Відгуки покупців про Душ портативний літній для кемпінгу та дачі 20 л AQ-20 Камуфляж (SHAQ20-K)

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Чорний

купував на період відсутності теплої води у водопостачанні
    за місяць часу не порвався, не зламався

свою функцію виконав, наповнював постійно 6л води, більший об'єм не пробував

невеличкий запах гуми чи чогось такого був присутній, але не критично

хто буде купувати собі цей душ для використання в приміщенні, то врахуйте що трубка з водою буде нижче за точку підвішування на сантиметрів 50, тому потрібно буде або високо вішати, або присідати))

Переваги:
    ціна, не зламався за місяць регулярного використання
  • Денис Б***

Все добре. Користуюсь.

Переваги:
    Вирішує проблему. Легкий та міцний. Відправили швидко
    Недоліки:
    В крані лейки був оплав пластику, який довелося витягнути аби вода нормально протікала.
  • Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Кріплення доробив фум стрічка, ну це таке. Головне і саме погане, що вода стала зеленіти. Користуватися вже не можна.

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Душ не поганий, карман для дрібниць не повністю проклеєний попавсь, трубку теж довелось обжимати погано трималась, в цілому більш до нього нарікань немає

• Нестеренко С***

• Нестеренко С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Камуфляж

Поки все супер,дуже інтенсивно експлуатую такі речі,подивимося на скільки вистачить

Недоліки:
    Поки не виявив
  • Святослав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Чорний

Шланг не налазить повністню кріплення, навіть якщо приложити добрячу силу. Залазить тільки десь до середини кріплення. Користуватись з неповним кріпленням неможливо, тому що шланг одразу злітає. Фото прикріпляю.

На вид кріплення трохи деформоване, стерчать полоски пластмаси.

P.S. Напильником прибрав терчащі полоски пластмаси - шланг насилу заліз. Але чи буде подальше стійко стояти - це під питанням.

• Вадим Н***

Шланг же повинен бути еластичний. Розігрійте його під окропом чи запальничкою і все налізе

• Андрій О***

Опустіть край шланга в гарячу воду на 15 сек, а потім одягніть на патрубок.

• Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Очень пригодился при отключении горячей воды.

Переваги:
    Удобный,вместительный
  • Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Камуфляж

Чудово справився із своїм призначенням. Не важкий, води вистачає на 1 людину щоб нормально прийняти душ в поході.
    Не заливали теж всі 20л, бо вде на половині його тяжко підіймати. Заливали гарячу розбавлену воду. З приводу кип'ятку, то краще уточнити у продавця.

Переваги:
    Місткий, зручна ручка.
    Недоліки:
    Можливо довга трубка від зливу, але це вирішується простим укороченням ножицями індивідуально.
    Недлоіеів в цілому немає
  • Колесник И***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Камуфляж

Вроде все нормально но я так понимаю они все идут с дефектом

• Продавець  FlyHigh

Доброго ранку! На жаль, шланг такої довжини не можливо транспортувати в розгорнутому стані. З часом повинен порівнятись, або спробуйте опустити в теплу воду.

• Григорій Б***

Все чудово, нарікань немає

• Ярослава
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Гарний душ, влітку на сонці швидко нагрівається вода. Широка ручка дозволяє нормально підвісити душ. Користувався чоловік на природі, всім задоволений.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Камуфляж

Мені сподобався. Для використання у польових умовах це те, що треба.

Переваги:
    Доволі проста, міцна і надійна конструкція. Але раджу берегти його від уколів гілками, камінням тощо
    Недоліки:
    Шлангочка не вражає. На перший час вона підійде, але для наступного використання я придбаю собі більш довгу та м'якішу шлангу.
  • Руслан В***

Проблему вирішено

Хочу попередити тих хто буде купувати цей продукт. Може це тільки мені так не пощастило але на другий день використання набрав навіть не повний мішок (трохи більше 10 літрів) , застібка на ручці не витримала ваги мішку і він впав та розірвався у місці шву.

Недоліки:
    Не надійна застібка на ручці
    • Продавець  FlyHigh

Добрий день! Ми вам відправили обмін. Вибачте за незручності. Гарного дня!

• Руслан В***

Магазин відправив заміну,з заміною поки що немає ніяких проблем, дякую за швидку реакцію магазину у рішенні цього питання

• Устим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Сумка класна якісна,а от шланг миття і сифон ніби доставили. Сифон дуже не якісний пропускає воду, сумку заповнену водою в цьому комплекті ви щалишити не зможете, вода витече. Мідна обмотка це вже я, думав допоможе, але ні. Потрібно щось шукати, доштуковувати, це не є правильно. Сумка повинна воду тримати інакше який сенс.

Переваги:
    Якість самої сумки.
    Недоліки:
    Дуже низька якість аксесуарів. Нажаль.
    • Продавець  FlyHigh

Добрий день! Ми з вами зв'яжемося та відправимо обмін лійки.

• Никита Н***

Проблему вирішено

Хороший, но пришел с браком.

Переваги:
    По ощущениям добротный и функциональный
    Недоліки:
    Пришел с отломанной крышкой (не критично) и ОЧЕНЬ пережатой трубкой, которая не хочет выравниваться и вероятно переломится (потенциально критично)
    • Продавець  FlyHigh

Добрий день! Нам дуже шкода що так сталося. Нами було запропоновано обмін. Гарного дня!

• Марія К***

Схоже, тепер цей екземпляр прийшов до мене ( чи може вони всі такі, не знаю

• Андрей С***

хлопці на передовій дякували

• Елена Д***

Якість супер.

• Іван М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Товар дуже якісний за свою ціну, користувались не один раз. Своє завдання виконує. Продавець-доставка-товар-використання - зауважень немає, можна сміливо купувати.

Переваги:
    Компактний, надійний.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Душ супер. Воду гріє, шланг працює добре. Заливати воду зручно і з баклажки і з крана

Переваги:
    Висока якість
  • Шевчук А***

Все чудово

Переваги:
    Зручний
  • Майя
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Покупали душ для летних выездов на природу, рыбалку, походов. Товар понравился, тестировать будем летом

• Арина О***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Используем как рукомойник в машине, очень удобно при длительных поезках!

• Марія К***

Тут теж шланг передавлений. Сподіваюсь, це не впливає на його роботу і він не швидко зломається

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Чудовий душ, вода швидко нагрівається на сонці.

Переваги:
    Міцний, великий об'єм.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Товар хорошої якості, виглядає досить надійно.

• Виталий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Чудова якість і функціональність душа незамінний помічник на природі. Дуже зручний у користуванні, й практичний в збереженні (займає мало місця.) Швидка доставка.

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Удобный, качественный. Брали на природу - удобно, вода наревается хорошо; есть градусник. Душем полностью довольны.

• Черкашин А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Душ удобен и качественно сделан. Магазин рекомендую.

Переваги:
    Хороший прочный
  • Анна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Супер душ, я долго читала отзывы об аналогичных душах, остановилась на этом и не пожалела. Продумано, надежно, можно легко пристегнуть к дереву или повесить на крюк. Меня очень выручает на даче

Переваги:
    Достаточно прочный, продуманный и надежный.
    Недоліки:
    не обнаружила
  • Юрій

все ок

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Товар отримав. На зв'язок вийшли швидко, доставка теж оперативна. Скористатись ще не було нагоди, але на вигляд душ зроблений якісно. Міцніший за дешевші аналоги.

• Ростислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Душ чёткий. Градусник температуры на обратной стороне - по Цельсию и по Фаренгейту. Хватает на двоих с головой. Даже на троих. Брал себе для полевых условий. Один минус, вешать очень высоко нужно, чтобы сосок был на уровне. Хочу попробовать лёжа класть его, посмотрим как будет. В целом душ бомба.

Переваги:
    Качество, датчик температуры, объём.
    Недоліки:
    Если не придираться, то их нет.
  • Катерина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Большое спасибо, все хорошо. Удачи и процветания.:)

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Покупкой остался доволен, полезная вещь, все вовремя, благодарю!

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Отличная модель душа. Качественный и прочный, в отличие от более дешевых клееночных моделей других производителей.
    Советую, успел проверить на природе. Прошлым пользовался лет пять, пока случайно не испортил при установке на дерево - прорвав гвоздем, который не заметил.

Переваги:
    Качественный, надежный
    Недоліки:
    не обнаружены
  • Игнат
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Колір: Зелений

Удобный и компактный душ для дачи. Очень оперативно отправили.