Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Батарея Nokia BLC-2 для 8210, 1260, 3310 [ORIGINAL PRC]

Оцінка користувачів 3.31/5
  • Лариса З***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Рекомендую цей магазин, все мені сподобалось, особливо ввічливість продавця.

Переваги:
    Як в описі
    Недоліки:
    Не підійшла до мого телефону.
  • Александр Р***

Пришло быстро! Товар отличного качества, брал для нокия 3310

Переваги:
    Новый
  • Андрій Б***

Все добре. Заряд тримає.

Переваги:
    Якість добра
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Андрей К***

Добрий, надійний, працює

Переваги:
    Підійшов на Nokia 5510
  • Инна П***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Заказ был обработан и доставлен быстро. Все работает, спасибо!

Недоліки:
    Не выявили
  • Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Швидко, товар відповідає характеристикам. Тільки позитивний відгук.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не має
  • Иван П***
  • Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Заказывал два раза этот аккумулятор.
    -Тот, что первый раз заказал (28.01.25) приехал нормальный, запакован был в простой технический Zip-пакет. Сразу после вскрытия подключил на тест к специализированному зарядному устройству, показал емкость 935 mAh, держит заряд в телефоне 4-5 дней. К этому аккумулятору претензий нет.
    -Второй аккумулятор заказал недавно (17.04.25), понадеявшись что то-же приедет нормальный, как и в первый раз. Но в раз приехал в другой упаковке, в блистере на синем картоне, с надписями Original, Hungary и прочее бла-бла-бла... Вскрыл, подключил на тест к специализированному зарядному устройству, показал емкость 665 mAh, при этом сам аккум легенький корпус хлипенький, и прогинается от легкого надавливании. Весит 22 грамма (без упаковки), у оригинального же старого аккумулятора вес 28 грамм. Вывод Это даже не брак, это откровенная халтурная подделка, с маленькой батареей внутри стандартного корпуса !
    Буду возвращать второй аккумулятор...

• Продавець  100percent

Бувають різні партії товару, і нажаль від браку ніхто не застрахований. Для цього ми і даємо 12 місяців гарнтії.

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Акумулятор прийшов швидко, упакован був у транспортувальному пакету окремо ZIP-пакет окремо акум. Зразу встановив в телефон. Телефон запустився але сказав що низький заряд, поставив на зарядку. Зарядка швидко пройшла на повну. Трохи погрався налаштуванням телефона і зразу одна полоска заряду пропала. Вимкнув телефон, наступного дня телефон вже не міг увімкнути, зарядка не іде. Заміряю аккумулятор показує 0 вольт.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Розрядився в нуль
    • Продавець  100percent

На товар діє гарнтія 12 місяців.

• Ілля К***

Я той ZIP-пакет зразу викинув, залишився сам аккумулятор. Гарантія це добре але пересилки новою поштою будуть дорожче чим новий аккумулятор :(

• Хован О***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Дуже сильне розчарування. Батарея брак, навіть не заряджається. Таке враження, що це просто шматок пластмаси.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Суцільне розчарування. Як можна продавати такий товар?
    • Продавець  100percent

Нажаль від браку ніхто не застрахований. Для цього ми і даємо 12 місяців гаранії. Ми без проблемо можемо обміняти на новий.

• Погребняк И***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Купил, думал будет держать больше моей старой, но нет. Моя батарея 2005 года держит 1.5 суток, эта новая и суток не держит. Выброшенные деньги на ветер

Переваги:
    Недоліки:
    Данная батарея полное г***о
  • Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Не рекомендую цю батарею купляти.

Переваги:
    Упаковка
    Недоліки:
    Батарея не відпоідає своїм характеристикам. Працює пів дня на nokia 3310
  • Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Дана батарея повне л***о з заявлених міліампер є аж цілих 80 тобто ємність менша в купу разів відповідно і час роботи такий самий

Переваги:
    Недоліки:
    Ємність
  • Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: 100percent

Швидка доставка, товар відповідає заявленим характеристикам.