- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Видавництво: Книголав. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2017. Мова: Українська
Покупала на подарок, поэтому по содержанию ничего сказать не могу.
Книга пришла хорошо упакована, в пленке, без повреждений. - Александра С***Продавець: Rozetka. Видавництво: Книголав. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2017. Мова: Українська
Не знаю за що так подобається книга, я не змогла і 20сторінок прочитати.
Якось так все приторно і надумано, нежива книга і неправдива.- Переваги:
- Зовнішнйи вигляд, оформлення
- Недоліки:
- Зміст книги
- Наталка К***Продавець: Rozetka. Видавництво: Книголав. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2017. Мова: Українська
Не знаю чому пишуть легка і мила....я пролила море сліз,але й пореготала багацько.
Книжка однозначно варта увага .
Для мене вона про неймовірну повагу і витримку,про розуміння і співчуття.
Бакман це той автор,котрого радиш усім.
Купивши книгу минулого року,я лише недавно отримала її назад,вона ходила усіма моїми друзями і знайомими і жодного не залишила байдужим.
Після неї одразу шукайте і купуйте Брітт-Марі,щира рекомендація.- Переваги:
- Для глибшого розуміння себе і людей
- Недоліки:
- Кусає ціна,чекати акцій треба
- Анна К***Продавець: Rozetka. Видавництво: Книголав. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2017. Мова: Українська
Супер книга моего любимого автора.Книжка о любви ,боли .Больше похожа на сказку .
- Анна Б***Продавець: Rozetka. Видавництво: Книголав. Палітурка: Тверда. Рік видання: 2017. Мова: Українська
Такая легкая и милая книга :) Читается на одном дыхании. Она одновременно и веселая, и трогательная, наталкивает на размышления. Рекомендую. Уверена, что не пожалеете!
Ну и сама книга очень хорошо оформлена, качественная печать.- Переваги:
- Сюжет