- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ціна відповідає якості товару
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаСергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний зовнішній вигляд, по експлуатації буде видно з часом. Приємна ціна.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Поки не виявлено так як брала на подарунок
Представник постачальникаЯна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Павло к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша. Сумка для бізнесу
- Переваги:
- Зручність
Відповідає
Представник постачальникаПавло, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний портфель. Вміскний.
Якістю задоволений. Відповідає опису- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Не виявив. Час покаже
Представник постачальникаІгор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все ввдповідає характеристикам
- Переваги:
- Практична, зручна
- Недоліки:
- Не виявив
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вартує своєї ціни.
- Переваги:
- Адекватна вартість
- Недоліки:
- Не виявив
Відповідає
Представник постачальникаРоман, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Василь Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для великого ноутбука підійде. А для бутербродів і парасольки завеликовата буде.
- Переваги:
- Можливо є , але для себе не виявив.
- Недоліки:
- Для сумки купленої "наосліп" недоліків немає.
Представник постачальникаВасиль, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Для уникнення подібних ситуацій в описі вказані розміри. Також нагадуємо, що сумку можна поміняти чи повернути у встановлені законом терміни.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Соответствует описанию
- Переваги:
- Качество
- Егор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Недавно взял. Точно соответствует видео. Доволен. Запаха нет.
- Переваги:
- все норм
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил себе на день рождения. Качеством доволен, пахнет кожей, фурнитура хорошая, очень вместителен.
- Переваги:
- Вроде кожа
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДобрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.
- Кочур Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поменяйте фото товара, поскольку фотография не соответствует действительность. Как действительно выглядит сумка показано на видеообзоре
- Переваги:
- Эргономичная
- Недоліки:
- Неприятный запах поначалу
Представитель поставщикаСпасибо за отзыв и пожелание. Мы обязательно разберемся
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не скажу, что вау, но по акции очень даже ничего. Мужу в офис таскать ноут. Кожа жесткая, хорошо держит форму. Швы ровные, молнии крепкие. Ремень хлипковат при полной загрузке, но можно и за ручки носить. Спасибо.
Представитель поставщикаСпасибо за ваш отзыв. На вкус и цвет каждому свое. Спасибо за ваши пожелания, именно они помогают нам стать лучше.
- Анастасия У***
А Ви можете реальну фотографію відіслати?
- Ольга С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка поцвіла в прямому сенсі цього слова. П'ятна і запах цвілі. Через цей запах неможливо зайти в кімнату. Жах!!!З такою сумкою прийти на ділову зустріч, повірте , Ваш клієнт чи бізнес-партнер, матиме естетично неприємне враження від Вас . Запах просто ріже в ніс!!! Чому продавець не попереджає про такий дефект? Чому взагалі продає і бере за це гроші? Не рекомендую цей товар! Купуйте в іншому місці. Дуже розчарована. Таке вперше.
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах цвілі. Білі п'ятна від цвілі
- Вітя
а де брали?
- ТетянаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покажіть реальне фото сумки. На фото на відео представлено 2 різні моделі сумки. Одна з рівними лініями спереду, а інша з декоративною зігнутою вставкою
- Недоліки:
- Некоректна інформація в фото товару
- Володимир П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна шкіряна сумка, використовую для роботи. Різні документи, А4, і багато іншого вміщується. Рекомендую.
- Переваги:
- Шкіра, якість.
- Недоліки:
Представитель поставщикаДякуємо за відгук. Раді, що все сподобалось. Бажаємо приємних покупок.
- АнтонПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вполне хорошая сумка за свои деньги.
Косяков нет. Смотрится очень круто. Швы ровные. Вроде кожа.- Переваги:
- Кожа
- Недоліки:
Представитель поставщикаСпасибо за отзыв. Носите с удовольствием.
- Рудченко в***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив цю сумку в суботу 14.04 на сайті була зазначена інформація про можливість забрати її з 11:00, однак товар був доставлений на поштомат о 16 : 58 . Коли забрав замовлення виявив в що мені направили не ту сумку яку я замовляв. Тепер намагаюся здійснити її заміну на товар за який я заплатив гроші, однак поки безрезультатно.
- Переваги:
- Позбавлений можливості оцінити
- Недоліки:
- Надіслали не той товар
Эксперт RozetkaДоброго дня, Віталій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Виталий В***
Від вас мені надійшов лист на електронну пошту яким роз’яснена можливість відправити сумку яку переплутали з Вашої вини на м.Бровари новою поштою та вже в подальшому мені відправлять заміну. Мої прохання направити кур’єра з товаром за який заплатив для його
заміни були проігноровані.
Раджу покупцям не користуватися послугою поштомату, так як сплативши гроші за товар можна ще тиждень побігати щоб його отримати.