- OksanaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Воспою и я дифирамбы этому средству :) Прекрасный эффект на волосах и не менее прекрасный запах (богатый, с восточными нотками), а потому покупаю уже не первый раз. В общем, одно из лучших средств среди опробованных (в разных ценовых категориях). С промо-кодом - однозначно брать!
- Переваги:
- "Запечатывает" волосы, придаёт им дополнительный блеск и пленительный аромат
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Те відчуття, коли тільки забрала олійку по звичайній ціні, а тут АкЦІЯ ще й яка , волосся просто шикарне.
- Переваги:
- Доступна ціна і хороша якість
- Юлія
Також часто дуже засмучена таким явищем. Нікому не подобається переплачувати(((
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Просто обожнюю цю штуку!!! Волосся пом'якшує. При регулярному користуванні кінчики практично не січуться!!! Не жирнить!!! Не обтяжує!!! Приємно пахне!!! Волосся після цих кристалів не електризується Пречудовий засіб)). Не знаю, які можна вигадати мінуси))
Рекомендую!- Переваги:
- Одні плюси!)
- Недоліки:
- Ніяких!
- Дар'я Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Порівняла флакони, в новій версії у складі вода майже на останньому місці. В старій- на першому. І змінився дизайн
- Переваги:
- Хороше масло (стара версія так точно)
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Alexandra L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Я не ожидала, что средство на масляной основе не жирнит волосы. Мне очень понравилось средство.Буду и дальше покупать.Одни достоинства.Волосы приятно блестят, пахнут. А посеченные кончики не выделяются.Супер !
- Переваги:
- Нужно 1-2 капли, чтобы волосы приятно блестели.При этом они остаются не жирные.Приятный запах.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Марьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Мені засіб підійшов. Не обтяжує волосся.
Добрий день, Марьяна. Дякуємо Вам за приділений час на відгук. Приємного користування
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Чудова та якісна олійка. Має приємний аромат. Наношу на волосся (кінчики), після сушіння феном або ж після плойки. Волосся шовковисте та блискуче.
- Дарья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Для мене найкращі кристали, беру вже не один рік. Економний засіб, 60 мл мені вистачає ~9 місяців активного використання. Запах приємний. Наношу на кінчики, можна пару крапель розподілити поміж долонями і нанести на волосся під час розчісування. Звісно, цей засіб є силіконовим, волосся не вилікує, але зовнішній вигляд волосся покращить
- Переваги:
- Економний, чудовий аромат, флакон розкручується, надає волоссю блиску та "склеює" кінчики. Ціна в Розетці по акції супер
- Недоліки:
- Не виявила
- Герасимова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Мне понравилось! Действительно ухаживает за сухими и ломкими кончиками. Не утяжеляет.
- Переваги:
- Работает, не утяжеляет. Очень экономно расходуется.
- Недоліки:
- Не нашла.
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Уже очень долго пользуюсь и мне нравится это масло, удобно наносить несколько капель и на концы . Волосы мягкие ,легко расчесывать и не секутся,правда я часто подстригаю их еще)). Рекомендую!
- Переваги:
- Результат.
- Недоліки:
- нет их
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Must have для волосся. Після використання волосся доглянуте і блискуче. Добре живить волосся, в особливості кінчики.
- Буланова Е*** СергеевнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Шикарное средство, волосы после него очень мягкие
- Переваги:
- Хорошее качество, легко расчесывать волосы
- oksana.kuropatkinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Очень понравилось, эфект с первого раза, купила для дочки 11 лет, волосы сильно путаются и концы сухие, разными пшикалками уже пользавались, но это средство пока лучшее.
- Переваги:
- Волосы становятся более блестящие, легко расчесываются
- Недоліки:
- Пока не обнарыжила
- Ira B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Масло отличное , у меня ещё шампунь и маска этой фирмы Эффект сразу видно
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Самое лучшее масло для волос
- Переваги:
- Меньше посеченых кончиков
- Недоліки:
- Если много нанести масла, волосы будут выглядеть как сопли и жирные
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Має приємний запах та не жирнить волосся.Після використання видно результат,покупкою задоволенна.
- Переваги:
- Не жирнить волосся,видимий результат
- Пономарева С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Очень классное масло. Волосы после него мягкие и сияющие.
- Переваги:
- Соотношение цена-качество
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Для мого волосся підходить. Читала попередні коментарі про строк придатності. То з ним все в порядку. Перед датою є літери PD, скорочено від прод'юст англійською, означає виготовлено. Тобто це дата виробництва.
- Переваги:
- Якість, ціна по акції.
- Недоліки:
- Для мене їх нема.
- Тетяна
Дякую за пояснення.. Бо в мене так само на баночці вказано)
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
У мене довге волосся, а на кінчиках сухе і ламке, на дотик як солома. Кінчикам не хватало живлення! І ось цей засіб чудово виконує цю функцію, плюс термозахист і ціна низька! Результат помітила вже після першого використання! Раніше волоси часто приходилось підстригати із-за посічених кінців і їх вигляду, а тепер вдалось відростити ще пару сантиметрів
- Переваги:
- Чудовий засіб
- Недоліки:
- Не виявила
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Мені рекомендував перукар це масло ,добре працює з сухим волоссям ,миттєво зволожує і допомагає для відновлення волосся
- Марія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Вже пару неділь користуюсь. Подобається что немає відчуття «силікону» на руках після розтирання.
Волосся не утяжує, після нього не жирні є волосся як порівняно з іншими. Флакон скло, ще аромат ненавʼязливий не штучний. Зручний флакон для видавлювання- Переваги:
- Всі перелічені вище
- Недоліки:
- Поки немає
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Найкраща олійка з усіх якими я користувалась . Маю жорстке волосся і цей засіб як ніщо інше зволожує, робить волосся шовковистим та м'яким
- ІлонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Чудовий засіб, після нього волосся м'яке, прекрасно пахне, кінчики менше посічені
- ЭльзаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Только положительные эмоции! Экономные ухаживающие кристаллики, пахнут конфетами) однозначно мастхэв для ухоженных волос.
- Переваги:
- Цена, качество, запах
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Дуже гарний засіб, не лишає сліду на волоссі, від нього воно стає блискучє і легко розчисується
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Гарний запах, хоч і не довго. Якщо користуватись постійно то є результат. Посічені кінчики, при максимальному використанні плойки, зменшились на 90%.
- Переваги:
- Гарно пахне
- Недоліки:
- Не знайшла
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Волосы как живые (при том что не живые)
- Дарья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Отличное средство!! Наношу от середины длины к кончикам, на вымытые сухие волосы, результат шикарный! Волосы блестящие, ухоженные, меньше секутся. Если еще и по акции покупать, вообще супер))) Раньше пользовалась дорогим средством, Semi de lino, но это ничем не хуже, зато раз в 5 дешевле) Всем советую попробовать!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Нормально за свои деньги
- Переваги:
- 180
- Недоліки:
- 20
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Гарне масло, не змінить волосся. Наношу лише на кінчики 2-3 краплі. Цілком вистачає, стою пом'якшити
- Переваги:
- Запах, економність, зволожує
- Каролина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Лучшее средство для волос,что я встречала.
- Переваги:
- Красивые ,ухоженные волосы.
- Недоліки:
- Нет.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Очень классное масло! Видно эффект, волосы не жирные, хотя волосы светлые и все очень видно. Заказала себе и девчонкам в кабинет. Спасибо за быструю доставку и скидку
- Переваги:
- Хорошо увлажняет посеченные кончики
- Недоліки:
- Нет!
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Пользуюсь постоянно. Стараюсь покупать под акцию. После каждого мытья волос, когда высушу их. Выдавливаю пару раз нажимая на помпу на ладошку, растираю между двумя ладошками и провожу по кончикам волос. После чего они выглядят ухоженными и блестящими ))
- Переваги:
- Удобное использование, красивый дизайн
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Продукция отменного качества. Волосы мягкие, шелковистые. А запах просто шедевральный))))
- Переваги:
- Отличное масло!!!
- Недоліки:
- Не увидела.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Масло не жирнит волосы, вываливается нужное маленькое количество, с дозатором все ок. Пахнет не так как дешёвые масла (парфюмом). Часто есть скидка на розетке на это масло.
- Переваги:
- Экономичный расход. Хватает одного нажатия для длинных волос по попу.
- Недоліки:
- Не нашла
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 60 мл
Дуже сподобалось
- Переваги:
- Волосся дуже гарне, м'яке і блистить