

Важкий, в середині гель, песик валяється на ньому - працює.

Переваги:
    виконує функцію
    Недоліки:
    наче не має. важче ніж здається по картинці
  • Світлана В***

Собака користується

Переваги:
    Охолоджує
    Недоліки:
    Нагрівається якщо трохи полежить
  • Дар'я Ч***

Купляли в минулому році, собака на ньому лежав усе літо. Стара версія була синьою з обох сторін.

Вирішили оновити килимок в цьому році. Замовили, але прийшла оновлена версія, з однієї сторони - синя, з іншої - сіра. Килимок через день порвався і гель почав витікати, бо тепер дуже «ніжний» матеріал килимка.

Переваги:
    Собаці подобається
    Недоліки:
    Порвався на наступний день
  • Валентина Ю***

Килимок гарний, але кіт не хоче на ньому лежати. Чимось він кота лякає.

• Наталия К***

дуже приємна знижка, взяла два килимка 90*50 для мопса

Переваги:
    охолоджує
    Недоліки:
    не виялено
  • Лена Г***

Не встигла розпакувати, котик одразу зацінив його.

• Еліна Н***

Нам дуже сподобалось, хоч і не скажеш на перший погляд. На літній період незамінна річ.

• Виталина О***

Все супер. Это наш второй такой коврик, из первого мы выросли (и чуть погрызли).
    Золотистый ретривер от него кайфует круглый год, но для наших 32 кг и этого уже тоже маловато. Сейчас на размер 50х40 помещается только попа и немного пузика, но это все равно любимое место для дневного (а с приходом жары и ночного) сна. Заказали ещё один, еще больший размер. Если у вас щенок, который вырастет большим - берите сразу размер на взрослого песеля. Рекомендуем!

Переваги:
    Не нужно мочить или охлаждать, легко чистить
    Недоліки:
    Летом хочется отжать его у собачуни
  • Михаил О***

спустя проведенную осень-зиму в шкафу геля будто в 2 раза меньше стало, в целом на сезон норм

Переваги:
    работает, коту зашло
    Недоліки:
    высох за зимовку
  • Лариса Д***

Шарахається від нього наче він гарячий, а не охолоджуючий

Переваги:
    Охолоджуючий
    Недоліки:
    Киця не оцінила
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30. Колір: Блакитний

Килимок дійсно охолоджує, але тварину на нього не можливо укласти

• Сергей Г***

• Ангелина Ш***

Килимок свою роботу робить
    Раджу якщо ваша тваринка погодиться на ньому кайфувати влітку,
    Тому що наша відмовилась))
    але це не питання до товару, з товаром все супер

• Ирина Г***

Відмінний килимок, собака з нього не злазила

Переваги:
    Відмінна якість, гарно виконує свої функції
  • Олександр Г***

Клас! Собаці дуже сподобався.Постелили у переносці,то все літо спала там.

Недоліки:
    Нема.
  • Юрий О***

Коврик то неплохой,но котику цвет не понравился,пришлось накрыть тонкой белой тряпочкой,только после этого стал ложиться,и то по настроению лежит на ней,не каждый день:)

• Лариса П***

Можливо, річ і не погана, але коти мали її на увазі))

Переваги:
    Нормальний килимок
    Недоліки:
    Коти килимок проігнорували в сильну спеку
  • Олександра В***

Хороший, охолоджуючий коврик

• Светлана И***

Коврик супер!

• Яна Г***

Замечательный коврик. В жару котики обожали на нем лежать, то что нужно иметь каждому хозяину домашних животных. Качественное спасение от жары

• Алла К***

Килимок хороший, користуємося і вдома і в авто

• Антоніна

Килимком задоволенні, гарної якості. Коли покласти руку то гарно відчувається прохолода.
    Купували для пекінески, але вона не охоче на ньому лежала, і починала його шкрябати, тому доводилось поверху стелити тканину.

Переваги:
    Має гарний охолоджуючий ефект
  • Олександр Х***

Кот игнорирует полностью. Он вроде охлаждает, но кот игнорит и не знаю как оценивать.

• Григорій С***

Так було із собакою, ігнорував на початку, а теперь спить тільки на ньому, навіть зараз)

• Анастасія О***

за свої гроші непогана тема, коли дуже спекотно то рятує собаку. правда ледь прохолодний, але в цілому добре

• Елла

Дуже швидко зіпсувався.

• Віталій Г***

Якісний! Дійсно холодить.

• Дмитро

Кот (британець) килимок взагалі не зайшов. Якість норм, але не зайшов улюбленцю.

Переваги:
    +- більше менш норм якість
    Недоліки:
    Не для всіх підходить
  • Анжеліка Ф***

Ні про що нажаль(((
    Замовляла двом котикам, їм на нього байдуже. Спробувала використовувати сама, а він взагалі не охолоджує((( Повелась на багато гарних відгуків.

Переваги:
    Нема жодної
    Недоліки:
    Не охолоджує
    Не виконує своє пряме призначення
    • 00

Пробували кинути в морозилку чи холодильник? Він не чарівний і просто так з повітря холод не згенерує

• Ірина Г***

Півтулуба завжди на ньому. Мій собака сподобав його з четвертого разу. Зараз завжди падає на нього і спить

Переваги:
    Дивно, але функцію охолодження виконує
    Недоліки:
    Треба два - один в машину, один в квартирі
  • Антон Я***

Кішці (британка) килимок взагалі не зайшов. Підсовували в улюблені місця, садили на нього щоб відчула прохолоду - все мимо. Щодо якості товару нарікань нема, але не для всіх.

Недоліки:
    Котику не зайшло
  • Анатолій Ш***

Собаці сподобався.Спить на ньому.

Переваги:
    Виконує свою роботу.
    Недоліки:
    Не побачив.
  • Ершова Л***

Хороший товар