Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

• Станіслав Б***

Чудова тушонка ,швидка зручна доставка

• Оксана М***

Смачна яловичина, якісна,сподобалось.

Переваги:
    Дуже смачно

• Наталья Б***

Нормале

Переваги:
    Жира небагато викидати
    Недоліки:
    За таку суму таку якість можна купити в іншому магазині без знижки
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Тушонку замовила вдруге, при цьому всім рекомендувала. А на другий раз приїхала та сама хороша тушонка, але з 36 банок - 15 гарно пом'яті, а 6 з них пом'яті критично. Тобто, якби це було не через пошту, а в магазині, то 15 банок ніхто б не взяв у руки навіть, а 6 - потрібно негайно викинути. Дуже неприємно. Я розумію, що це потрібно вирішувати на пошті, при отриманні. Але при загальному огляді було наче нормально, а вдома - сюрпризи. Тим більше по повній передплаті, який вже сенс. Це не та кількість, щоб її ще назад здавати, ще раз ходити на пошту. Але тут також і до виробництва питання. Як можна 36 банок складати в скромний ящик картонний, без ніякого посилення. Навіть в два шари картон вже б тримав то все в кучі, не кажучи про перекладання всередині папером. Коли я замовляла тушонку ящиком в іншому інтернет магазині, то між рядами банок, зверху, знизу, по боках був ще додатковий папір. І жодного разу не було таких м'ятих банок. Розумію, що це нова пошта стає поступово укрпоштою, але упакування теж можна було оптимізувати, не в сторону максимально здешевити, а на пару гривень паперу додати. 36 банок нічим не перекладені. Взагалі.
    А сама тушонка гарної якості, рекомендую

Переваги:
    Тушонка супер
    Недоліки:
    Упаковка і доставка - мінус 6 банок
    • Продавець  Canned food

Доброго дня ! Щиро дякуємо, що знову обрали нашу тушонку, та за вашу рекомендацію іншим — для нас це неймовірно цінно!
      Водночас нам дуже прикро, що цього разу доставка принесла вам такі неприємні емоції. Ми повністю поділяємо ваше обурення щодо стану банок. На жаль, під час транспортування логістичними компаніями (у цьому випадку Новою Поштою) вантажі іноді зазнають сильних ударів або падінь, на які ми, як виробник, безпосередньо вплинути не можемо.
      Проте ми розуміємо, що для вас, як для клієнта, важливий кінцевий результат. Ваше зауваження щодо пакування абсолютно справедливе. Ми вже передали цей відгук на наше виробництво.

• Євген І***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Даже смачна. Всім рекомендую.

Переваги:
    Смак, спеції в нормі. Все відповідає опису
    Недоліки:
    Жодного не має
    • Продавець  Canned food

Дякуємо вам за відгук, звертайтесь.

• Володимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

дуже смачна. шматок мяса а не перекручена шкіра.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Тушкованка смачна, добре пахне (не формалином, як деякі, а як ніби ви це м'ясо самі вчора стушкували), доволі свіжа (травень цього року, придатність 4 роки). Можна їсти просто з банки. Майже 200 г чистого м'яса якщо без жиру та юшки. Юшку з жиром використовую у стравах в мультиварці, як яловичий бульон.

Переваги:
    Якісна, ціна
    Недоліки:
    Для людини майже без недоліків, а кішка балувана
    • Продавець  Canned food

• Софія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

В банці жиру не багато. По солі нормально. Але є рідина , а не холодець. Це не дуже сподобалося. А загалом якісний продукт. Будемо замовляти ще.

Переваги:
    Багато м'яса
    • Продавець  Canned food

Доброго дня, дякуємо за відгук. При кімнатній температурі холодця не буде , поставте у холодильник.

• Євген І***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Гарна яловичина. Більше сілі як на мене, але це не критично якщо готовити гарнир без солі. Як на мене ідеально..

Переваги:
    Якість відмінна
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Canned food

Доброго дня, дякуємо за відгук.

• Андрей Н***

Смачно, будем заказувать ще

• Продавець  Canned food

Дякуємо, за відгук, звертайтесь.

• Алексей И***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Мясо нормальное, жира немного. Черный налет внутри на банке был. Но технологи объяснили "...
    У відповідь на Ваше звернення щодо якості продукції «Яловичина тушкована» (виявлення темних плям на внутрішній поверхні бляшанки) повідомляємо наступне.
    "Причиною виникнення темних крапель або нальоту на внутрішній поверхні консервної тари є природний фізико-хімічний процес — спрощено-окислення металу. Дане явище є безпечним для здоров'я людини.
    Воно не свідчить про мікробіологічне псування продукту.
    Продукт залишається придатним до споживання за умови відсутності стороннього запаху чи присмаку.

"Незважаючи на природний характер цього процесу, наше підприємство суворо дотримується стандартів лояльності до клієнтів.
    Ми готові здійснити заміну товару ."
    Просимо вас - повідомити нам кількість банок( на ваш погляд ) які ми відправимо вам (за свій рахунок /безкоштовно)
    Приносимо вибачення за завдані незручності." Да и Гугл выдал что это реакция нормальная если запаха и вздутия нет
    Сам съел без дополнительной термообработки, пока все ок. Как на мой вкус немного пересолено, но как консервант много соли может и хорошо.

Переваги:
    Количество мяса, цена. Есть можно
    Недоліки:
    Налет внутри банки. Возможное снижение срока хранения и желательно дополнительно пожарить перед употреблением (мое мнение как неспециалиста)
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

В Банці реально м"ясо трошки юшки з цього м" яса і трошечки жирку з того ж м"яса. М" ясо смачне і якісне. Реально волокниста консистенція. Дуже задоволений. На побрехеньки про глисти і щось там ще, не звертайте увагу.
    Про недоліки можу сказати тільки дві речі - хотілось би щоб можна було замовити хочаб не 36 банок за раз а половину хоча б. Не бачу взагалі проблеми висилати багато за раз. Але не всі бажають замовляти так багато (спілкувався з друзями - не хочуть замовляти тому що далеко не всім потрібно ящик... А друге - та коробка в яку ви пакуєте ці 36 банок сама "слабенька" тонкий картон. Поки доїхав до мене коробка була схожа була більше на м"якенький мішок з прорваними боками. Добре що на новій пошті надали скотч, то я замотав скотчем той" мішок" щоб по двору нової пошти я не посіяв банки.... А консерви супер

Переваги:
    Якість консерви
    Недоліки:
    Кількість одноразової поставки і якість пакування
    • Продавець  Canned food

Доброго дня, вдячні за відгук.
      Питання взяті в роботу , будемо намагатися вирішувати.

• Батя

Хорошая тушенка. Можно брать

Переваги:
    Мясо есть
    Недоліки:
    Чуть больше соли чем в обычной
    • Продавець  Canned food

Доброго дня, дякуємо за відгук.

• Мария
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

очень вкусная тушенка. все собираюсь прикупить еще пару ящиков, но никак руки не дойдут.

Переваги:
    очень вкусно
    Недоліки:
    ну, это все-таки тушенка. процессированный продукт. со свежим мясом по пользе не сравнить.
    • Продавець  Canned food

Доброго дня, дякуємо відгук, звертайтесь.

• Віктор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Взяв 36 банок! Але був розчарований. Думаю для собак або котів саме те. У мене добре, що хоч котику сподобалась!

Переваги:
    Співвідношення ціна - якість
    Недоліки:
    Не відповідає опису на банці
    • Продавець  Canned food

Доброго дня! Шановний Віктор ,ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців, але ж з вашого повідомлення не зрозуміло ,що саме ,на вашу думку, не відповідає опису на банці. Нам шкода, що наш продукт вам не сподобався ,але причина не зрозуміла.

• Тамара Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Товар дуже якiсний,ще буду купувати,i Вам раджу

Переваги:
    Якiсний товар
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  Canned food

• Людмила В***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Найсмачніша тушкована яловичина, яку я тільки їла

Переваги:
    Дуже смачна

• олег г***

Все чудово

Переваги:
    Все чудово
    • Продавець  Canned food

• надія я***

пропоную купляти

Переваги:
    нормальна тушонка.гарна ціна

• Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Долго искал тушенку с говядины, в магазинах только свинина. Удивило то, что в банке именно мясо (без шкурок и жира). По вкусу все отлично.
    Для тех кто пишет отзывы за деньги: (типа глисты в мясе и все такое) бросайте это гиблое дело. Уже на такие вещи никто не ведется, потому что консервы проходят термообработку в автоклавах, и если банка без повреждений то там физически такого быть не может.
    Производителю РЕСПЕКТ, тушенка супер.

Переваги:
    Вкус и запах на отлично. Долгий срок хранения (сегодня очень важно).
    Недоліки:
    Не обнаружил.
    • Продавець  Canned food

Дякуємо Вам за гарний відгук та добрі слова.

• светлана р***
    Відгук від покупця. Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Глисты в мясе! Жесть. Покупай украинское! Теперь только собакам отдать.

Переваги:
    Глисты в мясе
    Недоліки:
    Глисты в мясе
    • Продавець  Canned food

Докази будь ласка пред'явіть. Фото продукту, фото банки, чек про купівлю. До нас не було подібних звернень від покупців. Це серйозне звинуваченння. І Ви чомусь не підіймаєте слухавку. У разі відсутності доказів даний відгук є лише слова.

• Дмитро З***

Як це - віддати м'ясо з глистами собаці?

• Іван
    Продавець: Canned food. Загальна вага: 325

Гарна пропорція. Якісний натуральний продукт. Добре що з'явилась на Розетці, бо раніше тяжко було купити.

Переваги:
    Смачно. Багато м'яса!