Відгуки покупців про Беруші для сну роботи захист від хропіння беруші для плавання стрільби Pavlysh PA-M11BL
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все пришло быстро, упаковано отлично, выглядят хорошо, брала в поездку и в самолет, пока не пользовалась. В комплекте 3 пары наушников и два чехла.
- Переваги:
- Чехол, количество, качество
- Недоліки:
- Не найдено
- Продавець kostor
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: kostor
Лучшие из тех, что брал. Немного болят уши. Возможно с непривычки
- Леонід Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
шум вулиці і інші звуки блокує, спалось супер. А от будильник почув добре (переживав що можу пропустити), мастхев
- Переваги:
- фільтрація шуму
- Продавець kostor
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже добре що є вентиляція, вуха не закладає і можна довго носити без ризику головної болі на ранок
- Переваги:
- вентиляція, простота використання
- Продавець kostor
- Зоряна Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добре фіксується. Вже не так сильно ненавиджу чоловіка за храп, а це вже плюс)))
- Мирослав Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Гарні та зручні, так щей в зручному футлярі.
Із задачею справляються хоча мені і не треба сильно голосний звук "тушити".- Переваги:
- З вух не випадають і на ранок ще тримаються.
Приємний матеріал і легкість чистки, миття. - Недоліки:
- Трохи на ранок вухо болить (але вже порекомендували як з цим справлятись.
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дякую, з задоволенням будемо користуватися.
- Переваги:
- Швидка доставка. Хороші берюші. Чудова комунікація продавця.
- Продавець kostor
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Купую такі беруші вже вдруге. Дуже добре заглушують сторонні звуки, особливо коли треба виспатися. До цього користувався іншими ,але ці найкращі. Тож однозначно рекомендую. Тай ще швидко доставили.
- Іван Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Гарні беруші. Добре блокують шум. Важливо правильно повільно вставляти, тоді проблем не буде, міцний сон забезпечений.
Єдиний недолік, не можна спати на боці, але мабуть це в більшості так.- Переваги:
- Блокують шум, зручні
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре.
- Иван Ц***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Майже не приглушують звук. Обман
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадовоелні товаром. Можливо, вони вам не підходять через особливості вуха або ви щось робите не правильно.
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Супер товар
- Переваги:
- Хорошо работают
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Погано глушать звуки
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Погано глушать звуки, голосні звуки не глушать.
- Продавець kostor
- Євгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороші
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Юрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Доволі хороші беруші. Користуюсь щодня.
PS: Дизлайк китайцю щj писав інструкцію на упаковці, вона від іншого типу беруш XD- Переваги:
- Зручний чохол
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Файні беруші. Якшо у вас як і у мене, часто собаки гавкають під вікном, то вони вам допоможуть
- Переваги:
- Зручний чохол
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець kostor
- Марта М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Користуюсь щодня)
- Переваги:
- Швидко доставили, беруші хороші.
- Продавець kostor
- это а***Відгук від покупця. Продавець: kostor
ставлю 5 звездочек товару чтоб не портить репутацию
для меня беруши не подошли по нескольким причинам. первое - это их маленький размер - для большого ушного канала они не подходят, так просто потом не достать, пришлось задействовать пинцет. второе - ужасно чесалось внутри ушей, даже если их трижды помыть с мылом и обработать антисептиком - не помогло (индивидуальная реакция).
не буду судить о достоинствах или недостатках, тк по очевидным причинам из-за их размера я не могу ничего сказать как они в действии.
эти беруши по размерам подойдут тем у кого небольшой диаметр ушного канала- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що беруші не підійшли вам за розміром. Дійсно, для людей з більшим діаметром вушного каналу ці моделі можуть бути менш комфортними. Ваша індивідуальна реакція також важлива, і ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом. Ми завжди радимо уважно ознайомлюватися з описом товару, щоб підібрати найбільш відповідну модель. Якщо у вас виникнуть питання або вам потрібна допомога у виборі іншої моделі, звертайтеся до нашої служби підтримки – ми з радістю допоможемо. Дякуємо, що залишили відгук і поділилися вашим досвідом!
- Костя Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Очень нравятся беруши. Универсальные.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Відмінна якість, дуже зручні та добре прибирають зовнішні шуми. Сон став набагато якіснішим! Рекомендую!
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добого дня! Ну на рахунок того, що заглушають звуки, ні, не заглушають, трохи менше чутно, при повному занурюванню у вуха))). Буду шукати більш якісні
- Переваги:
- М'які, не тиснуть
- Недоліки:
- Трохи менше чутно звуки від дороги, розмову поряд чутно добре, про обстріли навіть думати не хочу...
- Продавець kostor
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Зручні та якісні беруші. Добре ізолюють сторонній шум (але це ще залежить від того, наскільки хто глибоко їх вводить в вушний канал :). Продавець товар відправив швидко. Рекомендую до покупки
- Переваги:
- Зручні кейси, беруші зроблені з якісного матеріалу, безкоштовна доставка до точок видачі "Розетка".
- Продавець kostor
- Екатерина Ц***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже сподобались!
Дякую.Брала проти храпу. Повністю шум не блокують,але на більше я і не сподівалась)Маленькі, не тиснуть, зручні.- Продавець kostor
- Палчей Е***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Беруші зручно встановлюються і гарно тримаються у вусі. Гарно приглушають зайві звуки( хропіння, шум з вулиці, гудіння холодильнику), при цьому будильник добре чути. Дуже задоволена товаром!
- Переваги:
- Зручні у використанні, гарна звукоізоляція
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець kostor