Відгуки покупців про Миша Redragon Gerderus (70241) Red Black
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Хорошая удобная мишка.
- Переваги:
- Ергономика, дизайн, подсветка.
- Недоліки:
- Пока что не обнаружил.
- александр а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
за свої кошти - супер
- Переваги:
- нарікання на роботу відсутні
- Недоліки:
- жорсткий кабель додає незручності
- Evgen S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Рекомендую для геймеров отличная мишка
- Переваги:
- Удобная в руке, не срывает сенсор, не пахнет пластмасой
- Недоліки:
- не нашел
- Юрий Ш***
В кс не пробували ?
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Отличная мышь за свои деньги, только вот кабель грубоват не послушный, но не критично. Пользуюсь уже больше года.
- Переваги:
- Удобная, красивая, ергономичная
- Недоліки:
- кабель
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
В целом, мышь хороша, но требует доработки: высота отрыва сенсора плохо отрегулирована. После использования на протяжении пары дней, понял, что форма для моей руки неудобна и банально - рука устает. Немного подшаманил и отдал родственникам - они в полном восторге.
В остальном - все отлично, хороший сенсор, скрол и удобные кнопки, возможность настройки софтом и использования макросов.- Переваги:
- Неплохая мышь,
- Недоліки:
- высота отрыва сенсора
- Bogdanov B***
Как подшаманили высоту отрыва??! та же проблема хочу возвращать
- Вадим К***
Подклеил возле сенсора бумаженцию, чем уменьшил интенсивность светопотока. Но для геймеров активных игр(динамичные шутеры типа СS), это не подходит - немного снижается реакция сенсора, есть еще один недостаток в этом аспекте - программный "доводчик" курсора, для любителей точного гемплея - мышь не подходит.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
- Переваги:
- Со своими обязанностями справляется на 5с+
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Dragons 4ever
- Переваги:
- Дракоша на мышке, удобная форма, возможность настройки цвета подсветки
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- красовский о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
В целом мышкой доволен!!! Удобная настройка, приятные кнопки ,удобная на ощупь.Не радует только боковые кнопки слишком какие то мягкие и провалеваются глубоко при нажатии а настройка только на англиском или китайском языке но ето не мешает в школу надо было ходить!!!
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- боковые кнопки слишком мягкие
- Виталий В***
А вас колесо влево вправо не шатается?
- Ситник А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Какой здесь сенсор?
- Ситник А***
Скорее всего как и у старшего Phoenix'a аваго 3050. Уже заказал, буду первооткрывателем :)
- Константин З***
Сенсор стоит Pixart paw3215
Если вы будете играть в кс или подобные игры то на низкой сенсей возможны срывы(
- KreshfornПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Не покупайте сенсор плохой
- Переваги:
- Недоліки:
- Сенсор
- Ваня К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
После однотипных отзывов, слабо верится что мышка нормальная
- Артем К***
норм
- Kreshforn
Посмотри обзори на ютуб
- Юра К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Дуже задоволений покупкою цієї мишки. Вона має набагато більше переваг, ніж недоліків. Він лише один - це дротовий тип підключення. Кабель дуже часто заважає комфортно використовувати цю мишку. Дуже порадувала невелика ціна, але хорошо якість та мишка надійно зібрана. Має дуже крутий дизайн та колесико з підсвіткою, газантія у 18 місяців означає, що вона прослужить мені дуже довго, високий dpi дозволяє комфортно грати в ігри та працювати на великих моніторах, приємне на дотик, круте soft покриття. Додаткові кнопки, які можна налаштувати під свої потреби це також дуже круто. Я дуже жалію, що купив цю мишку не на ROZETKA, а у простом магазині мого міста, якість сервісу та обслуговування там жахлива, тому тепер купую лише тут. І вам також рекомендую придбати цю мишку.
- Переваги:
- 1) Ціна 2) Якість 3) Підсвітка 4) Гарантія 5) Дизайн 6) dpi 7) Покриття 8) Кнопки 9) Ігрова
- Недоліки:
- 1) Дротова
- ВЕРОНИКА В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
приятная мышка, за свои деньги отлично оправдывает цена-качество. но не стоит ее брать для активных шутеров, как кс. хорошо для повседневных задач но не более. зато приятно ей пользоваться - покрытие, форма и эргономика на высшем уровне
- Karnag
Почему лучше не брать для кс если это игровая мышка
- Ольга К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Пользуюсь более пол года, серьезных проблем и претензий к ней не было. Очень удобно лежит в руке, качественный пластик и провод, прикольный и интересный дизайн, шероховатая поверхность кнопок. Очень удобно и просто играть в различные игры, особенно в стратегии, рука долго не устает. В целом довольна этой мышью, отличный выбор!
- Переваги:
- Удобство, дизайн, качество исполнения, функционал
- Микола К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Дуже крута мишка. Купив її десь два місяці тому і зовсім не жалкую. Брав не на ROZETKA, а у простому магазині, якість сервісу мене не влаштувала, тому тепер все замовляю лише тут. Ця мишка має набагато більше переваг ніж недоліків, він лише одина - дротовий тип підключення, для ігор використання бездротової мишки набагато комфортніше. Плюсів у моєї мишки повно: висока якість, але невелика ціна, мені дуже сподобалося круте soft покриття, класний дизайн та зручне колесико з підсвіткою, високий dpi, добре що є аж 18 місяців гарантії, я може не переживати за її довговічнсть. Є додаткові кнопки та довгий міцний кабель. Я однозначно рекомендую купити цю мишку. Хороший недорогий варіант!
- Переваги:
- 1) Ігрова 2) Якісна 3) Ціна 4) Покриття 5) Гарантія 6) dpi 7) Підсвітка 8) Кабель 9) Кнопки
- Недоліки:
- 1) Дротова
- Борис Д***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Мишка як по мені. Досить непогана дизайн й підсвічування в ній хороші. Сенсор гарний. Також дуже зручна
- Переваги:
- Сенсор покриття кабель підсвічування якiсний пластик
- Недоліки:
- Не виявив
- Ярослав О***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Данной мышью пользуюсь уже давно. За это время с ней ничего не произошло. Мышь хорошая, за свои деньги - отличная. Упаковка красивая и яркая - дизайнеры постарались. Грызун оставил приятные впечатления - он удобно лежит в руке, клики четкие, ходит по ковру хорошо, а это - самое главное в мыши! Мышь отлично чувствуется, хороший контроль - это позволяет наводится на голову врага четко. Мышка ведет себя стабильно. Никаких срывов курсора при резких движениях замечено не было. Ну что-ж - итог: мышь получилась отличная. За свои деньги - ей нету равных!
- Переваги:
- Дизайн, клики, контроль, стабильность
- Елена Е***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Миша Redragon Gerderus USB Black привертає дизайном і надійністю. Вона хороша в будь-якій грі і приємна в управлінні. Зручність і стильний дизайн, якісна.
- Переваги:
- Підсвічування, софт, матеріали
- Недоліки:
- Не виявила
- Сергей В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Купив собі цю ігрову мишу, дуже задоволений покупкою, добре лежить в руці, акуратно обгорнуті провід, добре ковзає по ігровій поверхні. Користуюся цією мишею давно і не зустрів ніяких проблем, та й коштує нормально. Величезне спасибі!
- Переваги:
- Зручна і якісна, за свої гроші просто гармата
- Сергій Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Я купував цю мишку близько трьох місяців, за цей час зрозумів яка вона крута. ЇЇ ціна дуже маленька, але вона якісна. Я купував її в простому магазині, якість послуг та сервісу мене зовсім не влаштувала, тому тепер купую лише тут. Мишка має дві додаткові кнопки та круте soft покриття. Колесико має підсвітку. DPI, рівень якого відображується. Гарантія у 18 місяців означає, що моя мишка буде служити мені дуже довго. Те, що ця мишка є дротовою - це мінус, але він не є критичним, тому що вона має швидкий відгук. Я вважаю, що моя мишка має набагато більше переваг, ніж недоліків, тому я рекомендую її всім купити!
- Переваги:
- 1) Якість 2) Ціна 3) Дизайн 4) Ігрова 5) Покриття 6) Гарантія
- Недоліки:
- 1) Дротова
- МаксимПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Мишка супер. Якісна і надійна мишка незважаючи на невелику ціну. Збірка хороша, кнопки розташовані зручно, приємно тримати в руці, грати одне задоволення такою мишкою.
Рекомендую!- Переваги:
- Ціна, якісна, надійна
- Іван Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Дуже класна мишка. Купував її близько року назад в простому магазині, якість послуг мене не влаштувала, тому тепер купую лише на ROZETKA. Незважаючи на свою невелику ціну вона добре зібрана з хороших деталей. Однак те, що ця мишка є дротовою - мінус, але не критичний. Довгий провід я легко проклав під столом. Мишка прослужить мені довго, бо вона має 18 місяців гарантії. Високий dpi дозволяє комфортно використовувати її в іграх та на великих моніторах. Мені дуже сподобалося приємне на дотик soft покриття. Багато додаткових кнопок дозволяють налаштувати їх під свої потреби. Якщо врахувати все це, то переваг небагато більше, чим недоліків. Рекомендую всям купити цю мишку.
- Переваги:
- 1) Ціна 2) Якість 3) Ігрова 4) Гарантія 5) dpi 6) Додаткові кнопки 7) Покриття
- Недоліки:
- 1) Дротова 2) Підсвітка
- НинаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Redragon Gerderus прекрасна своим классическим дизайном. Мышка хороша тем, по моему мнению, что у неё не только быстрый, но и точный отклик
- Степан Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Дуже хороша мишка. Незважаючи на невелику ціну вона є якісною та надійною. Я купував її близько року назад, брав не на ROZETKA, якість наданих послуг мене не влаштувала, тому тепер купую лише тут. Крутий мінімалістичний дизайн та програмована підсвітка є однозначними перевагами. Але ця мишка є дротовою, що робить її використання не таким комфортним. Мені дуже сподобалося якісне та приємне на дотик soft покриття. Ця мишка служитиме мені дуже довго, бо вона має гарантію у 18 місяців! Вона невелика за розміром та добре сидить в руці. Це дуже хороша річ. Рекомендую її всім купити.
- Переваги:
- 1) Ціна 2) Підсвітка 3) Покриття 4) Дизайн 5) Гарантія 6) Якість
- Недоліки:
- 1) Дротова
- Serg M***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Гарна та зручна геймерска мишка. Підходить для будь-яких ігор. Раджу
- Переваги:
- Зручна у використанні гарне підсвічування хороший зручний дизайн
- Недоліки:
- Не виявив
- Оксана К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Купила себе эту мышку. Очень удобная и хорошая, подойдёт для любого игрового пк. Качество этой модели на высоте. Она очень удобно сидит в руке. Мышь эту можно использовать как для игр, так и для сёрфинга в интернете. Это одна из лучших мышек в соотношении цены/качества. Если вы сомневаетесь в своём выборе - однозначно не сомневайтесь. Смело берите эту мышку, не пожалеете!!! СПАСИБО ЗА МЫШЬ!!!
- Переваги:
- Низкая цена при высоком качестве, хорошая подсветка, удобная
- ОляПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Миш класна досить не погана класний дезайн та сенсор як для неї лягла в руку як рідна раджу купити
- Переваги:
- Сенсор пластик кабель ергономіка та підсвічування раджу для покупки удобна під руку
- Недоліки:
- Непомітела !
- Елена С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Хоча я не дуже схильна до бездротових мишок, але ця мене приємно здивувала в грі. Відсутність проводів виявилося плюсом. Мені подобається її швидкість руху курсору по екрану. У неї прекрасна ширина прокрутки, підсвітка працює відмінно
- Переваги:
- 1) Бездротова 2) Ціна 3) Ігрова 4) Гарантія 5) Дизайн 6) Підсвітка
- Недоліки:
- Не виявила
- Football T***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
В цілому дуже хороша мишка для свої цінової категорії.
- Переваги:
- Кожне значення DPI має свій колір
- Недоліки:
- Немає можливості змінювати підсвітку миші, та провід не є оплетений
- МихаилПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
За небольшую стоимость мной приобретена отличная мышка. Разработчики хорошо продумали облегчённое управление мышкой и её отличное скольжение. Также мне нравится, что любая кнопка мыши может настраивать скорость движения курсора по экрану
- Дмитро К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Купив собі цю модель.
Дуже задоволений покупкою, просто неймовірно зручна мишка!
У руці лежить супер, якісна, стильна, красива.
Велике Вам спасибі!!- Переваги:
- Зручна у використанні, якісна, надійна
- Недоліки:
- НЕМАЄ
- Катя Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Заказала себе эту мышку к компьютеру ... Так как много времени провожу за компьютером, особенно за мышкой, то очень довольна этому варианту ... Очень удобная, рука не устает, качественная, стильная ... Довольна покупкой!!! ... БЛАГОДАРЮ!!!
- Переваги:
- Качественная, удобная, стильная, хорошая по чене
- АнтонинаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Современный рынок поражает разнообразием качественных мышек. Я выбрала именно эту. Мне она подходит по своим характеристикам и дизайну. У неё настоящий сенсор и удивительная подсветка
- Ростислав
Современный рынок поражает разнообразием качественных ТОВАРОВ. Я выбрала именно ЭТОТТОВАР . Мне ЭТОТТОВАР подходит по своим характеристикам и дизайну. У ЭТОГОТОВАРА настоящий сенсор и удивительная подсветка.
- ИгорьПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Одна из самых удобных по формактору мышей для шутеров. Идеально лежит в руке. Приятное на ощупь покрытие.
- Переваги:
- Создание макросов. Регулировка подсветки. Есть небольшая защита от перегиба на проводе, а также хорошая сама его длина. Недорогая по цене.
- Volodumyr L***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Какой здесь сенсор?И 3+ года проживет?
- Переваги:
- Все очень хорошо
- МішаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
скажитє пожалуста на мишке єсть софт
- Олексій Б***