Відгуки покупців про Настільна гра Arial Капіталіст 910022

Оцінка користувачів 3.43/5
  • Диана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Игра интересная но есть одно но не понятно как играть в казино

Переваги:
    Пришла быстро
  • Анастасия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopBaby24

Дуже розчарована отриманим товаром! Замовила гру Капіталіст, як на фотографії, а отримала щось зовсім інше.
    Фото та опис на сайті неправдиві.
    Чекаю на пояснення від магазину та виправлення цієї неприємності. (Поверніть хоча б різницю в ціні між цими товарами посилання)

Недоліки:
    Не рекомендую купувати тут!
  • Євген Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Розпакував нову коробку з грою, а в ній гральне поле вже має багато дефектів (показав на фото). Якість карток добра, а от купюри с одноразового паперу. Кубіки та фігурки більш менш.

Фішка гри на відміну від звичайної монополії- «махінації» швидко надоїдають, багато відволікає тим що треба постійно пильнувати щоб в тебе щось не вкрали або тебе не намахали, та самому підбирати момент щоб змухлювати по завданню в махінаціях, а винагорода часто того не дуже варта. Та ще й можна добре так посваритися з учасниками гри))

Переваги:
    Монополія як монополія, але з зайвими заморочками.
    Недоліки:
    Якість грального поля.
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Фактична комплектація не відповідає заявленій

• Всеволод М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

нормальна гра типу монополії. є деякі пробіли в правилах, але загалом цікаво. з мінусів - замало грошових банкнот, починають закінчуватись вже через півгодини гри

Переваги:
    цікава гра, дітям заходить
    Недоліки:
    мало грошових банкнот
  • Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Green bear. Мова: Українська

Залишилась не в захваті від продавця.

Гра не така як зображена на фото - вона в чорному дизайні, інші найменування полів, менше фішок з будівлями, трішки інші правила гри. Продавець не попередив про це.

При отриманні новою поштою (післяоплата при отриманні) я не перевірила гру на пошті. Наступного дня написала продавцю і отримала відповідь "Виробник має право змінити дизайн без попередження. Потрібно перевіряти при отриманні" без пропозиції обміняти чи повернути гру.

Продавець погодився на поверенення гри. Відправила Новою Поштою, правда пошта не в те місто віправила, то чекала спочатку 5 днів, поки продавець забере гру, після переадресування посилки знову 5 днів чекала поки заберуть з відділення, тепер 2 дні чекаю поки повернуть кошти, не перевірили ще в якому стані повернула їм гру. Обіцяють сьогодні повернути кошти, чекаю.

• Тетяна В***

Повернення коштів чекала тиждень. Повернули не все - 30 грн за пакування на Новій пошті вирішили не повертати.

Не рекомендую продавця

• Продавець  Green bear

Виробник не попередив нас про зміну дизайну. Сутність гри повністю ідентична. Нам шкода, що Вам не підійшов дизайн. Ми прийняли до уваги зміни та відкоригували зображення. Пересилка була за наш рахунок. Гроші утримані з Вас за пакування. Ви вирішили без погодження перекласти на нас, тому вони і були утримані. Ми ніколи не додаємо вартість пакування за пересилку. Клієнти сплачують лише за пересилку та післяплату при наявності.

• Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Хороша гра для дорослих навіть . Цікаво грати . Рекомендую !!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Provectum. Мова: Російська

Не соответствует описанию!
    Плохо упакован, коробка повредилась!

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Игра што надо, интересней монополии из-за дополнительной опции "Мошенничество". Детям очень понравилась, вот только создатели заморочились с названиями предприятий а так всё ОК!

Переваги:
    Заставляет думать.
    Недоліки:
    Мало домиков-филиалов.
  • Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Игра неплохая, но есть много ошибок в карточках (стоимость предприятий), не понятно зачем купюры 1 и 2, названия предприятий "сломай мозг"

Переваги:
    Поле плотное, фишки, филиалы, карточки нормального качества. В игре есть дополнительные возможности - мошенничество
    Недоліки:
    Ошибки на карточках, не интересные названия предприятий
    • Євген Г***

Згоден с кожним зауваженням)

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Для любителів монополії! Сате та гра, з якої варто починати дітям шкільного віку. Прості і зрозумілі правила.

Переваги:
    Ціна-якість
  • Кирилл
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Яркая упаковка, презентабельный внешний вид так что и в качестве подарка отлично подойдёт. Отличный вариант развлечь себя на карантине с детьми. Инструкция доступная, игра затягивает и можно играть даже с детьми. Считаю что это хороший вариант настольной игры для всей семьи или прекрасный вариант подарка!

Переваги:
    затягивает, для семейного досуга
  • мария к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

чудова гра для різного віку і компаніі)!

Переваги:
    поле з грубого картону, можна спокійно грати на ліжку
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Очень увлекательная игра, дочь 8 лет невозможно оттянуть, играем всей семьёй. Размер планши нормальный, переживала что будет слишком маленькая. Быстрая доставка. Рекомендую!

Переваги:
    Интересная игра
  • Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська

Игра супер! Очень затягивает. Посылка пришла быстро, все на высшем уровне. Остались довольны покупкой. Спасибо Розетке.

Переваги:
    Одни достоинства
  • Юрий Н***
    Продавець: LE-LE-LE

Такої гри вже немає

Недоліки:
    Зображення не відповідає дійсності