Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Беруші для сну захист від шуму беруші для стрільби плавання роботи навчання Pavlysh PA-MA11OR

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Мария
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Помогают очень сильно, сплю в них, заглушают взрывы, могу нормально отдохнуть ночью перед рабочим днём. Заглушают шум соседей сверху, храп мужа. Брала с собой в поездку, использовала в поезде, шумной гостинице, везде. Самые лучшие беруши в моей жизни. Буду брать ещё.

• Ростислав Г***

Все супер

• Евелина К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Беруші — супер! Окремий плюс за те, що їх дві пари. Перевірку пройшли серйозну: не чути ні хропіння чоловіка, ні тривог, ні навіть будильника вранці Сплю як в бункері. Якість відмінна, свою роботу виконують на всі 100%.

Переваги:
    Дві пари
    • Продавець  kostor

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Підходять для маленьких вух, легко миються і головне - дозволяють виспатись)

Переваги:
    Для маленьких вух

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Вигляд мають дешевий, і на коробці зазначено що це саме для DIY, не для сну - випадають, мені не дуже зручні, буду шукати інші - спеціальні для сну.

• Продавець  kostor

Добрий день шановний Андрій, нам прикро що вам не сподобався наш товар, у нас багатий асортимент біруш, тому ви можете спробувати знайти собі такі як вам сподобаються

• Інна У***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Найкращі беруші, що в мене були! Супер клас!

Переваги:
    Не душать, не заважають.
    Недоліки:
    _
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Христина

просто супер, мені підійшли

• Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Цілком адекватні багаторазові беруші за цю ціну.

Переваги:
    Значно знижують рівень шуму
    Майже не залишають відчуттів дискомфорту зранку
    Дозволяють чути голосні звуки чи будильник
    Недоліки:
    Легко загубити під час неспокійного сну
    Кіт вкрав дві пари
    • Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Олексій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Лунёв С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Сподобалися, не чутно ні шахедів, ні x101, коли кинджали сбивали почув, але я сумніваюся що їх тестували на звуках збивання ракет типу кинджал петріотом. З побутових приладів глушать звук холодильника і газового котла

Переваги:
    Можна спати під обстрілами
    Недоліки:
    Не зручно діставати з вух, не зручний короб для храніннч
    • Карина Г***

Завдяки вам я взяла ці беруші)

• Даниил С***

І я!)

• Ян С***

Я як раз шукав собі беруші для того аби не чути вибухів, замовлюю)

• Сережа Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Аккуратные, отличные в носке, без какого-либо дискомфорта, да еще и за приятную стоимость. спасибо!

• Киевский б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Красивые, в футляре, удобные в ушной раковине, все. Непосредственно от шума не защищают. Были до этого за 70 грн, но уже износились. Вернусь к ним.

Недоліки:
    Не эффективны. Дорогие.
    • Продавець  Ovollovo

Шановний бэндер. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Досить не погані виявились, перші дні йде призвичаяння, але вже після все добре, досить добре глушать звуки, в мене претензій немає, єдине, що перед використанням перевірте наскрізний канал, в мене були напів-прорізані, з однієї витягнув один резиновий шматочок, який міг залишитись в середині вуха, тож покупкою задоволений!

Переваги:
    Недоліки:
    змістовно не виявив
  • Сергей У***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хорошие, звук не пропускают, можно брать для сна или для шумных работ. Советую!

• Данила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хорошие, поглащают резкие шумы, очень удобно брать с собой на стрельбище.

• Володимир Ч***
    Продавець: kostor

Прийшли взагалі не ті що я замовляв! Замовляв саме ці, що на фото.
    До розетки претензій немає, а от продавець вирішив, що мені потрібні саме ті, які він мені надіслав. "Дуже дякую"

• Продавець  My Yellow

Шановний Володимир, відправте будь ласка фото товару що вам прийшло і очікуйте дзівнка від менеджера для вирішення питання