Картка Rozetka

Відгуки покупців про Блендер - пароварка для приготування прикорму для дітей BOBODUCK F6208 Green

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Христина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER

На рівні з розпіареними брендами. Жодного разу не пожалкував що обрала цю. Добре пропарює та блендерить. Процес набагато швидший ніж робити це в різних посудинах окремо. Процес чистий і швидкий . Дуже дякуємо за консультацію магазину. Рекомендую!

Переваги:
    якісна пароварка, добре готує, ціна
    Недоліки:
  • Влада Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER

Син на прикормі і часто готую йому власноруч. Два режими в одному компактному девайсі це дуже зручно. Приготовила на пару і одразу блендеруєш там же. Якість пароварки хороша,ми залишились задоволені

Переваги:
    Легка,маленька,економія часу
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук! Приємного використання)

• Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER

Пароварка зламалась через місяць від початку використання, перестав працювати блендер.
    Не рекомендую не якісний товар!
    Ніж дуже незручно мити, постійно потрапляють залишки їжі під резинку, яка нещільно прилягає

• Продавець  BEYOUNGER

Доброго дня, Катерина. Шкода,що у вас саме такий досвід. Це перше подібне звернення. Ми постараємось зробити все,щоб виявити проблему та допомогти виправити ситуацію. Зверніться за номером вказаним в гарантійному талоні будь ласка

• Дарина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER

Суперська пароварка, якісна. Chicco вийшла швидко з ладу, а ця добре блендерує та гарна.

• Продавець  BEYOUNGER

Щасливі чути,що Ви задоволені ❤️ Дякуємо за відгук!

• Дарина Г***

Дуже класна та зручна.

• Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням)

• Микола Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER

Знахідка для нашої сім'ї. Дуже економить час та простір. 20хв і малеча вже жує свіженьке.

Переваги:
    якість, дизайн
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук! Приємного користування)