Відгуки покупців про Майка сауна для похудения Hot Shapers Унисекс высокий вырез (Размер XL)
- МартаПродавець: Maple Bear. Розмір: L. Колір: Чорний
Ця майка не вартує ніякий грошей. Перший раз одягнула на фітнес шов розійшовся і тканина розлізлася і всіх сторін...я в шоці.Всі шви погано зафіксовані,погано пришиті. Писала до магазину до продавця про повернення грошей,вони не повертають.Запропонували тільки знижку на іншу майку...нафіга???якого фіга продавати не якісний товар????не рекомендую...перший раз попала на таке, до цього продавці і магазини вертали кошти. Не рекомендую.Читайте відгуки крім Розетки
- Переваги:
- Недоліки:
- Не якісне пошиття,тканина розлазиться
- Продавець Maple Bear
Доброго дня! Дуже прикро, що у вас склався негативний досвід від співпраці з нашим магазином. Обіцяємо, що обов'язково вирішемо ситуацію! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Підкажіть будь ласка номер замовлення через форму зворотнього зв'язку "Написати продавцю" для вирішення данної ситуації?
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Pultiki
Розмір невідповідає. Замовив XXL в дійсності L .Навіщо таке продавати?
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Pultiki
- Переваги:
- Не перегревает тело
- ОЛПВідгук від покупця. Продавець: Pultiki
такие майки правильнее делать безразмерными, т.е. с поясами-креплениями на липучках
- Переваги:
- сделана добротно
- Недоліки:
- очень маленький розмер, как на ребенка лет 12, не подошло
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Pultiki
Отримала своє замовлення швидко. Все добре, майка підійшла по розміру. Матеріал дуже плотний, трохи тягнеться, важливо - не промахнутись по розміру ))), шви оброблені добре. Дякую магазину за швидку реакцію на замовлення. Дякую менеджерам магазина за турботу і постійний зв'язок !!!!
- Переваги:
- Матеріал плотний, двухстороній, трохи тягнеться
- Недоліки:
- Важливо не промахнутись із розміром.
- Продавець Pultiki
Доброго дня, Лілія! Дуже вдячні Вам за відгук! Звертатйтесь, будемо раді співпраці.
- Александр М***Продавець: Pultiki
Добрий день! Даний продавець навіть не має уявлення якій він продає товар!
Замовляв 2 майки XL та XLL. Розміри ні є реальні до заявлених фото додаю. отриманого товару XL - обєм грудей - 78 см, обєм талії - 78 см; XLL - обєм грудей - 86 см, обєм талії - 88 см. Ці параметри підходять більше під Розмір S та Розмір М. Хоча робив замовлення по орієнтовні розмірній сітці яку надає продавець, Також на майці навіть бірки немає який це розмір тільки на коробці і то маркером. При спілкувані з менеджерами компанії мені відповіли що я не можу ні повернути ні обміняти товар який я купив. Хоча «Відповідно до статті 9 Закону про захист прав споживачів, я маю право обміняти товар належної якості протягом 14 днів
орієнтовна розмірна сітка заявлена постачальником:
Розмір S - обєм грудей - 76-86 см, обєм талії - 68-78 см
Розмір М - обєм грудей - 88-96 см, обєм талії - 81-91 см