- AI аналіз відгуків106 відгуків: позитивні 67%, нейтральні 18%, негативні 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- .Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
все приїхало в цілісності, беруші зручні
- Продавець kostor
- Гнат Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Хороша звукоізоляція, зручні
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- александр а***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Шикарные беруши, если правильно вставить то такое чувство как в космосе, ничего не слышно, только собственное дыхание
- Переваги:
- Как в космосе
- Продавець kostor
- Даша Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Чудові беруші
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Удобные ! главное прочитать инструкцию к использованию . Подавляют не громкий звук ,мягкие
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Дякую
- Переваги:
- Ціна та якість, швидке опрацювання.
- Недоліки:
- Трішки малуваті, для жінок мають бути ок.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Товаром задоволений
- Переваги:
- Зручність
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Все добре. Беруші працюють. Головне їх правильно вставити поглибше.
- Переваги:
- Все ок. Швидка доставка на відділення розетки.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Чудові беруші, рекомендую
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Хороший товар! Рекомендую!
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Чудова якість та швидка відправка! Рекомендую
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- VitalinaВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Чудовий товар, з шумом справляється добре
- Переваги:
- Швидка доставка; Якісний товар; Приємний продавець
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Мар'яна С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Товар влаштовує, добре виконує свою функцію та комфортно ними користуватися. Якраз те, що потрібно - приглушає звук біля доріг. Упаковка проста і зручна.
Проблем з доставкою не було, все було добре.- Переваги:
- Приглушають звук, зручні
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Біруші чудові! Повністю задовольнили мої потреби, і легкі у використуванні) раджу!
- Переваги:
- Повністю поглинають шум, і дають можливо чудово відпочити)
- Недоліки:
- Не виявила)
- Продавець kostor
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Товар дуже сподобався, використовувала в подорожі, беруші якісні, матеріал якісний. Рекомендую
- Переваги:
- Дуже якісні беруші
- Продавець kostor
- Ладченко А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Не буду писати про єстетіку, колір та дизайн
Головне - вони працюють!!!- Недоліки:
- Немаж
- Продавець kostor
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Очень удобные и качественные
- Продавець kostor
- Руслана О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Чудові беруші
- Продавець kostor
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Хороші беруші, нарікань немає
- Продавець kostor
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Зручний кейс, ізолюють звук. Гарне обслуговування.
- Продавець kostor
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Сподобалася упаковка товару та наявність інструкції
- Переваги:
- Швидка доставка, гарна якість, виконує свої функції
- Продавець kostor
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Все супер, звук хорошо блокируют
- Продавець kostor
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Все добре! Працюють на відмінно, дружина спить спокійно ;)
- Продавець kostor
- Євгенія Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Все чудово!
Відповіли швидко, товар якісний!- Переваги:
- Шум не чутно
- Продавець kostor
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Брала доньці,каже майже заглушають звуки.Непогані за свої кошти
- Продавець kostor
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Класнi беруши ,звучнi i не випадають з вуха.
- Продавець kostor
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
- Продавець kostor
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Гарні зручні беруші, не випадають, не тиснуть, шум поглинають, все подобається. За свою ціну топ!
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
- Продавець kostor
- Віка Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Мені підійшли. Добре справляються з завданням. Гідна якість за такі гроші!
- Переваги:
- Якість, комфортно вухам, ціна, швидка доставка
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Соня З***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Я задоволена, дуже приємні на дотик, шумоізоляція просто топ!
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Найкращі беруші якими я користувалася.
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Аріна М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Рятують від шуму, якісні.
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ніна Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Головне це комфорт і поглинання звуку. З цим беруші справляються на 5 зірок, більшого і не потребую.
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Аміна П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Мені беруші сподобались. Тримають форму добре, не тиснуть, не пропускають шумів. Виглядають як на фото.
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 4. Розмір: One Size
Отличные беруши, купил себе и жене. Качество ок, по размеру ок, хорошо поглощают звук, не давят, форму держат хорошо.