Відгуки покупців про Беруші для сну 100% захист від звуків хропіння вибухів та пострілів беруші для стрільби плавання Pavlysh PA-55B
Є в наявності
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Володію ними вже місяць. Самі по собі непогані, поглинають шум від придурків сусідів, які о 12 ночі ходять пересувають щось(не повністю, але значно більше) ; вибухи по близості(по відчуттям звуки здаються чимось іншим, а не вибухами). Але один невеличкий мінус - іноді зранку болять вуха від цих силіконових дуг.
- Переваги:
- В рази поглинають шум
- Недоліки:
- зранку іноді болять вуха
- Продавець kostor
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товар належної якості, прийшов вчасно, звороній зв'язок з продавцем - на відмінно!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Замовленням задоволений. Очікування виправдало !
- ІванВідгук від покупця. Продавець: kostor
Чудова шумоізоляція.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Норм
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Купував беруші проти шумних дітей сусідів які ходять як коні і дійсно непогано справляються
- Переваги:
- Є достатньо насадок
- Недоліки:
- Іноді вуха ранком болять
- Продавець kostor
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Беруші якісні, швидке опрацювання замовлення та відправки, задоволений.
- Переваги:
- Різні насадки для вуха
- Недоліки:
- Силікон може бути гірший за гуму
- Продавець kostor
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все приїхало доволі швидко, якість
Ціна дуже приємна- Продавець kostor
- Лилия Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все влаштувало
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Не рекомендую
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Посередній товар. В принципі зі своєю функцією справляються, але якість так собі. Китайський чухня, по завищеній ціні. Ще на ранок болять вуха, а точніше місце, куди впираються ці силіконові дужки.
- Переваги:
- Кейс і все...
- Недоліки:
- Китайсе барахло, є кращі варіанти за подібні кошти)
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Беруші якісні, якщо у вас боль у вухах - скоріше за все, вам просто не підходить цей розмір.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидка доставка чудовий товар
- Ярослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Супер, дуже допомогло під час подорожі до Мармарісу :>
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Андрій У***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороша якість, класно що є різні типи насадок
- Семён Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все чудово
- Захар З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Доволі чудові беруші, якісно поглинають шум і зменшують гучність різних різких звуків.
Що ще чудово це комплект із затичок у вуха: він має багато запасних затичок.
Мінусів за 2 тижневе корист. ще не помічав, окрім того, що буває плутаю лівий та правий затикальні механізми. Тому раджу- Переваги:
- Ефективне шумоподавлення, комфортні
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороший товар
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Брав для метро, щоб глушити шум. Впринципі справляються з задачею
- Владислав Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Сервіс магазину нормальний, не було кольору, який замовив, в іншому - все влаштувало(доставка, зворотній зв'язок, тощо)
Сам товар на свої гроші ок- Переваги:
- Багато насадок
- Недоліки:
- Не повністю поглинають шум
- Ростислав Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все супер
- Переваги:
- Цілком добротні беруші, виконують свою функція добре
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець kostor
- Станіслав А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Основні біруші підійшли найкраще, обов'язково читайте інструкцію не пхайте просто так.
- Переваги:
- Є зручний пластиковий короб для транспортування.
- Продавець kostor
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Класні беруші, повністю глушать хропіння бійців-побратимів, також дуже ефективні на полігоні - глушать постріли і викрики інструктора. Рекомендую
- Переваги:
- Глухо, як в танку
- Недоліки:
- Глухо, як в танку!
- Продавець kostor
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Беруші класні, рекомендую
- Переваги:
- Зручні, добре тримаються у вухах
- Продавець kostor
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Беруші чудові, рекомендую
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дякую, все сподобалось.
- Переваги:
- Швидко доставили, товар хороший.
- Продавець kostor
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Жахлива якість. Функцій не виконує
Дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що вам не сподобалась якість товару — ваші враження надзвичайно важливі для нас.
Наші беруші Pavlysh PA‑55B виготовлені з якісних матеріалів згідно із заявленими характеристиками, включно зі здатністю ефективно знижувати рівень шуму під час сну, при стрільбі, плаванні і т.д.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидка доставка. Товар належної якості.
- Карен Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Задоволений покупкою. Недоліків не виявив
- Никонова О***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Зручні, приємні. Добре сідають. Використовую для плавання. Все влаштовує.
- Переваги:
- Зручні
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: kostor
Доставили швидко, товар відповідає очікуванням.
- Переваги:
- Два типи амбюшур в різних розмірах в комплекті, гарно виглядають.
- Недоліки:
- Кришка кейсу викликає сумніви, але це до виробника товару, а не до продавця.
- Продавець kostor
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Доволі гарний товар за свої кошти
- Переваги:
- Різні насадки
- Продавець kostor
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Все чутно. Заплатила ще й 555 грн, зараз дешевше вже коштують..
Словом безцільно витрачені кошти. Лежать , не користуюсь бо толку з них..- Переваги:
- Симпатичні
- Недоліки:
- Не працюють по призначенню
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Звертаємо увагу, що ефективність шумопоглинання індивідуальних берушів залежить від правильного підбору та розміщення у вушному каналі. Ми постійно працюємо над вдосконаленням якості продукції й цінуємо зворотний зв'язок, навіть якщо він критичний. Якщо у вас залишились запитання — будемо раді допомогти в особистих повідомленнях.
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Зручні
- Переваги:
- Комплектація чимала, зручний чохол
- Недоліки:
- Все ж вуха і до них мають звикнути, бо до ранку починають боліти тож доводиться раніше зніма6
- Продавець kostor
- Влада Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
То что написано в описание не соответствует, одела всё слышно,даже как говоришь слышно, не рекомендую!!! возврату к сожалению не подлягает ........Деньги ушли на ветер
- Недоліки:
- Не поглощает звукоизоляцию
- Продавець kostor
"Дякуємо за ваш зворотній зв’язок. Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Беруші мають певні характеристики, зазначені в описі, але ефективність може залежати від індивідуальних особливостей користувача. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібна допомога з вибором іншого товару, будь ласка, звертайтеся – ми завжди раді допомогти!
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Зручні
- Переваги:
- Дійсно працюють!
- Євгеній З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Якби не натерало вухо були б прикольні
- Переваги:
- Обичні беруші +-добрі
- Недоліки:
- Боковий хлястик натерає вухо якшо ти в берушах більше 5 годин
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з дискомфортом. Беруші – це індивідуальний товар, і комфортність їх використання залежить від анатомічних особливостей кожної людини. Рекомендуємо звернути увагу на інші моделі, які можуть краще відповідати вашим потребам. Якщо у вас виникнуть запитання, ми завжди готові допомогти!