Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Дезодорант для ніг пінка для ніг мило для ніг антисептик для ніг засіб від запаху ніг та пітливості піна для ніг спрей проти грибка ніг і нігтів антибактеріальне мило з пробіотиками 80 мл AREDERMA

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Ірина Ш***

Засіб просто бомбезний

Переваги:
    Не липкий, швидко вбирається шкірою
    • Продавець  probiotic_shop

Пані Ірино, щиро дякуємо вам за такий теплий відгук про нашу дезодорант-пінку для ніг AREDERMA. Дуже раді, що засіб вам сподобався і комфортний у використанні, не липне та швидко вбирається.

Ми створюємо продукти з пробіотиками, щоб не просто маскувати неприємний запах, а допомагати шкірі відновлювати баланс мікробіому. Нехай наш засіб і надалі підтримує легкість та свіжість ваших ніжок щодня.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 80 мл

Увидел как пользуются, взял и себе такой же.

• Продавець  probiotic_shop

Дмитре, щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашої дезодорант-пінки для ніг AREDERMA. Дуже приємно, що ви обрали наш засіб, побачивши, як ним користуються інші.

Ми розробили цей продукт в Україні з фокусом на дбайливу дію та підтримку мікробіому шкіри, щоб не просто маскувати запах, а працювати з його причиною. Нехай пінка і надалі допомагає вам відчувати комфорт щодня.

• Костянтин Г***

Чудово

• Продавець  probiotic_shop

Пане Костянтине, щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого дезодоранту-пінки для ніг AREDERMA. Нам дуже приємно, що засіб вам сподобався.

Ми розробляємо наші продукти з акцентом на дбайливий догляд і підтримку мікробіому шкіри, а не просто маскування запаху. Нехай наш дезодорант і надалі допомагає вам почуватися комфортно щодня.

• Олег Г***

Сумнівно...

Переваги:
    Пінка, швидко висихає
    Недоліки:
    Запах не прибирає (засіб з масмаркету, за 70грн - ефект від запаху кращий)
    Потовиділення є (можливо дещо зменшується, але я не помітив)
    • Продавець  probiotic_shop

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що засіб не виправдав очікувань у вашому випадку.
      Звертаємо увагу, що неприємний запах і потовиділення ніг можуть мати різні причини й не завжди пов’язані лише з грибком. У деяких випадках проблема може бути комплексною (грибкова + бактеріальна), або ж залежати від індивідуальних особливостей організму.
      У таких ситуаціях радимо звернутися до подолога або дерматолога — спеціаліст зможе визначити точну причину та порадити відповідне рішення. Наш засіб є доглядовим і профілактичним, тому при складніших випадках його дія може бути недостатньою.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 150 мл

Працю, задоволений, легкий у використанні.

Переваги:
    Із задачею своєю справляється.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  probiotic_shop

Пане Володимире, дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого дезодоранту-пінки для ніг AREDERMA. Дуже приємно чути, що засіб легкий у використанні та добре справляється зі своїм завданням.

Ми розробили цей продукт як антисептичний догляд проти грибка та неприємного запаху з пробіотичним підходом, щоб підтримувати баланс мікробіому шкіри, а не просто маскувати проблему. Користуйтеся із задоволенням, а якщо з’являться запитання або враження з тривалішого використання — будемо раді вашому додатковому відгуку.

• Кирило Б***

Дійсно підсушує шкіру ніг

• Продавець  probiotic_shop

Пане Кириле, дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого дезодоранта-пінки для ніг AREDERMA. Раді чути, що засіб дійсно підсушує шкіру ніг і вам підходить за дією.

Ми розробили цю пінку як антисептичний засіб проти грибка та неприємного запаху з пробіотиками, щоб підтримувати баланс мікробіому шкіри, а не просто маскувати проблему. Користуйтеся із задоволенням, а якщо будуть ще враження чи запитання — нам буде цінно їх отримати.

• Микола Б***

Результат є.

• Бондаренко С***

Гарний швидкий результат

Переваги:
    Ціна-якістт
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олексій Б***

Супер мені помогла

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 150 мл

Дякую за товар. Ще не було сильної спеки, щоб перевірити дію в екстремальному температурному режимі. Але в ті дні, коли син підліток користується, дійсно запах від ніг майже не з'являється.

Переваги:
    Ніжки не сушить та не хімічний склад
    Недоліки:
    Не виявили
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 150 мл

Засіб дуже класний!Особливо,якщо день ходиш взутий,то гарно допомагає від пітливості ніг і прибирає запах!

• Тетяна Г***

Купувала брату,він військовий,задоволений.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 150 мл

Засіб топ, вирішив проблему з пітливістю і запахом ніг.

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 150 мл

Чудово допомагає від запаху, працює з першого дня. Продавець оперативно відправляє. Рекомендую.

Переваги:
    Допомагає
    Недоліки:
    не має
  • Євгеній Б***

Товар чудовий

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 80 мл

Усуває неприємний запах. Задоволена.

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 80 мл

Річ хороша, та я вже шостий день чекаю на доставку оплаченого товару, хотіла швидше отримати, тому тут і замовила, та не виходить.
    Скільки ще чекати?

• Катерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 80 мл

Класна штука! В будь-яку пору року.
    Працює як «дезодорант» для ніг. Можна і на вологу шкіру (як пінка для очищення), і на суху.

Прибирає дрібні подразнення, неприємні
    відчуття і надмірну сухість. Легкість і чистота в ногах протягом всього дня. Перевірено вже тижнями

Цю маленьку зручно брати з собою на спорт, наприклад. Перед тренуванням намазав, шкарпетки надягнув, взувся — після тренування квітнеш і пахнеш
    До речі, чи є засіб для обробки чи прання шкарпеток та взуття?

Рекомендую спробувати, однозначно!

Переваги:
    Прибирає запахи, освіжає, добре пахне.
  • Світлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 150 мл

Дуже задоволена цим засобом, не вперше його купую для себе, своєї сім'ї та близьких

Переваги:
    Дуже простий у використанні, не токсичний, можна навіть не змівати водою. Вже після першого перед застосування дає ефект: зникає запах, загоюються швидко тріщини і ранки, є відчуття легкості при ходьбі
    Недоліки:
    не виявила