Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Беруші для сну багаторазові захист слуху від вибухів для Сну Роботи Концертів Pavlysh СС-22G

Оцінка користувачів 3.97/5
  • AI аналіз відгуків
    125 відгуків:  Позитивний – 74%, нейтральний – 13%, негативний – 13%
    Більшість покупців задоволені берушами: вони позитивно оцінюють шумоізоляцію, зручність використання та якість матеріалів. Особливо відзначають щільний та м'який матеріал, гарне поглинання шуму (хоч і не повністю ізолюють), а також наявність зручного кейса. Водночас є зауваження щодо неідеальної шумоізоляції, незручностей для окремих форм вух, випадань або тиску під час сну на боці, а також розбіжності комплекту з обіцянкою та якості деяких партій. Присутні декілька різко негативних відгуків, але в загальному тон переважає позитивний.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Таїсія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size

• Роксолана М***

Все супер, якісні беруші і чудовий продавець

• Артур М***

зручні та якісні, брав не один раз.

• Іван В***

Досить хороші беруші для сну.

Переваги:
    Не мішають, хороша форма для вуха.
    Недоліки:
    З часом брудняться.
    • Продавець  kostor

• Олексій Я***

Товар відповідає своїй ціні.

• Максим Б***

Хороші беруші. Купую саме цього бренду вже втретє. Загалом непогано забирають побутовий шум: сміх сусідів/тигидик котів/хропіння. З плюсів - їх не боляче тримати у вухах всю ніч, бо при стисненні вони приймають форму вуха. З мінусів - з часом еластичність втрачається і їх важче запихати у вуха. Загалом однієї коробочки вистачає десь на 2 місяці щоденного використання

Переваги:
    Ціна, комфорт, упаковка
    • Продавець  kostor

• Олександр К***

Всё чики бомбони рекомендую!

• Вікторія Б***

Геть не шумоіщолюючі.

• Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можливо, вони не щільно закривають ваші вуха, тому й не до кінця шумоізолюють.

• Євген Ч***

Зразу мінус, мені не підійшли,вони під малі вуха а отже ефективність нульова.

Переваги:
    Для мене немає переваг
    Недоліки:
    Не універсальні,під малі вуха
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Це одиночний випадок, ці беруші зазвичай всім підходять, вибачте за незручності.

• Леся

Звичайні беруші (хоча звичайні одноразові напевно кращі), глушать тільки високі і то не дуже, навіть якщо ще долонями закрити вуха:(

Переваги:
    Кейс для зберігання
    Недоліки:
    Звичайні беруші
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Так, дійсно, чудового ефекту вони можуть не давати для низьких частот — беруші найкраще “глушать” високі шуми. Якщо для вас важлива максимальна шумоізоляція (наприклад, в умовах концерту чи гучного шуму), можемо порадити моделі з кращим ущільненням, із використанням багаторазових насадок різного розміру або силіконових моделей із високим рівнем шумозахисту.

• Маріанна С***

Товар відповідає всім характеристикам, якісний матеріал, комфортний у користуванні

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.

• Катерина К***

Товар надійшов швидко і без проблем, свою функцію виконує. Беруші м'які й майже не відчутні у вухах, спати з ними було цілком комфортно.

Переваги:
    Швидко надійшли, зручні
    • Продавець  kostor

• Дмитро Ч***

Гарні беруші. Доставили без проблем

Переваги:
    Гарне співвідношення ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  kostor

• Анна

Нормальні беруші, повністю звук не перекривають,але суттєво зменшують,дуже зручний чохол

• Антон К***

Купував беруші в магазині Kostor на Rozetka. Товар повністю відповідає опису, якість відмінна. Доставка швидка та без проблем. Задоволений покупкою і можу рекомендувати цей магазин!

• Олег Н***

Норм беруши! Доставка быстрая, проблем с доставкой не возникло!

• Алла Є***

Не заглушають шум взагалі, що в них, що без них - різниці немає

• Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що беруші не виправдали очікувань. Зазначимо, що ці беруші приглушують шум, але не повністю його усувають — особливо низькі частоти, як хропіння чи гул. Також ефективність залежить від правильного вставлення та анатомії вуха. Якщо залишаться питання — будемо раді допомогти!

• Роман

Все ОК

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Геннадій Ч***

Ефективне зниження шуму, ергономіка, кейс, висока якість.

Переваги:
    Зручні у кейсі

• Віталій П***

Якісні беруші. Виконують свою функцію

Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  kostor

• Ольга С***

Добрі беруші, гарно ізолюють від шуму, легко заходять у вуха.

Переваги:
    Ізоляція від шуму, легкі у використанні

• Орест П***

Хороші беруші

Переваги:
    Зручно зберігати в кесі, міцно тримаються в вухах
    • Продавець  kostor

• Ігор С***

Приблизно так я собі їх і уявляв.
    Мені підійшли.
    Деякі беруші при тривалом використанні виклакають у мене подразнення шкіри, а ці ні).
    Вони м'які і тому ніякого відчуття дискомфорту.

Переваги:
    М'які
    Недоліки:
    Китай?))
    • Продавець  kostor

• Павло Н***

Не варті витрачених коштів.

Переваги:
    На мій погляд, немає.
    Недоліки:
    Маленькі. Не виконують свого призначення. В аптеці купив універсальні, в двічі дешевше.
    • Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що беруші не виправдали ваших очікувань. Ми врахуємо ваші зауваження щодо розміру та ефективності. Якщо вам не підійшов цей варіант, можливо, варто розглянути інші моделі з різними розмірами або матеріалами для кращої ізоляції. Ваш досвід дуже важливий для нас, і ми будемо працювати над покращенням якості наших продуктів. Якщо у вас залишилися питання чи побажання, будь ласка, звертайтеся до нас!

• Наталия Т***

Швидка доставка. Співвідношення якість - ціна

Переваги:
    Якісна та зручна упаковка.

• Валентина Л***

Дуже якісні берюші, чоловік користується, дуже задоволений

Переваги:
    Гарний колір, якісний матеріал, зручний контейнер для зберігання

• Мизюк Я*** Андрійович

Спочатку не розібрався як їх використовувати, але згодом зрозумів.
    В цілому працюють відмінно!

Переваги:
    Навіть враховуючи те, що на корпусі китайські символи, поки не підвели
    Недоліки:
    Напевно ціна, хоча, кому як.
    • Продавець  kostor

• Тарас М***

Хороші беруші, купую повторно - попередні 2 пари уже зносились

Переваги:
    Дуже швидко знаходять форму у вусі
    • Продавець  kostor

• Юрий

Все отлично, храп жены не слышно!

• Ярослав Г***

Сміття

• Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук. Хочемо зазначити, що беруші – це індивідуальний продукт, і їх ефективність може залежати від анатомічних особливостей кожної людини. Ми рекомендуємо уважно ознайомитися з інструкцією щодо правильного використання, щоб забезпечити максимальний комфорт і шумоізоляцію. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будемо раді допомогти!

• Вадим Г***

Товар чудовий. Реально працюють!

Переваги:
    Компактні

• Марія М***

Форма чудова, в користуванні немає жодних мінусів.

• наталия с***

Беруши работают,правда не совсем хорошо скрывают шум

Переваги:
    Скорость доставки

• Денис В***

Хороші беруші за цю ціну, плюсом кейс

Переваги:
    Ціна, зручність
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  kostor

• Анна М***

Швидка доставка, гарна якість

Переваги:
    Зручні

• Кравчук В***

Беруші добре маскують більшість звуків, важливо правильно їх закласти

Переваги:
    Зручні і м'які
    • Продавець  kostor