- Лариса З***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Рекомендую цей магазин, все мені сподобалось, особливо ввічливість продавця.
- Переваги:
- Як в описі
- Недоліки:
- Не підійшла до мого телефону.
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Пришло быстро! Товар отличного качества, брал для нокия 3310
- Переваги:
- Новый
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Все добре. Заряд тримає.
- Переваги:
- Якість добра
- Недоліки:
- Не знайшов
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Добрий, надійний, працює
- Переваги:
- Підійшов на Nokia 5510
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Заказ был обработан и доставлен быстро. Все работает, спасибо!
- Недоліки:
- Не выявили
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Швидко, товар відповідає характеристикам. Тільки позитивний відгук.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не має
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Заказывал два раза этот аккумулятор.
-Тот, что первый раз заказал (28.01.25) приехал нормальный, запакован был в простой технический Zip-пакет. Сразу после вскрытия подключил на тест к специализированному зарядному устройству, показал емкость 935 mAh, держит заряд в телефоне 4-5 дней. К этому аккумулятору претензий нет.
-Второй аккумулятор заказал недавно (17.04.25), понадеявшись что то-же приедет нормальный, как и в первый раз. Но в раз приехал в другой упаковке, в блистере на синем картоне, с надписями Original, Hungary и прочее бла-бла-бла... Вскрыл, подключил на тест к специализированному зарядному устройству, показал емкость 665 mAh, при этом сам аккум легенький корпус хлипенький, и прогинается от легкого надавливании. Весит 22 грамма (без упаковки), у оригинального же старого аккумулятора вес 28 грамм. Вывод Это даже не брак, это откровенная халтурная подделка, с маленькой батареей внутри стандартного корпуса !
Буду возвращать второй аккумулятор...- Продавець 100percent
Бувають різні партії товару, і нажаль від браку ніхто не застрахований. Для цього ми і даємо 12 місяців гарнтії.
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Акумулятор прийшов швидко, упакован був у транспортувальному пакету окремо ZIP-пакет окремо акум. Зразу встановив в телефон. Телефон запустився але сказав що низький заряд, поставив на зарядку. Зарядка швидко пройшла на повну. Трохи погрався налаштуванням телефона і зразу одна полоска заряду пропала. Вимкнув телефон, наступного дня телефон вже не міг увімкнути, зарядка не іде. Заміряю аккумулятор показує 0 вольт.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Розрядився в нуль
- Продавець 100percent
На товар діє гарнтія 12 місяців.
- Ілля К***
Я той ZIP-пакет зразу викинув, залишився сам аккумулятор. Гарантія це добре але пересилки новою поштою будуть дорожче чим новий аккумулятор :(
- Хован О***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Дуже сильне розчарування. Батарея брак, навіть не заряджається. Таке враження, що це просто шматок пластмаси.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Суцільне розчарування. Як можна продавати такий товар?
- Продавець 100percent
Нажаль від браку ніхто не застрахований. Для цього ми і даємо 12 місяців гаранії. Ми без проблемо можемо обміняти на новий.
- Погребняк И***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Купил, думал будет держать больше моей старой, но нет. Моя батарея 2005 года держит 1.5 суток, эта новая и суток не держит. Выброшенные деньги на ветер
- Переваги:
- Недоліки:
- Данная батарея полное г***о
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Не рекомендую цю батарею купляти.
- Переваги:
- Упаковка
- Недоліки:
- Батарея не відпоідає своїм характеристикам. Працює пів дня на nokia 3310
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: 100percent
Дана батарея повне л***о з заявлених міліампер є аж цілих 80 тобто ємність менша в купу разів відповідно і час роботи такий самий
- Переваги:
- Недоліки:
- Ємність
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: 100percent
Швидка доставка, товар відповідає заявленим характеристикам.