- Дар'я Б***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Діє відразу при розприскуванні пахне квітками, потім запах свіжий і дуже приємний. Проте потім кішка знову йде гадити туди ж.
- Переваги:
- Швидка дія
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Видаляє запах
- Продавець probiotic_shop
Пане Ігорю, щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку нашого нейтралізатора запаху ProbioDay No smell & spot. Раді чути, що засіб справді ефективно видаляє запах і відповідає вашим очікуванням.
Ми розробили формулу так, щоб не просто маскувати неприємні запахи, а допомагати усувати їхню причину та підтримувати чистоту простору, де живуть ваші улюбленці. Якщо у вас будуть додаткові враження чи запитання щодо використання, будемо раді знову отримати від вас зворотний зв’язок.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Зі своїми завданнями справляється
- Продавець probiotic_shop
Пані Ольго, дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого нейтралізатора запаху ProbioDay No smell & spot. Раді чути, що засіб справляється зі своїми завданнями у вашому домі.
Ми розробили цю лінійку саме для того, щоб допомагати власникам котів і собак підтримувати чистоту без маскування проблеми, а з турботою про баланс мікробіому. Нехай наш продукт і надалі полегшує вам догляд за улюбленцями.
- Олександра З***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 500 мл
Дякую, мені здається що справді спрацювало. З урахуванням того, що деякі засоби проблеми не вирішували досконало, це засіб з першого разу спрацював на "відмінно". Раджу кому потрібно))
- Переваги:
- Майже без запаху
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець probiotic_shop
Пані Олександро, щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук. Дуже раді, що наш нейтралізатор запаху ProbioDay No smell & spot спрацював для вас «на відмінно» вже з першого разу.
Ми спеціально розробляємо засоби так, щоб вони не маскували запах, а допомагали прибрати його причину, дбайливо відновлюючи мікробіом поверхні. Приємно чути, що для вас важливо, що засіб майже без запаху, і що недоліків ви не виявили. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого бренду.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Класна річ! Виконує свою роботу на 100%
- Переваги:
- Дійсно працює
- Продавець probiotic_shop
Андрію, щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашого нейтралізатора запаху ProbioDay No smell & spot. Дуже раді, що засіб дійсно виконує свою роботу на 100% і допомагає вам у догляді за улюбленцями.
Ми розробили наші продукти ProbioDay з філософією відновлення природного балансу, а не просто маскування проблеми, тому особливо приємно бачити такі результати на практиці. Будемо раді, якщо наші засоби й надалі залишатимуться корисними у вашому домі.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Дуже дієвий засіб! Рекомендую! Дякую за якісні засоби!не
- Переваги:
- Висока якість , адекватна вартість.
- Продавець probiotic_shop
Пані Ольго, щиро дякуємо вам за довіру та такий теплий відгук про наш нейтралізатор запаху ProbioDay No smell & spot. Нам дуже приємно, що засіб виявився дієвим і ви відзначили його якість та вартість.
Ми розробили ці продукти в Україні з філософією не маскувати запах, а допомагати усувати його причину та підтримувати баланс мікробіому в домі. Будемо раді, якщо наші засоби й надалі допомагатимуть вам комфортно співіснувати з улюбленцями без зайвих запахів та плям.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Вроде бы работает. Ещё не всё опробовала. Кот хоть и кастрирован, но всё равно метит. Запах не такой как до кастрации, но есть. Бутылочка удобная.
- Переваги:
- Работает.
- Недоліки:
- Дорого.
- Таня Ш***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Прибрав запах, засіб супер! Буду брати ще
- Продавець probiotic_shop
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що засіб допоміг
- Артур Ф***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Експериментально обрав цей поміж 3х від інших постачальників: приємний нейтральний запах, дійсно усуває зараз від кота а не забиває іншим неприємним запахом препарату. Буду ще замовляти.
- Переваги:
- Не має свого запаху, не "забиває" котячий, а дійсно усуває.
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Норма
- Продавець probiotic_shop
Пане Валерію, щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку нашого нейтралізатора запаху ProbioDay No smell & spot. Нам приємно, що засіб відповідає вашим очікуванням.
Ми розробили наші продукти на основі філософії відновлення балансу мікробіому, а не просто маскування запахів, тому ваш відгук для нас дуже цінний. Будемо раді, якщо й надалі наші засоби будуть корисними вам і вашим домашнім улюбленцям.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Дуже корисна річ)
- Переваги:
- Вирішує всі проблеми з мітками тварин як кішки та і собоки. Взяла та жодного разу не пошкодувала. І об'єм хороший за таку ціну!)
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець probiotic_shop
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що спрей «No smell & spot» допоміг ефективно впоратися із запахами та слідами від міток домашніх улюбленців. Завдяки поєднанню пробіотиків Bacillus SPP та ензимів засіб не просто маскує, а допомагає усувати причину неприємного запаху, одночасно очищуючи поверхню від органічних забруднень. Приємно чути, що Ви також оцінили вигідний об'єм і економічність використання. Дякуємо за довіру до нашої продукції!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 500 мл
Товар добре справляється зі своєю функцією
- Продавець probiotic_shop
Дякуємо за Ваш відгук Дуже раді, що засіб добре справляється зі своєю задачею та допомагає ефективно прибирати неприємні запахи й забруднення. Пробіотики Bacillus SPP та ензими у складі дійсно працюють не лише на маскування, а саме на нейтралізацію джерела запаху. Користуйтеся із задоволенням
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 500 мл
Рекомендую , сама буду брать еще
- Переваги:
- Моя кошка , когда чем то недовольна может оставить лужу в коридоре на ламинате . Ей 13 лет , практически всегода так было . Средст перепробовала много , Это лучшее
- Недоліки:
- Хотелось бы дешевле )
- Продавець probiotic_shop
Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що засіб допоміг впоратися навіть із такими «складними» ситуаціями та дійсно усуває запах, а не просто маскує його. Саме завдяки поєднанню пробіотиків і ензимів він працює на глибокому рівні. Щодо вартості — ми завжди стараємось оптимізувати формулу та витрату, щоб засіб був максимально економним у використанні.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Чудова річ! Запахи прибирає відмінно
- Переваги:
- Ніяких запахів після кота
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець probiotic_shop
Ольго, щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого нейтралізатора запаху ProbioDay No smell & spot. Дуже приємно чути, що засіб справді допомагає повністю прибрати запахи після кота.
Ми розробили наші пробіотичні продукти так, щоб вони не маскували неприємний аромат, а допомагали відновлювати здоровий мікробний баланс у місцях забруднень. Раді, що наш підхід виявився для вас корисним і сподіваємось, що засіб й надалі буде вам надійно служити.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Допоміг позбутися запаху сечі) я вже і не сподівалася, що щось подіє, але цей спрей допоміг. Раджу купувати!
- Продавець probiotic_shop
Пані Оксано, дякуємо вам за відгук і довіру до нашого нейтралізатора запаху ProbioDay No smell & spot. Дуже радіємо, що засіб допоміг позбутися стійкого запаху сечі, коли вже майже не залишалось надії.
Ми розробляємо наші продукти так, щоб не просто маскувати неприємні аромати, а працювати з мікробіомом поверхні й допомагати відновлювати баланс. Дякуємо, що порадили наш спрей іншим — для нас це найкраще підтвердження, що рухаємось у правильному напрямку.
- Маріанна Г***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Хватило на четыре месяца.Обрабатываю кошачий туалет после мытья дважды в день.Эффект есть.Спасибо.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Засіб працює. Набризкала, почекала і запах зник. Може ще проявиться, то набризкаю повторно. І розпилювач нормальний. Працює навіть під кутом. Зручно боротися з мітками у важкодоступних місцях.
Дякую виробникам і Розетка- Переваги:
- Усуває запах, можна використовувати у важкодоступних місцях
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Дієвий, легкий у використанні засіб. Приємно також було отримати разом із замовленням симпатичну листівку з купоном на знижку на наступну покупку!
- Переваги:
- Нейтралізує запах котячих міток
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Коти лишають мітки по дому, меблях. Спрей робить свою справу просто неперевершено. Запах зникає після першої ж обробки.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
працює
- Переваги:
- працює, швидка доставка
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Товар чудовий
- Переваги:
- Багато
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Спрей хороший,претензий нет.
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Спрей чудовий
- Переваги:
- Дуже багато
- Ватлин А***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Добре працюэ
- Світлана Щ***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Товар повністю відповідає опису. Проблеми з запахом та брудом вирішує легко.
- Переваги:
- Зручний у використанні, ефективний.
- Елена Ц***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Поки не побачила ефекту
- Віта О***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Маскує запах
- Переваги:
- Забирає запах,але не до кінця
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Запах котячий зменшив десь на половину. Але повністю таки не прибрав...(
- Продавець probiotic_shop
Дякуємо за Ваш відгук. У випадку сильних або застарілих запахів котячої мітки засіб може не дати миттєвого повного ефекту після одного застосування. Спрей працює поступово — він зменшує джерело запаху, а не маскує його, тому інколи потребує повторної обробки та часу. Рекомендуємо наносити засіб безпосередньо на місце запаху й дати поверхні висохнути природним шляхом. Після чого повторно замочити, то протерти ганчіркою.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Запах прибирає, але лише на час. Сам спрей без запаху - це вже дуже добре. На текстилі не залишає плям. Швидко діє.
- Продавець probiotic_shop
Пані Тетяно, дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Раді, що нейтралізатор ProbioDay No smell & spot швидко спрацьовує, не має власного запаху та не залишає плям на текстилі — саме так ми й задумували його в рамках нашої філософії відновлення балансу, а не маскування.
Те, що запах повертається з часом, може бути пов’язано з тим, що джерело запаху оновлюється або лишаються ділянки, куди засіб ще не потрапив. Ми передамо ваше зауваження технологам, щоб врахувати його при подальшому вдосконаленні продукту, і будемо раді, якщо він і надалі допомагатиме вам у догляді за домом та улюбленцями.
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Сподобався буду і надалі замовляти
- Переваги:
- качаство хорошее спасибо
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Нормальный Товар, но не впечатлил.
- Продавець probiotic_shop
Пане Валерію, дякуємо, що поділилися враженнями та оцінили наш нейтралізатор запаху ProbioDay No smell & spot. Розуміємо, що товар здався вам «нормальним», але не викликав особливого захоплення.
Ми розробляємо наші засоби так, щоб вони не маскували запах, а допомагали відновлювати природний баланс мікробіому в домі, тож ваш відгук важливий для подальшого вдосконалення продукту. Якщо у вас будуть конкретні зауваження чи побажання щодо дії засобу, будемо вдячні, якщо поділитеся з нами — це допоможе нам стати кращими для вас і ваших улюбленців.
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Эффект есть.Спасибо
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Спрей дуже зручний у використанні. має легкий та не навʼязливий запах, що дуже важливо. Проте спрей не стійкий, запах котячої сечі відчувається. Можливо потрібно кілька разів обробляти.
- Переваги:
- Зручний розпилювач
- Недоліки:
- Не стійкий
- Продавець probiotic_shop
Пані Оксано, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про наш нейтралізатор запаху ProbioDay No smell & spot. Радий чути, що вам сподобався зручний розпилювач та легкий аромат засобу.
Разом з тим ми розуміємо ваше зауваження щодо стійкості ефекту й того, що запах може повертатися, і обов’язково передамо цей відгук технологам для детального аналізу. Наш підхід — не маскувати, а допомагати усувати джерело запаху, тому такі відгуки дуже важливі, щоб ми могли вдосконалювати формулу й давати більш передбачуваний результат у різних побутових ситуаціях.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Засіб не працює взагалі! Як був запах сечі, так і залишився, бризкає наче просто водою. Купила, почитавши відгуки, але нажаль продукція не виправдала надій. Не рекомендую, не тратьте гроші!
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Нічого не прибирає він запахи...
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
- Продавець probiotic_shop
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що спрей не виправдав Ваших очікувань. Ефект засобу може залежати від типу запаху, поверхні та способу використання. Пробіотичні засоби працюють інакше, ніж агресивна хімія, і в деяких випадках потребують повторного або регулярного застосування. Якщо бажаєте, напишіть нам, будь ласка, детальніше, де саме використовувався спрей — ми спробуємо підказати оптимальний спосіб застосування або запропонувати альтернативне рішення.
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл
Взагалі не впорався з неприємним запахом.