- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Vander. Колір корпусу: Чорний
Хороший! Вже два роки користуюсь. Дуже потужний. Зручний. Витримав з десяток падінь. Не боїться холодної температури.
- Переваги:
- Яскравість, витривалість, матеріал
- Продавець Vander
Дякуємо Вам за чудовий відгук!
Це підтверджує високу якість нашого продукту. Якщо ви шукаєте потужний і надійний пристрій, який витримує навіть падіння та холод, це ідеальний вибір. Приєднуйтесь до наших задоволених клієнтів і переконайтеся самі!
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Golden Life. Колір корпусу: Чорний
Недобросовісний продаж. Ліхтар прийшов бракований. Гроші не вертають, тільки заміна товару. Не раджу ні продавця, ні товар.
- Переваги:
- Потужно та далеко світить
- Недоліки:
- Батареї тримають максимум 1 годину. Потреба весь час їх заряджати.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Berry. Колір корпусу: Чорний
Проблему вирішено
Не работает зарядка аккумуляторов, горит голубая лампочка, а должна гореть красная (так в инструкции).
- Недоліки:
- не работает зарядка аккумуляторов.
- Продавець Berry
Доброго вечора) можемо замінити
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: «XBL»
Фонарик просто бомба.Светит очень ярко.Пришёл с аккумуляторами, которые заряжены на 58%.Решил полностью разрядить эти аккумуляторы,что бы проверить их реальную ёмкость,но вот уже четвертый час фонарик светит и похоже,что сядет не скоро.Конечно же то,что написано на аккумах 8800 это точно не может быть такая ёмкость,но думаю 1500-2000 мАч в них точно есть,так как заряд держат на удивление хорошо.Зарядными,которые идут в комплекте я не пользовался,да и пользоваться точно не буду,так как привык заряжать своим зарядным.Но фонарик очень рекомендую к покупке.Ночью выйду на испытание,посмотреть дальность луча.Думаю метров на 200 без проблем будет светить.Покупкой доволен.
- Переваги:
- Отличный фонарь.Изготовлен качественно.Светит далеко и ярко.
- Недоліки:
- Недостатков нет.Всё идеально.
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Berry. Колір корпусу: Чорний
Добрий ліхтарик, рекомендую
Дякуємо)))
- ДегустаторВідгук від покупця. Продавець: MultiStore
Заявлених 2000 м не має сильно гріється лінза пластмаса максимум 200м
- Переваги:
- Кнопка тактична
- Недоліки:
- Не рекомендую
- Артем К***Продавець: NB-Smart
Проблему вирішено
Не відповідає фото ЗОВСІМ!!!!
- Недоліки:
- Був вскритий зарядний пристрій, не заряжає акуми!
- Ник Ш***Продавець: Berry. Колір корпусу: Чорний
Задоволений
Дякуємо)))