- AI аналіз відгуків90 відгуків: 83% позитивних, 10% нейтральних, 7% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все працює
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Исправно работает ,товаром доволен ,продавец хороший быстро доставили
- Переваги:
- Топ за свои деньги
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре працює, без проблем, підключив і забув. Дякую. Процвітання вам.
- Переваги:
- Класно працює
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює класно. Раз підключив і забув 10/10
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все супер, товар влаштовує. Деколи буває таке що його треба перепідключити (траплялось десь 3-4 рази за пару місяців), бо віндовс перестає його бачити, але ймовірно це проблема операційної системи, а не хардверу. Рекомендую :3
- Переваги:
- Простий для використання, підключаєш до комп'ютера і все зразу працює
- Недоліки:
- Деколи на великій відстані зву може починати обриватись
- Продавець kostor
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Работает
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Якісний товар, все чудово працює)
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
На віндовс 10 все добре працювало, на віндовс 11 на безпровідних навушниках Soundcore не працює мікрофон. Весь інтернет перечитав, все перепробував, нічого не допомогло. Зв'язався із магазином, надіслали стандартні рішення проблеми, нічого не допомогло, після чого просто вирішили злитись і відморозитись. Думав у них замовити може інший блютуз, але після такого передумав і замовив в інших продавців, правда проблема виявилась та ж сама, тому для моєї ситуації та віндовс 11 адаптери безтолкові.
- Недоліки:
- Не працює мікрофон в бездротових навушниках на віндовс 11
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Вашому замовленню майже 2 роки. Зв'язались би з нами раніше - вам би допомогли.
- Мельник Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює .
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дякую!
- Переваги:
- Все працюе ЧУДОВО !Дякую!
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець kostor
- Богдан Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює, пишу цей відгук через данний адаптер
- Переваги:
- Є
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює чудово,з ПК роздає на 10м через три міжкімнатні стіни. Покупкою задоволений, продавця рекомендую.
- Олег і***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все файно
- Юрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює добре
- Переваги:
- Декілька пристроїв
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Спасибо большое, всё отлично!!! Всё соответствует заказанному!
- Переваги:
- Быстрота
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный девайс, за очень хорошую цену. Вставил и работает, совместим со всеми девайсами.
- Переваги:
- Цена и работоспособность.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець kostor
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все отлично. Есть конфликт подключения на старых ноутбуков типа sony.
- Переваги:
- Цена, доставка
- Продавець kostor
- СергійВідгук від покупця. Продавець: kostor
Спасибо, доставлено вовремя, проблем не возникло. Блутуз работает исправно)))
- Поліна П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Адаптер працює, швидко підключився, проблем не має.Доставка швидка. Дякую за гарний сервіс
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець kostor
- Іван Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
раджу до замовлдення
- Переваги:
- дуже скоро і класно все працює
- Недоліки:
- деколи буває що колонка чи пристрій вимкнеться
- Продавець kostor
- Дильман Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре, питань немає
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже задоволений, товар відповідає описаним параметрам, все працює чудово!!! Дякую продавцю за швидку доставку)))
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товар влаштовує, все працює в найкращому вигляді, з доставкою проблем не відчув, все вчасно та зручно доставили туди куди потрібно.
- Переваги:
- Ціна, Якість
- Недоліки:
- Відстуні
- Продавець kostor
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Замовив адаптер для ноутбука він мені не підійшов, відправив новою поштою 21 травня більше тижня не можу отримати свої кошти назад.
- Недоліки:
- Дуже довго при поверненні товару повертають гроші.
- Продавець kostor
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і що звернулися до нас.
Шкода, що адаптер не підійшов. Хочемо пояснити, що ми — відповідальна компанія, яка діє згідно з чинним законодавством України. Процес повернення коштів передбачає декілька етапів. Після отримання товару на наш склад він проходить обов’язкову перевірку на цілісність, комплектацію та відсутність слідів використання. Це стандартна процедура, яка може зайняти кілька робочих днів.
Лише після успішного завершення перевірки та підтвердження, що товар відповідає умовам повернення, ініціюється процедура повернення коштів або обміну — залежно від побажань клієнта. Ми розуміємо Ваше занепокоєння, але, на жаль, закон не передбачає миттєвого повернення коштів у момент отримання товару.
Запевняємо Вас, що ми працюємо над тим, аби всі звернення клієнтів вирішувалися максимально швидко та якісно. Якщо у Вас виникли додаткові запитання або потрібна допомога — будь ласка, звертайтесь у нашу службу підтримки, і ми з радістю допоможемо.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: kostor
Все працює добре!
- Переваги:
- Все працює добре!
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Никита Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Всё работает безперебойно нареканий нет
- Продавець kostor
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре,адаптер працює.
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Наушники подключаются практически сразу. На подключение ушло секунд 15-20. Качество звука превосходное, практически без потерь
- Переваги:
- Хорошая цена и отличное качество
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: kostor
Придбав для ноутбука,в якому відмовив вай-фай,для підключення мишки та навушників через блютуз
- Переваги:
- Швидка доставка. Легке приєднання та Налаштування навушників та мишки
- Недоліки:
- Через 2 тижні - постійне короткочасне переривання або затримка звуку на навушниках.що фактично перекреслює позитивні сторони.
- Продавець kostor
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання адаптера. Нам приємно, що ви відзначили швидку доставку та легке налаштування. Щодо переривань або затримки звуку – такі ситуації можуть виникати через різні фактори, зокрема через завантаженість USB-портів, вплив інших бездротових пристроїв або драйвери системи. Рекомендуємо спробувати: Підключити адаптер до іншого USB-порту (бажано 2.0 або 3.0, якщо підтримується). Оновити або перевстановити драйвери адаптера. Переконатися, що поблизу немає інших пристроїв, які можуть створювати радіоперешкоди. Якщо проблема не зникне, зверніться до нашої підтримки – ми допоможемо знайти рішення! Дякуємо за ваш відгук.
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороший адаптер
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидко доставили, все працює
- Переваги:
- Простий, якісний, ціна
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: kostor
Товар відповідає опису, дякую продавцю!
- Виталий З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный товар!
- Переваги:
- Качество.
- Норенко Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дякую за швидку доставку і якісний товар.
- Переваги:
- Швидка доставка, з'єднання з гаджетами з першого разу,ціна
- Інна Ж***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Вчасна доставка. Якістю задоволена
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Пристрій працює на відмінно, дуже задоволений, рекомендую
- Переваги:
- Ціна/якість