- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Дуже сподобалися полички, щиро дякую виробнику)) рекомендую
- Переваги:
- Дізайн
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Топ. Мені дуже подобається. Мінімалізм.
- Переваги:
- Красива
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Дуже сподобались ці полички. По-перше колір чудово підійшов до інших меблів, по-друге у них стильний, простий дизайн. Прийшли буквально через день після замовлення (я обирала адресну доставку НП)
- Переваги:
- Красиво виглядають, прості у збиранні та закріпленні
- Недоліки:
- поки що немає
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Полички чудово "замаскували" нам газову трубу на кухні. Все відповідяє опису, є чорні заглушки для гвинтиків. Доставили швидко, все гарно упаковано. Обережно з кутами поличок при монтажі.
Колір теплий, досить насичений, в сторону жовтого. Якщо хочете подивитися вживу матеріал до замовлення або якщо підбираєте під стільницю чи вже готові меблі - гугліть ДСП Дуб Аппалачі.- Переваги:
- Гарні, легко монтуються
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Home Accessories
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Будемо завжди раді Вам у нашому магазині.
- ЖАННЕТА С***Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Гарна на вигляд
- Переваги:
- Чудово вписалась в інтер'єр
- Недоліки:
- Не помітили
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Полиці бомба.
Продавець молодці, дуже клієнторієнтовані, уважні.- Переваги:
- Сервіс продавця.
Якість виробу. - Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Быстрая доставка, упаковано хорошо, на полках повреждений нет, цвет соответствует описанию
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Home Accessories
Хорошие, но отправили в разных расцветках, заказывали 3шт Дуб, есть небольшие повреждения по краям
- Анна
После публикации отзыва сразу связался менеджер магазина и предложил снова отправить полки бесплатно, пришли в идеальном состоянии и в нужном цвете, спасибо