Відгуки покупців про Змінні картриджі для гоління (леза касети) чоловічі Gillette Fusion 5 ProGlide 2 шт без упакування
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 2
Абсолютно нормальні леза.
- Екатерина З***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 2
Купила для чоловіка. Ці леза подобаються йому найбільше, вистачає на довго. Він задоволений, а отже і я
- Переваги:
- На довго вистачає
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Все добре, швидко і якісно
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за Ваш відгук, завжди Вам раді!
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Пользуемся регулярно. Товар устраивает, мужчинам очень подходит для ежедневного ухода. Спасибо.
- Переваги:
- Товар соответствует качество хорошее
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за Ваш відгук, завжди Вам раді!
- Бабич В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Качество хорошее
- Переваги:
- Долгосрочные
- Недоліки:
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
На фото все видно
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Не задоволений, після четвертого гоління вже підтупилися леза, хоча і оригінальних Pro Glide надовго не хватає.
- София С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Дякую!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Всё супер, хорошие картриджи
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Хороші леза, буду замовляти ще.
- Переваги:
- Гострі
Добрий день . Вдячні за ваш відгук завжди раді вам
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Леза чудові, прмйшло все швидко
Добрий день . Вдячні за ваш відгук завжди раді вам
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Все прийшло дуже швидко, та й прекрасно підійшло до моєї бритви.
- Переваги:
- Підійшло до моєї бритви, прийшло все ціле.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Smart Shopping
Добрий день . Вдячні за ваш відгук завжди раді вам
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Все хорошо, за исключением время отправки. Достаточно долго.
- Переваги:
- Хорошие лезвия. Проблем с заказом не было
- Недоліки:
- Долго собирался и долго шел.
- Продавець Smart Shopping
Добрий день . Вдячні за ваш відгук завжди раді вам
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Так долго я своего заказа еще не ждал. А лезвия просто нормальные. Не понимаю восторгов от некоторых здесь
- Продавець Smart Shopping
Шановний клієнт, Ви замовили товар через точку видачі Розетка. Терміни доставки 5-7 днів вказані в обяві
- Продавець Smart Shopping
у Вас був вибір, Ви могли замовити Новою Пштою і отримати товар протягом 2х днів
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Хорошее качество по неплохой цене
- Переваги:
- Неплохое качество после 2 бритья
- Недоліки:
- Пока невижу
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Купували чоловікові картриджі,вони гарної якості,упаковані в пластиковий контейнер.Сподобався сервіс.Все вчасно і зручно.Дякую.Будемо звертатись ще.
- Продавець Smart Shopping
Добрий день . Дякуємо за ваш відгук . Завжди вам раді
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Картриджі якісні. Доставка Новою поштою, все добре
- Недоліки:
- Було б краще, якби доставка була в магазини Розетка
- Продавець Smart Shopping
Добрий день . Дякуємо . Завжди вам раді
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Якісні леза для гоління. Прийшли без запізнення.
- Переваги:
- Ціна, якість
Добрий день . Дякуємо за ваш відгук . Завжди вам раді
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
За відгуками, переважна більшість народу була задоволена, але вирішив пересвідчитись, запитав у продавця безпосередньо, на що отримав запевнення що не тільки залишусь задоволеним якістю, а й стану постійними клієнтом))
У підсумку так і сталося і я замовив ще комплект, а потім ще)
Продавця рекомендую. Звʼязалися після замовлення, після отримання… думав, ще трохи і почнемо дружити сімʼями))
Користуйтесь - не пошкодуєте!- Переваги:
- Європейський виробник, відповідна якість
- Недоліки:
- Ціна висока, тому рекомендую користуватись акційними пропозиціями
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Замовляла чоловікові дані картриджі , замовленням залишились задоволені , сервіс відмінний швидко зав'язались , касети до бритви підійшли чудово , чоловік вже свтиг спробувати говорить що леза гострі не скубуться, Рекомендую
- Переваги:
- Бистра доставка
- Недоліки:
- Не виявила
- Тарас Ф***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Леза швидко приїхали та чьотінько встановились в бритву)
Сенкс- Недоліки:
- Ноу
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Дуже сумнівалися, але підійшло на Fusion Proglade Styler , але все підійшло і леза стали як рідні
- Переваги:
- Обслуговування
- Продавець Smart Shopping
Доброго дня . Дякуємо за відгук. Завжди раді вам.
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Отличние катриджи. Бистрое обслуживание
- Продавець Smart Shopping
Доброго дня . Дякуємо за відгук. Завжди раді вам.