Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Магнітний фейк септума (сережка обманка, кліпса в ніс, вухо) зі сталі Spikes SEPF01-RD імітація пірсинг підкови (Колір: Золотистий)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Карина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: bRings. Колір металу: Чорний

Дуже гарна прикраса, виглядає доволі схоже на справжній прокол, магніти добре тримаються, але треба враховувати що в ній довго не походиш через те що магніти міцно стискають носа, і через деякий час це може викликати дискомфорт, але якщо прикрасу не чіпати то вона майже не відчувається.

• Руслана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: bRings. Колір металу: Сріблястий

Магніт вилетів відразу після розпакування

• Продавець  bRings

Шкодуємо що нова пошта пошкодила посилку. Ми без проблем зробимо вам заміну за наш рахунок.
      Гарного дня!

• Татьяна К***

Чудово

• Олег Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: bRings. Колір металу: Сріблястий

Магніти повідпадали на третій день носіння!!!

Дякуємо за ваш відгук!
      Шкодуємо що така біда трапилась з вашою прикрасою. Хочемо звернути вашу увагу що ми перевіряємо всі прикраси коли вони до нас надходять. І попередити ваш випадок неможливо оскільки проблема сталась на третій день і не відомо що саме відбувлаось з прикрасою.

В будь якому випадку ми гарантуємо що наш сервіс залишить вас задоволеним і нам менеджер вже телефонує вам для того щоб відправити нову прикрасу повністю безкоштовно за наш рахунок.

• Олександра Ш***

Прийшло швидко якістю задоволена

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: bRings. Колір металу: Сріблястий

виглядає гарно, але с часом стає боляче носити, також наконечники дуже легко відкручуваються, та можуть легко загубитися

Переваги:
    гарно виглядає
    Недоліки:
    з часом боляче носити
    • Продавець  bRings

Дякуємо за ваш відгук!
      Якщо боляче носити, спробуйте трохи змістити сережку, оскільки сережка розрахована на більш класичну товщину шкіри, і якщо у вас це місце тонше то магніти дійсно можуть приносити дискомфорт, але в більшості випадків такої проблеми не спостерігається.

• Пукі К***
    Відгук від покупця. Продавець: bRings. Колір металу: Чорний

Гарна реалістична обманка септум)спочатку не зрозуміло як його чіпляти,потім при звикаєш,можно його трошки провернути як справжній)рекомендую

Переваги:
    Виглядає як справжній,файна ціна,добре тримається
    Недоліки:
    Через годинку починає боліти але все гаразд!)
  • Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: bRings. Колір металу: Чорний

Все прийшло дуже швидко. Вперше я замовляла щось подібне, тому дуже переживала.

Переваги:
    Виглядає немов справжній
    Недоліки:
    З часом відчувається дискомфорт та біль в тому місці, де магніти стискають ніс, тому довго не поносиш