- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: ideal-c. Розмір: M. Колір: Сірий
Просто вражаюче! Вражує як швидко і просто на халаті робляться зачіпки! Навіть не помічаєш саме від чого. Бачила відгук про ту ж саму проблему, але потім вже і не знайшла .
- Переваги:
- Мягенький, красивий.
- Недоліки:
- Вистачить на місяць -два, потім якщо хочете - ходить як обірванець, або викидайте.
- Людмила І***Відгук від покупця. Продавець: ideal-c. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Чудовий халат! Натуральний, м'якенький, повномірний. Отримала на наступний день після замовлення. Замовляла 2, собі та дитині. Дуже задоволені.
- Продавець ideal-c
Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що халати сподобались і Вам, і діткам. Носіть із задоволенням, а ми завжди раді Вашим новим замовленням.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ideal-c. Розмір: S. Колір: Сірий
Дуже приємний на дотик м'ягкий і теплий халатик, тканина плотна, але легка і комфортна, співвідношення ціна/якість на вищому рівні, рекомендую. Хочеться ще зробити замовлення у даного продавця)
- Продавець ideal-c
Дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук
Нам дуже приємно, що халат вам сподобався — м’якість, комфорт і якість для нас справді в пріоритеті. Раді, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості
Будемо з нетерпінням чекати на Ваші наступні замовлення та завжди раді знову бачити вас серед наших клієнтів
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: ideal-c. Розмір: M. Колір: Сірий
Халат, чудовий. На 48 розмір заказала L. Розмір підійшов. Відправили бистро. Дуже дякую.
- Переваги:
- 100% бавовна
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- YuliaВідгук від покупця. Продавець: ideal-c. Розмір: M. Колір: Сірий
М'якенький комфортний халат, швидка відправка, все ок
Брала М на зріст 170, вага 62, виявився трохи завеликим, переоцінила свої об'єми)
Може пізніше замовлю ще С в іншому кольоріВідповідність розмірній сітці
Відповідає