- Любовь М***Відгук від покупця. Продавець: Милада. Розмір: 75C-M. Колір: Бежевий
Чудова якiсть.
- Анципенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Милада. Розмір: 85C-XL. Колір: Бежевий
Комплект класнючий. Мягенький, відповідає розмірній сітці, трусики високої елестичності, сідають ідеально. Дуже якісний пошив, жодної висячої нитки чи нерівного шва на даному комплекті я не виявила. Бюстгалтер мягесенький і дуже приємний. Рекомендую.
- Переваги:
- Задоволена
- Недоліки:
- Не виявила
Відповідає
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Милада. Розмір: 75C-M. Колір: Бежевий
Гарний комплект, по розміру
- Інна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Милада. Розмір: 70C-S. Колір: Бежевий
Дуже красивий комплект, я в захваті! Якість класна зважаючи на ціну. Хороший продавець і швидка відправка Єдиний мінус під час транспортування погнулись чашечки бюстгальтера, але думаю вони вирівняються. Рекомендую
Відповідає
- Дарина У***Відгук від покупця. Продавець: Милада. Розмір: 70C-S. Колір: Бежевий
Дуже гарний і зручний комплект , який не відчувається на тілі . Під одягом комплект не видно . Частина ліфа , яка прилягає до тіла виконана з бавовни , тому носіння цього комплекту буде максимально зручним .
- Переваги:
- Співвідношення ціни-якості , співпадання розміру , аккуратне виконання за таку ціну , зручність у повсякденному носінні , швидка доставка
- Недоліки:
- Герасимова Е***Відгук від покупця. Продавець: Милада. Розмір: 85C-XL. Колір: Бежевий
Этот комплект просто влюбил в себя!!! Удобный бюстгальтер - красиво приподнимает грудь,выглядит очень естественно. Не давит, не сжимает. Трусики невесомые-нежная нежнятина. Так хорошо сели! Замечательная посадка. Я очень довольна покупкой этого комплекта.
- Переваги:
- Удобный бюстгальтер и "невидимые" под одеждой трусики. Замечательный комплект.
- Недоліки:
- Не нашла.
- ОляПродавець: Милада. Розмір: 85C-XL. Колір: Бежевий
білизна топ) щойно замовила 4 комплекти +))
- Переваги:
- я обожнюю цю фірму білизни і шукала саме її. замовляла 2 комплекти одразу і всі сіли ідеально. ношу більше року, жодних катешек, вицвітання немає.
- Недоліки:
- немає.